Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Numerologija za zdravje
  • Numerologija za zdravje

Numerologija za zdravje

Cena
37 €
Šifra oglasa: 8984930

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija ponudnika storitev
Podravska, Maribor, Center

Opis oglasa

NUMEROLOGIJA ZA ZDRAVJE – MATRIKA ZDRAVJA

Numerologija je starodavna matematična metoda, ki na osnovi rojstnega datuma razkriva marsikatero skrivnost. Z numerologijo si pomagajo milijoni ljudi po svetu, ker je zelo praktična in koristna. Pomaga nam tudi pri skrbi za naše zdravje. V rojstnem datumu je veliko informacij o nas, ki vplivajo na vse naše delovanje in zdravje.

V naravi se vse odvija v ciklusih. Vsak dan, mesec in leto je energija v točno določenem organu in tudi zdravstvene težave tega organa se večinoma pokažejo točno v tem času.

Kaj nam nudi numerološka analiza za zdravje?

- da nam edinstven vpogled v naše zdravje skozi celotno življenje,

- ugotovimo, kakšne so naše predispozicije glede zdravja v posameznih življenjskih obdobjih in kateri so naši bolj občutljivi organi. To so lahko možgani, ščitnica, pljuča in srce, dojke, jetra, ledvice, ki vplivajo na razvoj določenih zdravstvenih težav, povezanih z njimi,

- podroben pisni opis stanja ožilja in skico telesa.

-vidimo, če je naš šibki organ nadledvična žleza in smo izpostavljeni večjemu tveganju za stres in izgorelost, ki je danes eden največjih dejavnikov, ki škodljivo vplivajo na zdravje,

- pove, kdaj je najboljši čas, ko lahko najbolj učinkovito okrepimo svoje telo. Priloženo dobite knjižico »Zdravje po mesecih« s preprostimi ukrepi, s katerimi si lahko sami pomagate.

Numerologija za zdravje nam omogoči natančen vpogled in točne odgovore, kje so vzroki za naše zdravstveno stanje. Na osnovi tega znanja lahko delujemo preventivno in preprečimo marsikatero zdravstveno težavo. Ljudje velikokrat tavajo, jih je strah in ne najdejo odgovora na svoja vprašanja pri različnih strokovnjakih. Če ste tudi vi med njimi, lahko morda rešitev najdete prav v numerološkem izračunu.

Zdravje je naše največje bogastvo v teh časih in stara modrost še vedno velja: bolje preprečiti kot zdraviti.

Analizo prejmete po mailu, v primeru vprašanj se slišimo na 040 271 170 ali pišete na duska@matrikazdravja.si. Več informacij na www.matrikazdravja.si.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
08.03.2022. ob 10:54
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
583 -krat