Tester 2v1: Tester zavorne tekočine in merilec tlaka, DOT3, DOT4

  • Cena: 12,95 
  • Šifra oglasa: 2552043
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat

Več:

Z enim orodjem, se izognete kar dvema avtomobilskima nevarnostima. Uporabite Tester 2v1. Orodje vam v priročni embalaži omogoča, hitro in enostavno preverite raven zavorne tekočine IN tlak pnevmatik svojega vozila. Ker je tester majhen in prenosen, lahko test opravite kjerkoli.

                                   

Test zavorne tekočine

Uporabljate zavorno tekočino DOT3 ali DOT4? Uporabite test zavorne tekočine, ki bo preveril vsebnost vlage in tudi performaco zavorne tekočine. Tester bo pokazal ali je zavorna tekočina vredu (0% vode) ali pa jo je potrebno zamenjati (nad 2%).

Preverjanje tlaka v pnevmatikah

S pritiskom na gumb, boste s testerjem 2v1 preverili tlak v pnevmatikah. Rezultat se bo izpisal na LCD zaslonu testerja.

Majhen in priročen

Na eni strani testerja je del za preverjanje tlaka pnevmatik (1), na drugi pa kovinski kontakti za preverjanje zavorne tekočine (5). Test začnete s pritiskom na tipko (3). Rezultati merjenja tlaka bodo izpisani na zaslonu (2). Rezultati testa zavorne tekočine pa bod predstavljeni z zeleno, oranžno ali rdečo lučko (4).

                                                   

Navodila za uporabo najdete tukaj.
Kvaliteta: Q
Število kosov v paketu: 1
Lastnosti: Za zavorne tekočine DOT3 ter DOT4, Prenosen tester zavorne tekočine, Uporabite ga kjerkoli, Test na podlagi prevodnosti tekočine, Test sprožite s pritiskom na gumb, Lučka v 3 barvah, Test tlaka v pnevmatikah, LCD zaslon

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

SUBAN d.o.o.
Naslov
Kazarje 3
Mesto in poštna številka
6230 Postojna
Regija
Primorsko-notranjska
Slovenija
E-pošta
podpora@silux.si