Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA II - M/Ž

VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA II - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9419647

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL55356

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA II - M/Ž
Naziv delodajalca: Znanstveno-raziskovalno središče Koper
Naslov delodajalca: Garibaldijeva ulica 1 , 6000 KOPER - CAPODISTRIA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ŽERAK MARTINA, 056637784, 056637700, martina.zerak@zrs-kp.si
Opis del in nalog: - SPREMLJANJE ZAKONODAJE S PODROČJA DELA IN OBVEŠČANJE NADREJENIH O SPREMEMBAH. STROKOVNO IN FINANČNO VODENJE PROJEKTOV IN ZAGOTAVLJANJE ADMINISTRATIVNE POMOČI PRI VODENJU PROJEKTOV. POMOČ VODJI PRI NADZORU IN RAZPOREJANJE VIROV: ČLOVEŠKIH, MATERIALNIH. NADZOR NAD PRORAČUNOM PROJEKTOV OPREME, STROŠKOV IN POGODB S PODIZVAJALCI STORITEV. NADZOR NAD IZPOLNJEVANJEM PROJEKTNIH MEJNIKOV. SKRB ZA METODOLOGIJO IN POSTOPKOVNA PODPORA, DELOVNE TOKOVE. PRIPRAVA POROČIL ZA VODSTVO. SKRB ZA AŽURNOST INFORMACIJSKEGA SISTEMA IN SKLADNOST Z METODOLOGIJO (VSEBINSKE ZAHTEVE ZA STORITVE RAZVOJA INF. SISTEMA). SPREMLJANJE RAZPISOV EU PROJEKTOV. OCENJEVANJE USTREZNOSTI PROJEKTOV IN NJIHOVIH PRIORITET TER ZMOŽNOST UČINKOVITEGA USKLAJEVANJE VIROV (TUDI MED PROJEKTI). REDNA KONTROLA IN SPREMLJANJE NAPREDOVANJA PROJEKTOV. OPRAVLJANJE DRUGIH SORODNIH DEL PO NALOGU NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: KOPER
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogoji: Izkušnje s prijavami in vodenjem EU projektov (predvsem HORIZONT, ERASMUS, CEV in podobno). Vodstvene in organizacijske sposobnosti za meddisciplinarno sodelovanje. Natančnost in zanesljivost. Sposobnost timskega dela.
Prijava je mogoča do: 10.06.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/bancnistvo-finance/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
44 -krat