Traxxas Revo 3.3 kot nov / nov motor / RTR

  • Cena: 300 
  • Šifra oglasa: 1257894
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Goriška, Cerkno, Cerkno
Stanje: rabljeno

Več:

Pozdravljeni

Po dolgem času sem spet zrihtal en model, tokrat gre za traxxas revo 3.3

Model je bil razdrt do predzadnjega vijaka in vsak del posebej očiščen (plastike osvežene z prekuhavanjem) potem pa lepo vse skupaj sestavljeno kot mora bit, namazano in tako dalje, ležaji ki so bili v odličnem stanju so samo podmazani, nekaj pa sem jih zamenjal.
Zraven je poleg še popolnoma uporabne karoserije, še popolnoma nova v zeleni barvi.
Avto je v celoti sestavljen in pripravljen na vožnjo, manjka le motor ki je za sestaviti, poleg motorja pa pride nov bat, srajčka in ojnica,(vrednost 100e) torej vsi glavni deli motorja so novi, drugi deli pa so delali zelo malo, kar je razvidno iz slik. motor ni sestavljen zato da se dokazuje da so glavni (precej vredni) deli novi, na željo kupca pa vam motor z največjim veseljem sestavim, tako da bo avto ob nakupu vžgal, potem je na vas da ga utečete slovenska navodila na papirju in dvdju, tako da z utekanjem in nastavitvam motorja ne bo težav.
Na EZ startu je popolnoma nov elektromotor, v ročki za užiganje pa na novo narejen paket baterij z realno kapaciteto 1850mAh ter dodaten paket (ni na sliki) z kapaciteto 1240mAh, kar zagotavlja precej vžigov. Na modelu je tudi nekaj nadgradenj


Samo nekaj prednosti tega izredno dovršenega modela
-4x4 pogon
-močan 3.3ccm traxxas motor
-EZ start električni zaganjač - motor vžge z pritiskom na tipko
-2 prestavi (naprej nazaj določamo z položajem stikala na oddajniku)
-2 prestavi (avtomatski, nastavimo vzmet pri katerih obratih model sam prestavi v drugo, skupaj ima torej avto 4 prestave)
-Opti drive (elektronika na modelu preko senzorja spremlja obrate na menjalniku, dokler tiščimo gas in ali se menjalnik še ni dovolj zaustavil servomotorju za menjanje naprej /nazaj ne bo omogočeno delovanje - varnost)
-ogromno možnosti nastavitev optike

Kaj vse prejmete če kupite ta komplet

-popolnoma obnovljen brezhiben traxxas revo 3.3
-3 kanalni traxxas oddajnik (za 50e dodam popolnoma novo 2.4ghz/3ch in jo zmontiram ter sprogramiram da bo kompatibilna z modelom)
-dve karoseriji (ena popolnoma nova)
-4 gume z platišči + dve dodatni
-ez start z dvema paketoma baterij
-polnilec za baterije v ez start enoti ter baterije v modelu
-vsa papirna dokumentacija original ter slovenska verzija
-flaška za tankanje goriva ter 1L 15% nitro goriva (odprt pred tednom dni)
-nekaj delov

Sestavil sem že kar nekaj rc modelov, predvsem traxxas, za katere niti ne rabim več navodil, torej zlahka zagotavljam, da je model popolnoma izpraven kot iz škatle, čeprav morda ne izgleda tako, pa bi bil nov model po eni vožnji precej slabši :)

Skratka zraven modela je popolnoma vse, kupite, utečete motor in potem uživate, aja ne rabi se samo še 8xAA baterij za oddajnik.

Cena 350€ mislim da kar primerna, če odštejem nove dele motorja, karoserijo, ter druge vložke smo kmalu na 150€ seveda pa je vse na dogovoru.

Če pa vas zanima vam za dodatnih 100€ dodam traxxas nitro rustler z motorjem 3.3 (ne 2.5 kot je original) oddajnikom, ter še en motor v delih, + še dodatne dele za revota. (oglas zanj objavim v nekaj dneh ko bo do konca zrihtan pravtako generalno kot revo.
Torej Oba obnovljena in ispravna modela skupaj z veliko deli, ter pribora za samo 450€

http://www.bolha.com/hobi-zbirateljstvo/hobi/modelarstvo-in-maketarstvo/avtomobili/traxxas-nitro-rustler-1344985659.html

Vse info in še več na:
sedej (a) gmail,com
o4I63266I

Lokacija oglasa Traxxas Revo 3.3 kot nov / nov motor / RTR
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa