Nitro obd 2 tuning čip za dizelska vozila

  • Cena: 20 
  • Šifra oglasa: 6059564
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Obalno-kraška, Divača, Divača
Stanje: novo

Več:

Nitro obd 2 je za vsa dizelska vozila, ki imajo obd 2 konektor. Enostavno se ga vtakne v obd2 konektor vašega vozila in čip avtomatsko prilagodi parametre motorja(v območju tolerance motorja) na način da se občutno poveča moč motorja in navor. Pri normalni vožnji možen tudi nekolikšen padec potrošnje goriva. Rezultati so vidni že takoj po nekaj kilometrih. Vozilo je bolj odzivno, boljši pospeški. Po cca 200 prevoženih kilometrov pa dobimo maximalen efekt, ko se izvede popolna kalkulacija in optimizacija. Takrat je možno zaznati tudi nekolikšen padec porabe goriva.

Nitro čip deluje tako da ne menja tovarniških nastavitev ampak na osnovi vašega stila vožnje optimizira in prilagodi delovanje motorja tako da izvede kalkulacijo in podatke pošilja računalniku vozila. Ne remapira računalnik vozila, kot pravi čip tuning. Po izvleku iz obd2 vtiča vozila se povrne vse v stanje kot je bilo pred tem(na tovarniško). Torej ne gre za trajno spremembo računalnika vozila ampak so podatki vezani na nitro priključek, ki ga vstavite v konektor avtomobila. Gre za začasno spremembo za čas ko ga imate vstavljenega v obd konektor avtomobila.
Možen prenos tudi na drug avtomobil s tem da na napravi s tipko resetirate kar je bilo zabeleženo in shranjeno od prejšnjega vozila.Namestitev in kalibracija:


1 - Izvlecite avtomobilski ključ iz vžiga.
2 - Poiščite priključek OBD2 (*) v svojem avtomobilu in priključite EcoOBD2
3 - Vstavite ključ v vžig in ključ zasukajte do prve stopnje. (Ne zaganjajte avtomobila)
4 - Pritisnite gumb za ponastavitev približno 5 sekund. Po sprostitvi zadnjice počakajte nekaj časa približno 30–54 sek. (EcoOBD2 bo komuniciral in vzpostavil povezavo z ECU)
5 - Zaženite motor.
6 - EcoOBD2 bo po približno 200 km vožnje prepoznal vaše vozilo in vaše vozne navade, zato se bo EcoOBD2 sam prilagodil vašemu avtomobilu, saj bo tako prihranil več goriva.

Lokacija oglasa Nitro obd 2 tuning čip za dizelska vozila
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa