Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik
  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik
  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik
  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik
  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik
  • IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik

IROBOT Roomba 616 xLife robotski sesalnik

Cena
219,90 €
Šifra oglasa: 3108819

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Najbolj osnoven model iz družine robotskih sesalnikov iRobot(r). Namenjen manjšim stanovanjem in preprosti uporabi. Enostavno pritisnite tipko CLEAN in pričnite s sesanjem vašega stanovanja. Vgrajeno ima 2.200mAh xLife™ baterijo z 2x daljo življenjsko dobo. Kot ostali, višji modeli robotskih sesalnikov je namenjen sesanju vseh trdih tal in preprog, po prostoru se znajde z napredno tehnologijo iAdapt. Ima senzorje proti padcem in vse ostale napredne funkcije, ki poskrbijo da brezhibno posesa tudi ob steni in da se med sesanjem ne zaplete med morebitne kable. Programiranje urnika pri tem modelu ni mogoče. Po končanem čiščenju se samodejno vrne na polnilno postajo.

Inteligentni navigacijski sistem - iAdapt
iRobot Roomba prihaja s preverjenimi sistemi, ki označujejo iRobot kot pravi robot. Seznam se začne z najpomembnejšim – sistem iAdapt. S tem unikatnim sistemom in tehnologijo Roomba preverja svojo okolico 60 krat na sekundo, z uporabo številnih senzorjev in s 40 načini obnašanja se prilagodi še tako specifičnemu prostoru.


Tristopenjski sistem za čiščenje
Tristopenjski sistem za čiščenje omogoča učinkovito in kvalitetno pobiranje smeti, umazanije in večjih delcev. Sočasno se odvijajo vsi trije procesi.

Prilagodljiva čistilna glava druge generacije
Nastavljiva čistilna glava je druga generacija prilagodljivih čistilnih sistemov, ki se samodejno prilagaja različnim talnim poršinam (laminat, preproge, linolej, ploščice).


Tehnologija Antitangle
iRobot misli na navadno gospodinjstvo, zato je oblikoval tehnologijo ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli ali resami iz preproge. Ko krtače zaznajo oviro, obrnejo smer vrtenja. Na ta način se robot sprosti in lahko nadaljuje čiščenje.

Sistem Wall Follow
Zahvaljujoč stranski krtači in sistemu Wall Follow lahko Roomba učinkovito očisti tudi območja okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov ter druga težko dostopna mesta.

Enostaven način upravljanja
Roombi ni potrebno določiti načina dela ali trajanja čiščenja. Roomba se vedno odloči sama glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Pritisnite gumb CLEAN in Roomba poskrbi za vse.

Kompaktne dimenzije
Zahvaljujoč svoji višini (9,2 cm) Roomba zleze pod večino pohištva in lahko očistit tudi običajno nedosegljive prostore. Na primer, pod posteljo ali kuhinjskim pohištvom. Dimenzije so bile oblikovane tako, da bi robot ustrezal evropskemu pohištvu na nogah.

Polnilna postaja
Ko Roomba oceni, da je čiščenje dokončano, bo samodejno poiskala svojo polnilno bazo, kjer se bo napolnila in bo pripravljena na naslednje čiščenje. Na bazo se robot vrne tudi v primeru, če mu daste ukaz s pritiskom na gumb DOCK.

Vse vrste talnih podlog
Roomba je robot namenjen čiščenju vseh vrst hišnih tal, kot so ploščice, linolej, preproga ali parket.

Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah
Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah zagotavljajo, da Roomba ali Scooba ne bo padla po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin. POMEMBNO: Da lahko senzor zazna globino, morate poskrbeti, da na rob stopnic ne sveti direktna sončna svetloba. V primeru, da je tam okno, mora biti zasenčeno.

Program SPOT
Program SPOT je namenjen za lokalno čiščenje. Robot počisti prostor v velikosti 1 m². Služil vam bo kot „metla in smetišnica", potem ko ste v kuhinji po tleh stresli sladkor, ali vam na primer počisti predpražnik za čevlje.

Enostavno vzdrževanje
Redno vzdrževanje poveča življenjsko dobo vaše Roombe. Dovolj je, da redno praznimo zbiralni koš, očistimo krtače in sprednje kolo.

Profilirani odbijač
Zahvaljujoč infrardečim žarkom, ki jih oddaja odbijač, robot oviro prej zazna, se pred njo upočasni in se je rahlo dotakne. Odbijač je zelo prijazen do pohištva. Neposredni stik z oviro izboljša učinkovitost stranske krtače, ki z ovir pometa umazanijo. Poleg tega Roomba zahvaljujoč odbijaču na dotik premaguje navidezne ovire, kot so posteljno pregrinjalo ali dolge zavese.

Diagnosticiranje težav
Robot je sposoben sam diagnosticirati morebitni problem (npr. zamašene krtače) in ga z zvočnim signalom sporočiti.

Premagovanje pragov
Roomba zlahka premaga letve, pragove ali druge ovire do višine 2 cm.

Baterija xLife
xLife baterija je izdelana po novi tehnologiji in ponuja dvakrat več življenja v primerjavi s predhodnim modelom. To je tip baterije Ni-MH (Nickel Metal hidridne). Njena prednost je odpornost na obremenitve elektro motorjev , medtem ko ohranja trajnost in konstantno napetost, tako da lahko povsem napolnjena baterija čisti zelo dolgo. Robot polnjenje krmili s mikroprocesorjem, ki spremlja posamezne parametre akumulatorja, vključno s temperaturo. To poveča življenjsko dobo baterije.

Lastnosti:

Čiščenje vseh vrst trdih tal in preprog
Sistem ANTITANGLE
Zbiralni koš AeroVac z veliko kapaciteto
Najpametnejši čistilni sistem in navigacija iAdapt
Samodejno polnjenje na polnilni postaji
Funkcija navideznega zidu
Sklopni ročaj za enostavno rokovanje

Tehnične lastnosti:

Priporočena površina: do 90 m2
Baterija: xLife 2200 mAh
Čas polnjenja: 3 ure
Poraba: pri polnjenu maks. 33 W, v stanju "Stand-By" maks. 2 W
Glasnost: 61 dB

Mere in teža:

Dimenzije: 330 x 92 mm
Teža: 3.6 Kg

Obseg dobave:

1x Roomba 616 xLife
1x polnilna postaja
1x baterija xLife




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
14.02.2020. ob 00:54
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
418 -krat