Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vosek za les - SILVACERA® - vodoodporna emulzija
  • Vosek za les - SILVACERA® - vodoodporna emulzija
  • Vosek za les - SILVACERA® - vodoodporna emulzija
  • Vosek za les - SILVACERA® - vodoodporna emulzija

Vosek za les - SILVACERA® - vodoodporna emulzija

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 2041994

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana

Opis oglasa

Emulzijo voska Silvacera® na vodni osnovi uporabljamo za površinsko in dekorativno zaščito lesa.

Uporablja se zlasti za površinsko zaščito fasadnih elementov, balkonskih ograj, otroških igral, pergol, vrtnih garnitur itn. Ker ne vsebuje hlapnih organskih snovi (HOS), je primeren tudi za zaščito lesa v notranjih prostorih.

Vosek je povsem naravnega izvora in ima izjemen vodoodbojni učinek. Lesu poveča vodoodbojnost in ga zaščiti pred vpijanjem vlage, hkrati pa mu omogoča »dihanje« oz. hitro sušenje po obilnih padavinah. Temelji na naravnih komponentah in predstavlja visokotehnološko alternativo oljem, ki zahtevajo zelo pogosto in večkratno obnavljanje.

Vosek Silvacera® je na voljo v različnih barvnih odtenkih. Les obarva v želeni odtenek in ne prekrije teksture lesa, s čimer les ohrani vso svojo estetsko vrednost in toplino.

V primeru uporabe voska Silvacera® na lesu, ki bo izpostavljen visoki zračni vlagi ali padavinam, priporočamo predhodno zaščito lesa z osnovnim zaščitnim sredstvom (Silvanolin® ali Silvanol) ali uporabo termično modificiranega lesa Silvapro®.

Embalažne enote: 1 kg, 5 kg.
Za vse podrobnejše informacije o naših produktih, postopkih zaščite, testiranjih, priznanjih in drugem, vas prosimo da obiščite našo domačo spletno stran http://www.silvaprodukt.si/.

Kontakt:
Za vse rezervacije, naročila, vprašanja in razlago smo dosegljivi na 01/280 05 71 ter našo brezplačno številko 080/1202! Lahko nam pišete tudi na email info@silvaprodukt.si

Silvaprodukt d.o.o.
p. p. 2403
Dolenjska cesta 42
1000 Slovenija

SILVAPRODUKT d.o.o.

Oglas je objavljen
05.08.2019. ob 11:30
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1770 -krat

SILVAPRODUKT d.o.o.