Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avtoradio Pioneer DMH-G220BT
  • Avtoradio Pioneer DMH-G220BT
  • Avtoradio Pioneer DMH-G220BT

Avtoradio Pioneer DMH-G220BT

Cena
129 €
Šifra oglasa: 2106686

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
novo

Opis oglasa

Za podroben ogled artikla kliknite na spletno povezavo VEČ O PONUDBI, ki se nahaja v spodnjem delu opisa artikla.

VSE ARTIKLE POŠLJEMO TUDI PO POŠTI (dostava naslednji dan) - strošek dostave samo 3€.

- 6.2" (15,7 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
- Možnost obvolanskih kontrol
- USB vhod na prednji strani
- AUX vhod na prednji strani
- Kompatibilen z Android napravami preko aplikacije
- Vgrajen Bluetooth
- 2 x RCA predizhod
- Brez CD reže

Multimedijska enota Pioneer DMH-G220BT

Multimedijska zabava v avtomobilu!
Uživajte v vaši omiljeni vsebini na velikem 6.2 inčnem (15,75 cm) velikem zaslonu prav na vaši armaturni plošči. Glasba, slike in video na dotiku prstov. DMH-G220BT je prava multimedijska naprava saj vsebino, ki vam je na voljo, lahko predvajate preko vaših USB naprav in na zadnjih Android mobilnih napravah.
Imate Bluetooth podprto napravo in želite predvajati glasbo, ki jo imate pri sebi? Preko naprav ali mobilnih naprav lahko predvajate tudi glasbo in napravo DMH-G220BT uporabite tudi kot napravo za opravljanje klicev.

Izjemna povezljivost
Za popolno povezljivost Pioneer DMH-G220BT se na prednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj mobilni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Svojo najljubšo glasbo lahko predvajate tudi iz novejših Android telefonov.

Vgrajena bluetooth tehnologija
Pioneer DMH-G220BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, po telefonskem imeniku lahko enostavno brskate, sistem pa opozarja tudi na prejeta sporočila SMS. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona, hkrati pa pa ga uporabljate kot napravo za opravljanje klicev.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka
Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DMH-G220BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 7-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Avtoradio ima tudi 2 RCA predizhoda za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol
Pioneer DMH-G220BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

Montažni material
Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
01.03.2022. ob 14:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2618 -krat