Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mini Sledilna naprava Tracker ST-902, GPS, OBD povezava, Real Time,...

Mini Sledilna naprava Tracker ST-902, GPS, OBD povezava, Real Time,...

Cena
29,90 €
Šifra oglasa: 2460040

Opis oglasa

Tracker ST-902 je odličen pripomoček za vse, ki želite podrobneje spremljati, kaj se dogaja z vašim vozilom in kje se nahaja. Priključite ga kar v OBD priključek v potniški kabini. Lokacijo avtomobila boste lahko preverili kar prek svojega mobilnega telefona. Opremljen je z GPS sledilcem in vam prek mobilnega omrežja (SIM kartica ni vključena) pošilja podatke o trenutni lokaciji in vas opozarja na nekatera dogajanja v avtomobilu. 



Povezava s sateliti

Sledilna naprava se povezuje s sateliti GPS, Glonass, Galileo, Compass in tako zagotavlja natančno lokacijo (do 10m). Čeprav se napaja z elektriko iz avtomobila, ima vgrajeno baterijo (180mAh), ki omogoča avtonomno delovanje v neprižganem avtu. Tako lahko na primer opozori, da so iz vozila vzeli akumulator.

                               

Lokacijo spremljajte prek Googlovih zemljevidov

Na mobilni telefon si namestite aplikacijo SinoTrack in preverili boste lahko kje se vaš avtomobil nahaja.



Enostavno nameščanje

Ker je sledilna naprava majhna, jo boste lahko pred tatovi skrili kjerkoli v avtomobilu. Namestili jo boste tako, da boste vanjo vstavili micro SIM kartico (SIM kartica ni priložena) in jo povezali na elektriko. Če želite, jo lahko povežete tudi na ACC.





Navodila za uporabo najdete tukaj.
Prednosti: Sledenje v realnem času, Deluje po vsem svetu, 4 različna opozorila, Odporen na prah, vodo in udarce, Enostavno ga skrijete, Ne iztroši akumulatorja
Opozorila: Geo Fence Alarm, Alarm ob odklopu akumulatorja avtomobila, Ob prekoračitvi hitrosti, Opozorilo nizkega el. toka
V paketu prejmete: 1 x navodila za uporabo, 1 x sledilna naprava
Vrsta: Sledilne naprave
Dimenzije (cm): 4,6 x 2,3 x 2,6

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
16.11.2019. ob 03:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1008 -krat