PRODAMO OTROŠKI VOZIČEK BEBE CONFORT 3 v 1

  • Cena: 260 
  • Šifra oglasa: 1164364
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana
Stanje: rabljeno

Več:

Prodamo dobro ohranjen voziček Bebe Confort High Trek. Ogrodje vozička s sediščem (športnim delom) in košara sta od proizvajalca Bebe Confort, lupinica je Maxi Cosi, s priloženim adapterjem, ki omogoči pritrditev lupinice na ogrodje vozička. Vse je lepo ohranjeno.
Zraven podarimo še zimsko vrečo, dežnik za sonce in pregrinjalo za dež.

OPIS:
Voziček ima tri kolesa premera 31 cm, napihljiva z zračnicami in je primeren za različne tipe terena (makadamske ceste, travnike, plaže,…). Ima dve zavori (ročno in nožno). Ročna zavora omogoča vožnjo po hribu navzdol kontrolirano, sami nadzorujemo hitrost, kar je zelo dobrodošlo v zimskih in deževnih mesecih, ko je prisotna nevarnost zdrsov. Voziček ima dve možnosti nastavitve sprednjega kolesa z drsnikom na ročaju (vrtenje kolesa za 360° in blokada kolesa za ravno vožnjo- na primer teren, ki se ugreza, kot sta pesek in mivka). Vsa tri kolesa se da demontirati in ogrodje vozička se lepo zloži, kar omogoča relativno lahek transport v manjših avtomobilih (razen košare, ki je nezložljiva, uporablja pa se približno do dojenčkovega 6. meseca). Zlaganje ogrodja je zelo enostavno, ne predstavlja večjega napora. Na ogrodje Bebe Conford vožička se z adapterji lahko uporabi tudi druga znamka lupinice, v našem primeru smo uporabljali lupinico znamke Maxi-Cosi.
Košara je zelo velika, trda in dobro izolirana, kar dojenčka pozimi ščiti pred vetrom in mrazom. Ima tudi senčnik in pregrinjalo oziroma »pokrov«, ki prekrije košaro, da zaščiti dojenčka pred zunanjimi vplivi. V košari je 3-točkovni varnostni pas za dojenčka, proti prevrnitvi. Zraven pa sta še dvojni sponki za pritrditev košare na varnostni pas avtomobila. Sedišče (športni del) je dobro oblazinjeno, ima 5-točkovni varnostni pas in možnost nastavitve v obe smeri vožnje (tudi nazaj, ko gleda vas). Ročaj vozička ima mehko zaščito in je nastavljiva po višini. Ima tudi senčnik (strehico), ki dobro pokrije otroka pred soncem. Pod sediščem (ali košaro) je nakupovalna košara, v katero lahko veliko stvari zložite. Predvsem za enodnevne sprehode pride prav, ko vanjo lahko položite dodatna oblačila, hrano, pijačo, igrače, itd.
Zraven vozička damo tudi dežnik, ki ga pritrdite na ogrodje vozička in ga lahko uporabite pri lupinici, košari in sedišču (športnem delu). S tem vozičkom je vsak teren premagljiv, otrok se počuti dobro, ker je ogrodje vzmeteno na vseh treh kolesih in tako ublaži tresljaje. Voziček se enostavno in lepo vozi. Ves material vozička (blago) je pralen.

Ogled in prevzem možen v LJ- Bežigrad, po dogovoru tudi v okolici Sežane.
Za dodatne informacije pokličite na tel. št.: 041361724