Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT
  • GARMIN Nüvi 2547LMT

GARMIN Nüvi 2547LMT

Cena
100 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5361733

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Hoče, Hoče
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodamo vrhunsko navigacijo GARMIN nüvi 2547LMT, ki je zelo dobro ohranjena, kot nova, uporabljena samo nekaj krat, super delujoča. Smo prvi lastnik, kupljena v Big Bang-u. Priložena je odlična Kingston 32GB spominska kartica z naloženo novo kartografijo celotne Evrope CN Europe 2019 NT, kjer je zajeta tudi (Slovenija, Hrvaška, BIH, Srbija, Črna Gora, Makedonija). Navigacija opozarja tudi na radarje. Zraven navigacije so vsi potrebni original dodatki (polnilec, nosilec ohišja, vakumski nosilec in etui).

Osnovne tehnične lastnosti:
Navigacija napredne serije za avtomobile
• 5,0-palčni zaslon z dvojno usmerjenostjo
• Podrobni zemljevidi zahodne in srednje Evrope z brezplačnimi doživljenjskimi¹ posodobitvami
• Garmin Real Directions in Garmin Real Voice
• Brezplačna doživljenjska² prometna opozorila

Svetel zaslon
nüvi 2547LMT ima svetel 5,0-palčni zaslon z dvojno usmerjenostjo za uporabo vodoravno ali pokončno.
Podrobni zemljevidi z brezplačnimi posodobitvami
nüvi 2547LMT ima naložene podrobne zemljevide zahodne in srednje Evrope. Z brezplačnimi doživljenjskimi¹ posodobitvami zemljevidov bodo načrtovane poti zagotovo odražale najsodobnejše zemljevide, destinacije in informacije o navigaciji. Novi zemljevidi so na voljo za prenos do štirikrat letno za celo življenjsko dobo naprave, brez stroškov.
S toliko podatki boste z napravo nüvi 2547LMT zlahka našli naslove in na milijone destinacij, kot so podjetja, trgovine, restavracije in drugo. nüvi 2547LMT ima predhodno naložene destinacije, zato vam ni treba vnašati naslovov. Izberite eno ali več ter hitro in enostavno navigirajte do njih. V nüvi 2547LMT lahko dodate tudi destinacije po meri.

Garmin Traffic
nüvi 2547LMT je opremljen s sistemom Garmin Traffic, da boste več časa preživeli na poti. S sistemom Garmin Traffic ostane zemljevid za vožnjo ves čas na zaslonu. Ob zemljevidu se prikažejo prometna opozorila, poleg tega so predvajana tudi govorjena sporočila. Garmin Traffic lahko ponudi podrobnosti o razmerah, na primer, kako dolgo zamudo v minutah lahko pričakujete in ali so na voljo obvozi. Lahko tudi potrdi, ali ste na najhitrejši načrtovani poti. Garmin Traffic aktivirate z glasom, zato se odziva na govorjene zahteve. Doživljenjsko prejemanje prometnih opozoril² pomeni, da bo naprava nüvi 2547LMT prejemala brezplačne prometne informacije v svoji celi življenjski dobi.

Garmin Real Directions™ in Garmin Real Voice™
nüvi 2547LMT na novo opredeljuje govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem s funkcijo Garmin Real Directions, lahko razumljivim usmerjanjem med vožnjo, ki vas vodi kot prijatelj, prek prepoznavnih znamenitosti, stavb in semaforjev. Ni se vam več treba truditi prebrati imena ulic. Garmin Real Voice je izboljšana tehnologija govora, ki zveni kot naraven in prijazen glas. Funkciji Garmin Real Directions in Garmin Real Voice sta na voljo samo v naši liniji navigacijskih naprav GPS.

Celovito vidno in slušno usmerjanje vožnje
Aktivno usmerjanje po pasovih z glasovnimi pozivi vas pripravi na samozavestno vožnjo skozi izvoze in križišča. Med približevanjem ustreznemu pasu za načrtovano pot animirani model tega označi s puščicami živih barv. V pomoč vam je tudi prijazen glas. Pogled križišč Bird’s Eye zagotavlja podroben pogled križišč kot od zgoraj navzdol. Pogled križišč photoReal realistično prikazuje križišča na načrtovani poti, vključno z okoliško pokrajino. Puščice žive barve označujejo, na kateri pas zapeljite. nüvi 2547LMT tudi prikazuje resnične prometne znake, ki so postavljeni na načrtovani poti.

Več informacij v hipu
V napravi nüvi 2547LMT ostane zemljevid za vožnjo ves čas na zaslonu, ob njem pa se prikažejo dodatne informacije. Za podrobnosti se enostavno dotaknite zaslona. Med vožnjo po načrtovani poti vas možnost Pred vami nenehno obvešča o storitvah v bližini, vključno z restavracijami, bencinskimi postajami, bolnišnicami in trgovinami.
nüvi 2547LMT prikazuje omejitev hitrosti, trenutno hitrost in natančen čas prihoda. V hipu lahko preberete ime trenutne ulice. nüvi 2547LMT prikazuje tudi opozorila o šolskih območjih.

Upravljanje naprave na enem mestu
Uporabite Garmin Express, da bo nüvi vedno posodobljen. S programom Garmin Express zlahka posodabljate zemljevide in programsko opremo, prenašate priljubljene v naprave in iz njih in nameščate brezplačna vozila in glasove po meri.

Spominska kartica Kingston
Micro SDHC (SDhc/32GBSP) deluje v temperaturah od –25 °C do +85 °C in je idealna za zahtevna okolja, saj deluje tam, kjer običajne kartice odpovejo. Ponaša se z visokim številom možnih vstavitev in odstranitev iz opreme ter odlično deluje v okolju, kjer je potrebna redna menjava in dostopanje do kartice. Kartica zagotavlja hitrost branja 80 MB/s in zapisovanje z 10 MB/s, Format: FAT32. Odporna je na vibracije in rentgenske žarke na letališčih.

Cena kompleta je 100 EUR.
Kontakt: 051 371 616
Ogled in prevzem: Hoče pri Mariboru

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.11.2021. ob 17:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
214 -krat