Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Robotski sesalnik Samsung VR700M (VR10M703HWG/GE)
  • Robotski sesalnik Samsung VR700M (VR10M703HWG/GE)

Robotski sesalnik Samsung VR700M (VR10M703HWG/GE)

Cena
200 €
Šifra oglasa: 6466431

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Ptuj, Krčevina pri Vurbergu
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Zasnovan z vitkejšim ohišjem brez kompromisov glede sesalne moči. Zagotavlja 20-krat večjo sesalno moč od običajne, ki odstrani ves prah in umazanijo s preprog in izpod nizkega pohištva.
V primerjavi z večino ostalih primerjivih aparatov je cca 28% tanjši in zato lažje dostopa pod pohištvom. Nadgrajeni FullView Sensor™ 2.0 zazna zelo ozke in majhne ovire na širokem območju. Poleg tega zazna tudi kote v sobi in jih trikrat očisti z 10 % večjo močjo sesanja.

Edge Clean Master očisti vogale in kote učinkoviteje z glavo s ščetkami, ki je pomaknjena naprej. Ko se dotakne stene, se spusti Auto Shutter samodejna zapora in pomaga posesati več prahu.

Nadgrajeni FullView Sensor™ 2.0 zazna zelo ozke in majhne ovire na širokem območju. Poleg tega zazna tudi kote v sobi in jih trikrat očisti z 10 % večjo močjo sesanja.

Pametni nadzor moči zazna vrsto podlage in poskrbi za optimalno moč sesanja. Ko pride na preproge in odeje, motor z dodatno sesalno močjo odstrani prah iz notranjosti.

CycloneForce sistem zagotavlja izjemno in dolgotrajno moč sesanja. Ustvari močno centrifugalno silo, ki umazanijo in koščke iz zraka izloča v zunanjo komoro. Posledično je filter čistejši in se manjkrat zamaši.

Široka krtača večje površine očisti hitreje in učinkoviteje. Široka je 290 mm, kar je prek 42 % več od standardnih 204 mm krtač, zato očisti večjo površino z manj premikanja in v krajšem času.

Visionary Mapping™ Plus sistem poišče optimalno pot in sesalnik vodi po njej za hitrejše čiščenje. Z visokozmogljivimi senzorji in digitalno kamero naredi načrt vaše hiše in izračuna najučinkovitejšo pot čiščenja.

Izboljšana Easy Pass™ kolesa zlahka premagajo večino ovir, kot so pragovi vrat, zato bo sesalnik opravljal svoje delo tudi, ko vas ni doma. Ohišje sesalnika se nahaja 15 mm od tal, zato je manj možnosti, da obtiči na oviri.

Ker so na voljo različni načini čiščenja, lahko izberete najboljšega za posamezne okoliščine. Na voljo so 3 načini čiščenja*, 3 vrste sesanja in urniki sesanja, ki jih lahko določite vnaprej za do 7 sesanj na teden.

Funkcija za samodejno polnjenje poskrbi, da se ob izpraznjeni bateriji sesalnik samodejno premakne do priključne postaje, kjer se baterija napolni. Ko se baterija povsem napolni, se sesalnik vrne na svojo zadnjo lokacijo in nadaljuje čiščenje.

Tehnične podrobnosti
Specifikacije: https://www.samsung.com/si/vacuum-cleaners/robot-vr7000m/
Vrsta sesanja: Robotski
Moč sesanja: 80W
Dodatne informacije: 0,3l prostornina zbiralnika za prah
Daljinski pravljalnik s funkcijo "point Cleaning"
Programi: Turbo Mode, Auto, Manual, Spot
Wi-fi nadzor: da
Mere (Š x V x G): 340 x 97 x 348 mm
Teža: 3 kg
Garancija: 24m (še do 27. 12. 2021)

Sesalnik je bil zelo malo rabljen in deluje brezhibno.

Zemljevid

Oglas je objavljen
07.07.2021. ob 19:05
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
231 -krat