Nasveti in omejitve pri dostavi

Po potrditvi ponudbe boste morali v sistemu označiti, da imate pošiljko pripravljeno za prevzem s strani dostavne službe. Prosimo vas, da pošiljko ustrezno zapakirate, saj bo dostavna služba kmalu po potrditvi prevzela vaš paket. Paket ustrezno zapakirajte, da ga kupec prejme nepoškodovanega. Močan karton, notranje polnilo in močan lepilni trak omogočajo dobro zaščito. Prava embalaža pomaga pri varovanju vsebine paketa med samodejnim razvrščanjem in prevozom. Paket je lahko:
  • visok 60 centimetrov,
  • širok 80 centimetrov,
  • dolg 200 centimetrov,
  • težek 30 kilogramov.
Skupna dolžina in obseg paketa ne smeta presegati treh metrov. Izračuna se tako: dvakrat višina + dvakrat širina + enkrat najdaljša stran.

Maksimalen obseg in dolžina

Maksimalen obseg paketa do 2 metra

Embalaža

Notranjost zapolnite tako, da se vsebina ne premika

Pakiranje

Posamezne enote ne smejo biti povezane skupaj

Udarec

Moč udarca je enaka prostemu padu iz 1 metra višine

Teža

Maksimalna teža enega paketa

Določene vrste blaga so iz storitev dostavne službe, s katero sodelujemo, izključene, zato v primeru poškodbe tovrstnih izdelkov za nastalo škodo ne odgovarjamo. Med takšno blago med drugim sodijo: stekleni predmeti in drugi lahko lomljivi materiali, pokvarljivo blago, blago, ki zahteva shranjevanje pri določenih temperaturah, droge, orožje, eksplozivni materiali, posmrtni ostanki, žive živali, blago z visoko vrednostjo, vrednostni papirji in ostali dokumenti in stvari z denarno vrednostjo.

Poleg vsega naštetega pod vrste blaga, ki se na prevoz ne sprejmejo, sodi tudi vse, našteto pod 9. točko splošnih pogojev poslovanja našega poslovnega partnerja GLS Slovenija.

Potrebujete pomoč?