HIPOTEKARNA POSOJILA

Cena
0 €
Šifra oglasa: 3901359

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija ponudnika storitev
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Dodatne regije izvajanja storitve
Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna Slovenija, Koroška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Posavska, Primorsko-notranjska, Savinjska, Zasavska

Opis oglasa

Slovensko podjetje vam uredi kratkoročno ali dolgoročno posojilo na osnovi zavarovanja s hipoteko na vaši nepremičnini. Posojila so namenjena vsem zaposlenim posameznikom in podjetnikom (d.o.o. in s.p.), kateri pozitivno poslujejo in menijo, da nebi smeli imeti težav z odplačevanjem obrokov. Nepremičnino lahko zastavite v Sloveniji ali na Hrvaškem. Pomagamo in svetujemo pri pridobitvi posojil med fizičnimi osebami, raznih bančnih posojil, tudi iz tujine po konkurenčnih obrestnih merah.

Če imate trenutne finančne težave, kot so izvršba, blokiran TRR, zapadli dolg, ipd... Lahko na osnovi zastavitve nepremičnine pridete do sredstev za poplačilo vseh obveznosti in na novo zadihate!

Smo posredniška agencija, katero lahko najamete za pomoč pri pridobitvi vseh vrst posojil, investicij in finančnih svetovanj po meri, da bi dosegli vaše finančne načrte.

Prav tako, če imate kakšna finančna sredstva, katera bi želeli oplemenititi vam ponudimo kvalitetne kratkoročne in dolgoročne investicije v posojila, zavarovana s hipotekami na nepremičninah, donos do 12% letno.

Zemljevid

Hitre rešitve d.o.o

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
30.04.2020. ob 11:05
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
789 -krat

Hitre rešitve d.o.o

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija