Avto tester avtotester diagnostika diagnostična naprava OBD2 skener

  • Cena: 39,90 
  • Šifra oglasa: 2541381
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Stanje: novo

Več:

NOVA, profesionalna, ORIGINAL AUTEL, avtomobilska naprava, NAJNOVEJŠI MODEL 2019, naprava za diagnostiko avto naprava avto mehanik avtomehanik avto skener naprava za diagnostificiranje in odpravljanje napak na avtomobilu avtomobilih diagnostična naprava avto auto tester diagnostična naprava OBD II OBD2 OBD 2 EOBD autotester avto mehanik računalnik naprava za odpravljanje napak na avtomobilu motorju vozilu tovornjaku OBD EOBD analizator napak avto tester Bluetooth autotester auto tester diagnostik napak za avtomobile in ostala motorna vozila (ročni analizator OBDII EOBD avto diagnostika avtotester naprava za diagnostiko analizator napak avto tester naprava za diagnostiko skener električni avtomehanik avto mehanik avto diagnostik skener analizator napak avto tester avtotester analizator diagnostik skritih nevidnih napak na avtomobilu avtotester diagnostik napak diagnostika napak bluetooth 4.0 wireless wi-fi wifi wi fi ANDROID 5.1 Android 6.0 Marshmallow 7.1 Nougat 8.0 Oreo 9 Pie android naprava za postavitev avto diagnoze diagnostike naprava za odkrivanje električnih napak na avtomobilu naprava za odpravljanje avto napak) z OBD II OBD 2 OBD-2 EOBD (ne OBD-3 OBD III 3) priklopom za motor, avtomobil, avto, tovornjak, skuter in ostala motorna vozila vseh znamk – Alfa Romeo (156, 159, GT, Giulietta, Mito, Giulia, Stelvio...), Audi (A1, A3, A4, A5, A6, TT, x3, x5, x7...) Mercedes-Benz (A, C, E, S, CLS, CLA, SLK...), Peugeot (208, 308, 508...), Opel (Corsa, Astra, Mokka, Meriva, Adam...), Škoda (Fabia, Octavia...), Fiat (500, Punto, Stilo, Panda...), Ford (Fiesta, Ka, Focus), BMW (X5, M3, M5, M7 3, 5, 7...), Mitsubishi, Hyundai (i10, i20, i30...), Renault (Clio, Megane...), Suzuki, Mazda (3,6, CX-3, CX-5...), Volkswagen (Golf, Polo, Passat...), Lamborghini, Porsche, Dacia, Citroen (Cactus, Berlingo...), Honda (Civic...), Ferrari, Dodge, Honda, Toyota, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Dacia, Ferrari, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Saab, Subaru, Volvo, Citroen, Seat, Smart in ostali.
______________________________________________

GLAVNE FUNKCIJE (nekatere so prikazane tudi na fotografijah v oglasu):

1. Preverjanje stanja vozila in hitro odkrivanje (skritih) napak vozila (OBVEZEN pripomoček, ko opravljate nakup rabljenega avtomobila (stroški določenih skritih okvar pri nakupu rabljenih avtomobilov lahko segajo v višave (tudi po več tisoč evrov), saj boste z njim lahko v trenutku ugotovili vse napake avtomobila, seveda pa ta funkcija pride še kako prav tudi pri obsoječem vozilu, saj boste na ta način lahko takoj ugotovili za kakšno napako točno gre, in boste, v kolikor se boste odločili za popravilo, do avtomehanika prišli "že pripravljeni" oziroma mu boste znali takoj povedati kaj želite, da vam popravi, brez, da bi bilo treba njemu samemu priti do te ugotovitve (postavitve diagnoze napake vašega vozila). Na tak način boste seveda prihranili veliko časa in denarja - v najboljšem primeru cca. 30 EUR za priklop vozila na tester pri avtomehaniku izven Ljubljane medtem, ko večina mehanikov v Ljubljani za to storitev zaračuna še več)

2. Hitro skeniranje za napake vozila in takojšen izbris le-teh, brez obiska avtomehanika (cene zgolj enega samega priklopa avtomobila na avtotester, se pri avtomehanikih v Ljubljani gibljejo po okoli 40 EUR, pa tudi več)

3. Zamrznitev novega stanja (tester v trenutku ugasne oranžno lučko, ki prikazuje napako vozila, ter stanje nato "zamrzne", tako, da oranžna lučka NE posveti več)

4. Popolna odprava/popravilo (določenih) vrst napak vozila, brez obiska avtomehanika (če gre za elektronsko vrsto napake oziroma napako elektronike avtomobila, ki jo je možno odpraviti brez menjave materiala, obstaja velika verjetnost, da jo bo tester odpravil že sam po sebi in vam na tak način lahko privarčeval zelo veliko denarja, saj je, roko na srce, obisk avtomehanika vedno nekoliko tvegan. Vsakič namreč obstaja velika verjetnost, da bi vam določeni, nepošteni, avtomehaniki, po "popravilu" napake, natvezili, da je šlo za vrsto napake, ki jo je bilo zelo težavno odpraviti in vam tako zaračunali več ur njihovega dela, morebiti pa še celo dodatni material, vi pa kasneje, ko bi bila okvara/napaka enkrat že odpravljena, ne bi mogli več vedeti za kakšno napako je v resnici sploh šlo in tako tudi ne bi imeli prav nobenega dokaza o tem, da vam želi avtomehanik zaračunati mnogo več, kot pa bi vam v resnici moral, oziroma ne bi mogli nikoli kasneje dokazati, da vas je, po domače rečeno, "prinesel naokrog".
Seveda pa ni potrebno izrecno omenjati, da so tarife ene same delovne ure pri večini uradnih avtomehanikov pri nas od 50 pa tudi do 70 EUR in več, kar pomeni, da bi se lahko z lahkoto zgodilo, da bi vam za popravilo napake elektronike, ki bi jo s tem avtotesterjem odpravili v dobesedno eni minuti, zaračunali tudi po 200 EUR ali več!)

5. Informacije o vozilu (z njim lahko enostavno pridobite številko šasije avtomobila in tudi vse ostale informacije o njem, kar prav tako lahko pride zelo prav ob vsakem nakupu drugega vozila)

6. Z njim boste definitivno, mesečno, prihranili zelo veliko vašega časa in denarja (dejstvo je, da se vam bo denar za nakup tega testerja skoraj v celoti povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze, uporabili pa ga boste lahko dobesedno neštetokrat).
Je priročen, kompakten in enostaven za prenašanje, zato ga imate lahko ves čas pri roki (spravljenega v vašem avtomobilu).

7. Zagotavlja vam 100 % sigurnost v vrsto napake vašega avtomobila in vam nudi BREZ DVOMA daleč najbolj verodostojno informacijo (diagnozo) o tem kaj točno je narobe z vašim vozilom, direktno, kar iz prve (vaše) roke!
Z njegovo uporabo boste torej za vedno PREPREČILI, da bi vas kdorkoli, še kadarkoli "prinesel naokrog" (ker boste z njim izvedeli točno za kakšno napako vozila gre, boste lahko šli do avtomehanika brez kakršnikoli skrbi in dilem, da bi vas le-ta prinesel okrog in vam mastno zaračunal za popravilo nečesa, kar v resnici sploh NI bilo potrebno popraviti, ali pa vam po najboljšem scenariju zaračunal več ur dela, kot pa ga jih je v resnici oddelal.
Z njim boste lahko vedno brez skrbi, da si vas bo kdo "privoščil", dileme o tem kaj je v resnici narobe z vašim avtomobilom bode za vedno odpravljene, saj vam naprava zagotavlja postavitev 100 % točne in daleč najbolj verodostojene diagnonze okvare vašega avtomobila, in to v manj kot minuti od priklopa.
______________________________________________

To je profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi mehaniki!

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).
______________________________________________

Naprava ima vnešene popolnoma VSE kode napak in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2019!
______________________________________________

Primerna je tako za vse avtomehanike, kot tudi za vse običajne uporabnike, ki želijo stestirati svojo vozilo oziroma odkriti (morebitne) napake na njem (še posebej pride prav pred nakupom katerega koli rabljenega vozila).
______________________________________________

Kompatibilna je s popolnoma VSEMI VRSTAMI VOZIL/AVTOMOBILOV, NE GLEDE na njihovo ZNAMKO in MODEL!
______________________________________________

AVTOTESTER (analizator skritih napak) OBD 2 je NEPOGREŠLJIVA NAPRAVA tudi pri NAKUPU RABLJENEGA AVTOMOBILA, saj bo na njem zaznala tudi vse "manjše" napake (seveda pa tudi vse večje skrite napake), ki bi jih brez te naprave lahko spregledali oziroma jih ne bi opazili pravočasno (šele po tem, ko bi avtomobil že kupili)!

Ne dovolite, da vas razni avto preprodajalci prinesejo naokoli! Cena te naprave je dejansko "drobiž" proti škodi, ki jo lahko utrpite, v kolikor vas kdo pri nakupu rabljenega vozila prinese naokrog, saj so lahko cene popravil določenih napak oziroma nepravilnosti pri avtomobilih izjemno visoke (tudi po 1000 EUR in več)!

Poleg tega pa boste lahko to napravo uporabili večkrat (tudi kasneje oziroma pri morebitnih naslednjih nakupih kateregakoli rabljenega avtomobila ipd.).
______________________________________________

Naprava pa ni idealna le za preverjanje stanja rabljenih avtomobil še pred njihovim nakupom.

Odlična je tudi, ko želite preveriti določene napake vašega lastnega avtomobila!

Primer:

V avtomobilu vam zasveti oranžna ABS lučka, ki nakazuje, da je v vašem avtomobilu prišlo do okvare ABS zavornega sistema, ki ne deluje več.
Do izpada ABS sistema je najverjetneje prišlo zaradi okvare enega izmed 4-ih ABS senzorjev pri vašem avtomobilu, vendar pa, brez, da avto priklopite na tester, seveda nikakor ne morete pridi do zaključka, kateri od 4-ih senzorjev se je okvaril.

Če boste torej v tem primeru avto odpeljali, do najbližjega avtomehanika, vam bo ta zaračunal najmanj 30 EUR že samo za to, da vam bo vaš avtomobil priklopil na tester in ugotovil kateri izmed 4-ih senzorjev je okvarjen.

Plačati mu boste torej morali 30 EUR že samo zato, da bo sploh postavil diagnozo napaka oziroma ugotovil, kaj mora sploh popraviti.

Če pa vaš avto sami priklopite na tester in ugotovite, točno kateri senzor je okvarjen, še preden avto sploh odpeljete do avtomehanika, pa boste na tak način prihranili najmanj 30 EUR, saj boste lahko nato mehaniku natančno povedali za katero napako gre oziroma točno kateri od senzorjev je pokvarjen in kaj mora popraviti (plačati mu boste torej morali le za stroške popravila, ne pa tudi za postavitev diagnoze, katero bo seveda že prej postavil ta vaš priročen avtotester).

To je seveda le primer, vendar pa lahko že iz tega vidite, da bi se vam denar za nakup tega testerja dejansko povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze (torej že ob eni sami tovrstni napaki).

Seveda pa bi jih lahko kasneje s tem testerjem odkrili še nič koliko, na tak način pa seveda, v celotni življenski dobi tega testerja, prihranili ogromno denarja!
______________________________________________

Denar za nakup te naprave, se vam bo povrnil v trenutku!
______________________________________________

NAPRAVA JE PRIMERNA ZA VSE ZNAMKE IN TIPE VOZIL od letnika 1996 naprej in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2019!
______________________________________________

Z avtotesterjem lahko sami ugotovite kateri element vašega avtomobila je v okvari in si na ta način prihranite ogromno denarja. S seboj ga lahko vzamete tudi, ko kupujete rabljen avto in se tako prepričate ali je z njim res vse v redu. Avtotester vam lokalizira napako in element, ki je v okvari.
______________________________________________

Naprava ima velik in pregleden LCD zaslon na katerem vam izpiše morebitne napake avtomobila.
______________________________________________

Napake avtomobila je preko testerja možno tudi izbrisati/odstraniti oziroma odpraviti/popraviti!
______________________________________________

Mere naprave (slika v oglasu):

Dolžina: 11,0 cm

Širina: 6,2 (spodnji del) do 6,8 cm (zgornji del)

Debelina: 1,6 cm
______________________________________________

To je profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi mehaniki!

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).
______________________________________________

Naprava ima vnešene popolnoma VSE kode napak, ki obstajajo in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak na vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2019!
______________________________________________

V kompletu je (vsebina kompleta je prikazana tudi na sliki v oglasu):

• Profesionalna avtomobilska naprava, MODEL 2019, za diagnostiko napak na avtomobilu, tovornjaku, avtobusu
• USB kabel (naprava ima možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA preko interneta)
• CD z gonilniki
• Škatla
• Navodila za uporabo
______________________________________________

GARANCIJA

VSI NAŠI IZDELKI IMAJO NAJMANJ 1-LETNO GARANCIJO, Z MOŽNOSTJO DOKUPA PODALJŠANEGA JAMSTVA!*

*podaljšanje jamstva je možno ob doplačilu in le pred nakupom izdelka, naknadno podaljšanje jamstva, ko je nakup enkrat že opravljen, ni možno. Cena podaljšanja ni fiksna, odvisna je od dolžine podaljšanja (eno ali dve leti) ter od cene izdelka.
Za več informacij o podaljšanju garancije ter določitvi cene podaljšanja, smo Vam na voljo vsak dan na številki 031 023 555 ali preko e-mail naslova hiternakup@yahoo.com
______________________________________________
______________________________________________

Smo slovenska spletna trgovina, ki Vam omogoča izjemno HITRE & 100 % VARNE nakupe najrazličnejših vrst izdelkov (od lovskih & Wi-Fi/IP nadzornih kamer, LED video projektorjev, Android TV box-ov, navigacij, RC igrač, tabličnih računalnikov, elektronskih varušk in drugih izdelkov za dojenčke/otroke, pa vse do raznoraznih "gadgetov", mini vohunskih kamer ipd.), po IZVRSTNIH cenah!

Vsa naročila oddana do 21.00 odpošljemo še isti dan (razen ob sobotah, nedeljah in praznikih) s pošto Slovenije.

Možen je tudi osebni prevzem (v Ljubljani) oziroma osebna dostava (ob doplačilu) kamorkoli v Ljubljani ali njeni okolici (izdelke, ki so na zalogi dostavimo še isti dan).

Naročila je možno oddati kadarkoli (24 ur na dan) na naš e-mail ali preko sporočil (SMS ali Bolha sporočila), za več informacij o izdelkih pa smo običajno dosegljivi vsak dan (tudi ob nedeljah in praznikih) od 8.00 do 22.00 (v kolikor se Vam, v primeru zasedenosti, ne uspemo javiti, Vam vrnemo klic v najkrajšem možnem času).
______________________________________________

Vljudno vabljeni k ogledu naše CELOTNE PONUDBE.
______________________________________________

OB NAKUPU VEČ IZDELKOV HKRATI VAM NUDIMO DODATEN (KOLIČINSKI) POPUST!
______________________________________________

KAKO NAROČIM?

– s telefonskim klicem na številko 031 023 555 (pokličete nas lahko vsak dan od 8.00 do 22.00, v kolikor pa se Vam, v primeru zasedenosti, ne uspemo javiti, Vam vrnemo klic v najkrajšem možnem času)

– preko SMS sporočil na številko 031 023 555 (naročila lahko oddate KADARKOLI, vse dni v tednu, 24/7), za naročilo potrebujemo le Vaše ime, priimek, naslov ter želen način dostave oz. plačila (načini dostave in plačil so navedeni spodaj)

– preko E-MAILA na elektronski naslov hiternakup@yahoo.com (naročila lahko oddate KADARKOLI, vse dni v tednu, 24/7), za naročilo potrebujemo le Vaše ime, priimek, naslov ter želen način dostave oz. plačila (načini dostave in plačil so navedeni spodaj)
______________________________________________

KAKO PLAČAM?

– z gotovino ali bančno kartico ob osebnem prevzemu (Ljubljana, Ljubljana – okolica)

– z gotovino ali bančno kartico ob prevzemu preko pošte Slovenije ali GLS (plačilo po povzetju)

– z nakazilom na račun (po predračunu)
______________________________________________

DOSTAVA:

– možnost osebnega prevzema v Ljubljani

– možnost dostave kjerkoli v Ljubljani ali okolici (ob doplačilu)

– preko pošte Slovenije ali GLS (vse izdelke na zalogi, naročene do 21.00, odpošljemo še ISTI dan naročila in so lahko že takoj NASLEDNJI dan že pri vas)
______________________________________________

VELIKI POPUSTI!

– nudimo dodatne popuste in/ali brezplačno poštnino ob naročilu več izdelkov hkrati (znesek popusta po dogovoru) tudi na že znižane artikle
______________________________________________

Prizadevamo si k temu, da bi Vam nudili NAJHITREJŠE in NAJUGODNEJŠE nakupe v SLOVENIJI,

zato

IZENAČIMO CENE!*

*v kolikor najdete identični izdelek, v katerikoli slovenski trgovini (spletni ali fizični), po nižji ceni od naše in nas o tem obvestite PRED naročilom, jo mi v trenutku IZENAČIMO, v nekaterih primerih pa še celo dodatno ZNIŽAMO!
______________________________________________

Z nakupom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in soglašate z izjavo o varstvu osebnih podatkov spletne trgovine HITER NAKUP, Benjamin Štoviček s.p..

Splošne pogoje poslovanja in izjavo o varstvu osebnih podatkov si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo VEČ O PONUDBI (moder "gumb" v oglasu) oz. tako, da v Vaš spletni brskalnik kopirate in prilepite naslednjo povezavo:

https://www.dropbox.com/s/798yvlsrf3bqc66/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA%2C%20HITER%20NAKUP%2C%20BENJAMIN%20%C5%A0TOVI%C4%8CEK%20S.P..docx?dl=0
______________________________________________

KONTAKTNI PODATKI

Telefonska številka: 031 023 555

E-mail: hiternakup@yahoo.com
______________________________________________
______________________________________________

Spletna povezava:

Spletna povezava

Lokacija oglasa Avto tester avtotester diagnostika diagnostična naprava OBD2 skener
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa