Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PODATKOVNI ANALITIK - M/Ž

PODATKOVNI ANALITIK - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9472075

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL91056

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PODATKOVNI ANALITIK - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRALJ NINA, 03 703 22 66, nina.kralj@bisol.si
Opis del in nalog: - KOMPLEKSNEJŠE ANALIZIRANJE PODATKOV, PRIPRAVA IN PRIKAZ ANALIZ S SODOBNIMI VIZUALIZACIJSKIMI ORODJI, RAZVOJ, IMPLEMENTACIJA IN NADGRADNJA ORODJA ZA ANALIZIRANJE PODATKOV, ANALITIČNA PODPORA POSLOVNIM ODLOČITVAM.
UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Drugi pogoji: Izobrazbo VII. stopnje naravoslovne smeri (matematika in fizika), 2 leti delovnih izkušenj na primerljivem področju, visoko razvite logično - analitične sposobnosti, znanje statistike in statističnega modeliranja, poznavanje metod numerične optimizacije, poznavanje metod/algoritmov za pridobivanje vrednosti iz podatkov (metode strojnega učenja, umetna inteligenca), poznavanje osnov relacijskih podatkovnih baz, vsaj osnovno poznavanje objektnega in funkcijskega programiranja, druge sposobnosti in kompetence: prilagodljivost in komunikativnost, ciljna usmerjenost, natančnost, samoiniciativnost in predanost svojemu delu. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje z energično ekipo v Latkovi vasi, organizirane družabne dogodke s sodelavci nekajkrat letno, toplo malico znotraj podjetja, interes po dolgoročnem sodelovanju. Če se Vaše sposobnosti ter ambicije skladajo z našo vizijo sodelovanja, bomo Vašega odziva zelo veseli.

Prijava je mogoča do: 23.06.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/bancnistvo-finance/vse-regije).
Oglas je objavljen
26.05.2022. ob 00:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
57 -krat