Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Akumulator BS YTX14AHL-BS (BTX14AHL-BS)

Akumulator BS YTX14AHL-BS (BTX14AHL-BS)

Cena
39 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 1706578

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Rače, Rače

Opis oglasa



Primeren akumulator lahko poiščete v najnovejšem BS spletnem katalogu. S klikom na eno izmed spodnjih slik, se vam odpre spletni katalog za posamezen segment vozil.                 Moto akumulator brez vzdrževanja BS YTX14AHL-BS po začetnem formiranju ne potrebujejo kasnejšega rednega nadziranja in vzdrževanja nivoja elektrolita, kot je to potrebno pri standardnih akumulatorjih. Namenjen je za uporabo v skuterjih, motornih kolesih, štirikolesnikih... Akumulatorji brez vzdrževanja BS so v primerjavi z enako velikimi standardnimi akumulatorji zmogljivejši, imajo višje zagonske tokove in so odpornejši na vibracije, kar posledično pripomore k zanesljivejšemu zagonu vašega vozila v vseh okoliščinah. Akumulatorju je priložen tovarniško predviden elektrolit (žveplena kislina), s katerim po priloženih navodilih formirate (napolnite) akumulator neposredno pred prvo uporabo. S tem postopkom si zagotovite najdaljšo možno življenjsko dobo akumulatorja, saj se življenjski cikel vsakega akumulatorja prične s trenutkom, ko se vanj nalije elektrolit. Po formiranju se akumulator nikoli več ne sme odpirati. Postopek je podrobno razložen v priloženih navodilih. TEHNIČNI PODATKI: Znamka in model: BS YTX14AHL-BS Dimenzije (DxŠxV): 134 x 89 x 166 mm Napetost: 12 V Kapaciteta: 12 Ah Zagonski tok: 210 A Polnilni tok: 1,2 A Količina elektrolita: 0,66 l Teža z elektrolitom: 4,9 kg Položaj polov: desni +  Garancija: 1 leto Prednosti akumulatorjev brez vzdrževanja (VRLA/AGM) BS v primerjavi s standardnimi akumulatorji:
• Brez vzdrževanja: sistem rekombinacije plinov VRLA (Valve Regulated Lead Acid) omogoča, da se vodik in kisik (ki nastajata pri vsakem polnjenju in praznjenju) ponovno spajata v vodo, ki se vrne nazaj v akumulator. Ta sistem omogoča, da so akumulatorji dejansko brez vzdrževanja, kar se tiče nivoja elektrolita v akumulatorju, saj je (ob pravilnem polnjenju) izguba vode izjemno majhna.• Večja zmogljivost - višji zagonski tokovi: v primerjavi s standardnimi akumulatorji enakih dimenzij imajo akumulatorji BS višje zagonske tokove.
• Manjše samopraznenje: zaradi konstrukcijskih rešitev imajo akumulatorji BS izjemno majhno samopraznenje in bolje ohranjajo zmogljivosti tudi po obdobju mirovanja.
• Povečana varnost: elektrolit je vpit v posebna steklena vlakna (AGM - Absorbent Glass Material), zato tudi pri poškodbi hermetično zaprtega akumulatorja ne pride do nevarnega razlitja elektrolita. Vgrajen varnostni ventil se odpre le v primeru prekomernega polnjenja, da s tem prepreči možnost eksplozije.
• Preprostejša in prilagodljivejša montaža: ker je elektrolit vpit v steklena vlakna, imamo več svobode pri namestitvi akumulatorja kot pri standardnem akumulatorju, ki mora biti vedno nameščen horizontalno.
• Večja odpornost na vibracije: zaradi svoje konstrukcije (AGM) so akumulatorji brez vzdrževanja BS bolj odporni na tresljaje iz okolice. Če vozilo dalj časa ni v uporabi je potrebno akumulator obvezno občasno napolnit s polnilcem. Priporočamo uporabo polnilcev BS, FULBAT in CTEK.



Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
11.02.2020. ob 07:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
172 -krat