• Rabljeni napajalniki za prenosnike
  • Ne zamudite priložnosti

Rabljeni napajalniki za prenosnike

Cena
25 €
Šifra oglasa: 4506470

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Dravlje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Na zalogi imamo večjo količino rabljenih napajalnikov za prenosne računalnike. Cene so od 25€ do 90€ z vključenim DDV. Vsi napajalniki imajo 1 mesec garancije.

ASUS
APPLE
DELTA
DELL
FUJITSU
G.Cell Pro
HP
IBM
Lenovo
LiteOn
Medion
in drugi...

Prodajamo in servisiramo širok spekter računalnikov, vključno z namiznimi računalniki, prenosniki in delovnimi postajami. Ne osredotočamo se na določeno blagovno znamko, ampak ponujamo izdelke večih proizvajalcev.

Poleg prodaje računalnikov nudimo tudi storitve namestitve programske opreme, odpravljanja težav, nadgradnje strojne opreme in vzdrževanja računalniških sistemov. Skrbimo za celovito podporo naših strank.

Nahajamo se na Vodnikovi cesti 232 v Ljubljani. Imamo tako fizično trgovino kot tudi spletno prisotnost, kjer stranke lahko naročijo izdelke ali zahtevajo servis.

Naše glavne prednosti vključujejo visoko strokovnost našega tehničnega osebja, prilagodljivost pri izpolnjevanju potreb strank ter hitre odzivne čase pri servisiranju računalnikov. Posebej izstopamo v storitvah prilagojenih poslovnim strankam.

Zadovoljstvo strank je za nas ključnega pomena. Skrbimo za visoko kakovost storitev z zagotavljanjem temeljitega in zanesljivega servisa ter jasno komunikacijo z našimi strankami. Stalno se trudimo izpolniti njihova pričakovanja.

Sodelujemo tako s podjetji kot tudi s posamezniki. Imamo posebne storitve, prilagojene potrebam poslovnih strank, vključno z vzdrževanjem računalniških omrežij in izvajanjem rednih preverjanj.

Najpogostejši problemi pri servisiranju računalnikov so pogosto povezani z okvaro strojne opreme, okužbo z zlonamerno programsko opremo ali težavami s programsko opremo. S tem se spopadamo z ustreznimi diagnostičnimi postopki in pravočasnim popravilom ali nadgradnjo.

Sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam na področju računalništva. Naši tehnični strokovnjaki se redno izobražujejo in spremljajo nove razvoje v industriji. Sodelujemo tudi v strokovnih skupnostih, ki nam omogočajo deljenje znanja.

Da, imamo spletno stran www.help404.si, kjer stranke lahko najdejo več informacij o našem podjetju, izdelkih in storitvah. Prav tako smo aktivni na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter in Instagram.

V našem delu nas navdihuje možnost pomagati ljudem z reševanjem njihovih računalniških težav ter zagotoviti jim kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo njihove potrebe. Veseli nas zadovoljstvo strank in dolgoročni odnosi, ki jih vzpostavljamo z njimi.

Spletna povezava

Zemljevid

REDIT - Visoko tehnološke rešitve.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
31.01.2024. ob 17:01
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1333 -krat

REDIT - Visoko tehnološke rešitve.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija