URBANI RIBNIK Z AKVAPONIKO

  • Cena: 600 
  • Šifra oglasa: 4392286
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Obalno-kraška, Koper, Škocjan

Več:

Urbani ribnik z akvaponiko je inovativna kombinacija klasičnega ribnika ter akvaponike. Razlika je v tem, da ga je mogoče postaviti tako v stanovanjih, hodnikih, čakalnicah kot na balkonih, terasah, atrijih, vrtovih. Poleg tega pa lahko na njem gojimo tako okrasne rastline kot vrtnine (paradižnik, pekoča paprika, zelišča...).
Je preprost za vzdrževanje in nudim 10 letno garancijo v primeru okvar. Cena je odvisna od materiala in velikosti ribnika, okvirno od 600 do 800 €/m².
Pomemben cilj izdelave Urbanih ribnikov z akvaponiko po naročilu je vpliv na dobrobit vodnih živali kot so vodne želve ter zlate ribice in preprečevanje izpuščanja tujerodnih živali v naravno okolje.
Če živali še nimate nudimo tudi zlate ribice, ki jih na podlagi dovoljenja lahko izlovimo iz okolja in tako zagotavljamo dolgoročno razbremenjevanje okolja brez ubijanja. Priskrbimo tudi posvojene vodne želve, ki bi sicer po vsej verjetnosti pristale v našem naravnem okolju, kjer dokazano škodijo našim domorodnim vrstam živali. Ob naročilu ribnika priskrbimo ribe ter vodne želve brezplačno.
Poleg tega je znaten del izkupička prodaje ribnikov namenjen nudenju prve pomoči, oskrbi, negi ter hrani za prostoživeče živali saj kot veterinar delam primarno z eksotičnimi in prostoživečimi živalmi.

Lokacija oglasa URBANI RIBNIK Z AKVAPONIKO
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa