Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Kapsule Dolce Gusto Evita Caffe Gold, 100 kapsul
  • Kapsule Dolce Gusto Evita Caffe Gold, 100 kapsul

Kapsule Dolce Gusto Evita Caffe Gold, 100 kapsul

Cena
28 €
Šifra oglasa: 10814850

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Sežana, Sežana

Opis oglasa

Kapsule Dolce Gusto Evita Caffe Gold: Dnevno Sveže Mleta, Pražena in Polnjena v Sloveniji, Primerna za Aparate Dolce Gusto
Kapsule Dolce Gusto Evita Caffe Gold je kava, ki se ponaša z edinstvenim okusom, ki ga daje kombinacija 70% arabike in 30% robuste. Arabika, znana po svojih mehkih notah in subtilnem okusu, se združuje z robusto, ki prinaša intenzivnost in močan okus. Ta unikatna mešanica kave daje Eviti Caffe Gold kremast in poln okus, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše okuse. Nežen in intenziven okus te kave je primerna za kavne aparate Dolce Gusto in Modo Mio, saj zagotavlja popolno izkušnjo z vsakim požirkom.

Evita Caffe Gold se dnevno praži in melje v Sloveniji, kar zagotavlja svežino in kvaliteto kave. Ta kava bo navdušila tiste, ki iščejo kvalitetno kavo in jo lahko uživajo kjerkoli in kadarkoli. S hitro dostavo po Sloveniji, boste lahko uživali v tej odlični kavi kar v udobju vašega doma.

V kolikor želite izkusiti kvalitetno kavo z edinstvenim okusom, je Evita Caffe Gold prava izbira za vas. Sestavljena iz najboljših sestavin in pražena z vrhunskimi tehnologijami, vam bo zagotavljala popolno izkušnjo z vsakim požirkom. Zaupajte Eviti Caffe Gold in uživajte v kavi z neprimerljivim okusom.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
26.05.2023. ob 09:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
161 -krat