Kako poteka?

  • Če vaš izbrani produkt omogoča uporabo storitve BREZ SKRBI, prodajalcu oddate povpraševanje za izdelek, ki vas zanima.
  • To storite tako, da pod izbranim oglasom kliknete na moder okvirček „Nakup“. Za tem se vam odpre okno, kamor vpišete ceno oziroma predlog svoje ponudbe. V kolikor bo prodajalec ponudbo sprejel, boste prek elektronske pošte prejeli obvestilo. Nato se kot običajno prijavite v svoj uporabniški profil ter kliknete na ikono sporočil bolha.com ikona sporočil , kjer se vam bo odprlo okence plačilnega sistema Ayden za vpis podatkov za plačilo in dostavo
  • Povpraševanje pošljete znotraj sistema bolhe in se tako s prodajalcem uskladite glede cene izdelka.
  • Ko potrdita končno ceno izdelka, dogovorjeni znesek nakažete na 'nevtralni' račun bolha.com*.

POZOR! Prodajalcu NE posredujte kakršnih koli podatkov, kot sta elektronski naslov ali telefonska številka, saj jih za izvedbo plačila tudi NE potrebujejo, čeprav lahko trdijo nasprotno. Prav tako ne odpirajte povezav, prejetih prek elektronskih sporočil ali sporočil SMS. Vsa plačila se izvajajo striktno tako, da se kot običajno prijavite v svoj bolha.com profil, izberete sporočila in po potrditvi sprejete ponudbe znotraj le-te kliknete na okvirček NAKUP, ki vam instantno odpre sistem za vnos podatkov.

* Vloga računa je, da ob prejemu izdelka na dom in ob zadovoljstvu z izdelkom to sporočite z izbiro v sistemu. Ko je ta del urejen, prodajalcu nakažemo kupnino izdelka.

Nakazilo in dostava potekata neposredno na spletni strani bolha.com, kjer znesek nakupa varno 'počiva' na računu bolha.com. To pomeni, da vam denarja ni treba več pošiljati in nakazovati neposredno na račun prodajalca.

Storitev je na voljo v posameznih kategorijah in njihovih podkategorijah.

S sledenjem pošiljke lahko vedno preverite lokacijo pošiljke in pričakovani čas dostave. Zaradi zaščite kupca pa imate zagotovilo vračila denarja za nakupe s storitvijo BREZ SKRBI, če izdelek ne prispe oziroma ni takšen, kot ga je prodajalec oglaševal.

Potrebujete pomoč?