Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi
  • Dve sočni, ukrivljeni PRSi

Dve sočni, ukrivljeni PRSi

Cena
1.750 €
Šifra oglasa: 8144769

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Žalec, Žalec
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Pozdravljeni na najslabšem oglasu, kar jih boste kadarkoli prebrali.

Tldr;

PRS S2 Vela Satin SH + gig bag – 1250€
cena novega in specifikacije:
https://www.thomann.de/intl/si/prs_s2_vela_satin_sh_vcs.htm

PRS Kestrel Bass + gig bag – 700€
cena novega in specifikacije:
https://www.andertons.co.uk/bass-dept/bass-guitars/retro-bass-guitars/prs-se-kestrel-bass-guitar-in-tri-colour-sunburst-with-gig-bag

Če kdo vzame oba skupaj, znižam ceno za 200€ na 1750. Drugače pa zadnja cena in brez menjav.

Ogled in prevzem v Žalcu, v primeru predhodnega nakazila na paypal pa pošljem in častim poštnino. Ker sem tako dobra oseba in bom s to gesto odpravil največje tegobe tega sveta, kot so vojne, lakota, rasizem in cover bandi.

Če se kdo res sovraži, pa lahko nadaljuje z branjem:

Vašemu čvrstemu oprijemu se ponujajo nežno zaobljeni PRSi, ki s svojimi oblinami kar kličejo k nežnemu, a sigurnemu dotiku.
Zakaj prodajam? Rabim denar, ker sem si odprl OnlyFans account in mam tak ogabn fris, da morm zdej js plačevat svojim subscriberjem. Drugi razlog je pa en Squier Esquire, ki je stal približno petkrat manj.

Naj vam povem kakšno stvar ali dve o Squierju, preden grem na PRS. Ta Squier:
- je skoraj težji od alkoholizma v povprečni slovenski družini,
- je tak trd za špilat, da je dejansko lažje prtisnat vrat ob strune ko pa obratn
- ima intonacijo slabšo od slovnice pri 24ur komentarjih
- zveni še bolj ogabno fafanja hrane v šolski menzi (ki pa ima vsaj ta bonus, da če kuharci padejo brki not, ma futr vgrajeno zobno nitko)

Sicer bi lahko to kamot popravil, ampak ne bom ker lol. Je dejansko nek čar na kitari iz katere težje spraviš dobro zveneč akord kot pa da iz ostankov pofuranega tjulna na ljubljanski obvoznici med Lidlom, Jeruzalemom in receptom za bograč zgradiš streho za bližnji dom upokojencev, da zakriješ vonj po postanem zelju in osamljenosti, ki se vije ven.

Skratka, ta Squier mi je ena najbolj zabavnih pizdarij ever in se z njim še raje igram kot pa s čustvi svojih bližnjih.
PRS je pa nekaj takega, kot je situacija poljubnega bitja z daddy issues, ko govori o svojem partnerju: 'ne maram ga, ker je preveč v redu'.
Vela je tanka, lahka, zelo lepo se igra, satin finish je skoraj lepši od vojnih zločinov in zvok neck pickupa je nekaj, kar še angelom pozdravi gonorejo. Resno, ta zadeva je tako magična, da je še Harry Potter opustil magijo in poiskal novo kariero v obliki lesarskih tutorial videov mešanimi s porniči. Na karkoli jo priklopiš bo zvenela lepo. Lahko je to največji drek od ojačevalca, ki se valja v vašemu Boris Johnson themed sex dungeounu, ali še hujše … lampaš. Ma kurac, zvenela bo odlično, če jo priklopite na posiljen kebap in tri lignje, kjer je enemu ime Alen.

To ime sem izbral naključno.

Kaj je pa ta stvar zraven kitare, ki jo ponavadi vidite v rokah raznih neandertalcev na odru? Temu pa ljudje kulture pravimo 'bass'.
Niste vedeli, da PRS delajo basse? Sedaj veste in zdaj ga avtomatično rabite.
Nimate denarja za to? Prodajte svojega prvorojenca v suženjstvo. Nimate prvorojenca? Prodajte drugorojenca. Imate oboje? Potem imate keš, ker ga več kot očitno ne zapravljate na kondomih.

Drugače ima bass za razliko od kitare kakšen gram ali dva več in basisti pravijo, da zveni kot J-bass na steroidih. Ampak to pravijo basisti. In če bi basisti imeli kdaj kaj prav v življenju, ne bi bili basisti.

Še enkrat, 1250€ kitara, 700€ bass, 1750€ če kdo vzame oboje, brez menjav, zadnja cena, ogled in prevzem v Žalcu, lahko prinesem tudi v Lj, v primeru predhodnega nakazila na paypal pošljem in častim poštnino.

Kontakt preko sporočila na bolhi ali na space.coitus@gmail.com

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
20.10.2021. ob 13:03
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
443 -krat