Blue Ocean Supreme OCC napajalni kabel več dolžin

  • Cena: 370 
  • Šifra oglasa: 439920
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana, Vič - Dolgi most
Stanje: novo

Več:

Opravljen primerjalni in slušni test vs Shunjata, NordOst in Cardas napajalnimi kabli - rang +2.000€, Blue Ocean Supreme OCC absolutno boljši na celotnem frekvenčnem obsegu, kontroliran bas, bas ima težo, naravna sredina, vokali žensk, se ne derejo in ne sikajo, visoki imajo izzven in vibracije, 3D zvočna slika, sliši se vsak inštument in njegova lokacija v orkestru..........čisti zmagovalec.
LAHKO SE NAREDI TEST S TEM NAPAJALNIM KABLOM V VAŠEM SISTEMU Z MOJO PRISOTNOSTJO V ČASU TESTA.
Blue Ocean Supreme OCC napajalni kabel je sestavljen iz 3 vodnikov velikega preseka, ima dvojno zaščito proti elektromagnetnim motnjam
Ta zaščita je sestavljena iz sloja PTFE na pramene in pletenice iz bakrenega oklopa. V svojem sistemu imam 8 takšnih napajalnih kablov in sem jih primerjal z HI-End napajalnimi kabli (zelo znanih znamk) 10X in več dražjimi in sem obdržal te, naredil sem jih več kot jih potrebujem zato se ti 3 v oglasu prodajajo.

Vsak prevodnik je sestavljen iz več pramenov (7) monokristalnega OCC polnega bakra (črna in rdeča), zemlja (4) (zelena)
Izolirani so s slojem PTFE, bakrenim trakom in PVC.

Kljub premeru 16,5 mm je ta kabel relativno fleksibilen
Zagotavlja dinamično in podrobno reprodukcijo zvoka.

Značilnosti vodnikov:

Fazni in nevtralni vodniki: 7x1 mm = 5,53 mm² OCC izolacija PTFE + bakreni trak + obloga PVC
Zemeljski vodniki: 4x1 mm = 3.16 mm² OCC izolacija PTFE + trak bakra + obloga PVC
Celoten kabel je spet zaščiten z bakrenim trakom in debelim PVC-om

Kontakti konektorja IEC so iz OFC bakra in imajo ROSE/GOLD prevleko, ohišje je iz alumijija in karbona in INOX vijake.

Kontakti konektorja SCHUKO so iz OFC bakra in imajo RHODIUM prevleko, ohišje je iz alumijija in karbona in INOX vijake.

Za EMI/RFI zaščito skrbita na vsaki strani kabla valika ferita.

Na voljo je: (1 x 168cm), (1 x 165cm), (1 x 145cm) in (1 x 110cm - PRODANO). Objavljena cena je za 1 kos.

Test Blue Ocean Supreme preveden iz angleškega jezika:

"Najboljši napajalni kabel, ki smo ga testirali.
Dolgo časa delam na cevnih zvočnih aparaturah za Hi-Fi, načrtujem ojačevalce, filtre za oskrbo z električno energijo itd. V preteklosti sem bil tudi glasbenik, zato ne morem samo skrbno načrtovati opreme, temveč jo tudi narediti za avdiofile. Do sedaj sem se ukvarjal s toliko kabli za napajanje, ki so zelo dragi, kot so KONDO, SILTECH, CRYSTAL CABLES, ESOTERIC MEXEL in drugi zelo dobri napajalni kabli. Slabost, ki jo imajo, je ena - visoka cena.
Napajalni kabel Blue Ocean Supreme me je popolnoma udaril! Ima nekaj edinstvenih in izjemnih lastnosti, katere nimajo drugi električni kabli po tej ceni.
Kabel ima zelo gladko tonsko ravnovesje, kar ni pogosto, robovi območja so zelo dobro slišani, močan bas, ki gre v infrasound, lepo sredino in odlične visoke frekvence! Ne morem verjeti, da so takšne neverjetne lastnosti inherentne v napajalnem kablu, vendar je to dejstvo. Skupaj z mojimi kolegi smo testirali ta kabel na različnih vrhunskih napravah, vendar povsod smo dobili zelo visok rezultat. Ta kabel nas je vse presenetil!
Posebnost tega kabla je, da ne vdihne zvokov v eno kopico, ampak grafično črpa glasbeno tkanino. Glasbeno delo zveni zelo podrobno, krepko in teksturirano, še posebej lep je bil bas del, kjer slišite veliko podrobnosti. Večina drugih kablov v basu je enoznačnih in ne morejo nič narediti, brez podrobnosti. Kabel proizvaja toliko 3D-zvok, vsi glasbeni instrumenti so ločeni, da lahko "hodite praktično med njimi". S tem kablom ne želim izklopiti opreme. Radi bi poslušali tudi skladbe, ki ti niso všeč.
Zvok tega kabla je, kot da imate kabel vreden vsaj 10-krat dražji!
Blue Ocean Supreme zahteva nekaj ogrevanja - približno 5-10 ur bo dovolj. Po tem času so nekatere pomanjkljivosti in rahle ostrine v HF-območju izravnane in se pojavi neverjeten bas. Čeprav so vse edinstvene lastnosti kabla takoj slišne.
Ta kabel močno priporočam vsem Hi-Fi audiophilom, zlasti tistim z zelo visoko kakovostnimi komponentami in napravami z visoko ločljivostjo. Celo na poceni opremi, kabel tudi zveni dobro. Priporočljivo je imeti 2-3 takšne kable v sistemu, nato pa bo učinek od njih enostavno neverjeten!"
Resnica o napajalnih kablih iz zakaj so pomembni: Hi-FI komponenta ni na koncu električne napeljave, ampak je med dvema vodnikoma za napajanje in tok niha naprej in nazaj. Poleg tega tok sploh ni podoben vodi. Elektronov ni mogoče onesnažiti. Pri prenosu energije sta dva vidika: elektromagnetni val in tok. Sam tok ne more biti kontaminiran, vendar se lahko elektromagnetno valovanje modulira z drugimi frekvencami. Te druge frekvence običajno imenujemo hrup ali elektromagnetne motnje (EMI). Znotraj različnih delov napajalnega tokokroga lahko v nekaterih delih obstaja EMI, ki ga v drugih ni. Elektromagnetno energijo lahko spremenimo ali preusmerimo, da zmanjšamo njihove učinke in to ima ta napajalni kabel na obeh straneh skupaj z geometrijo kabla.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Blue Ocean Supreme OCC napajalni kabel več dolžin
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa