Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Komplet Nikon Z6 (z objektivom 24-70 mm)
  • Komplet Nikon Z6 (z objektivom 24-70 mm)

Komplet Nikon Z6 (z objektivom 24-70 mm)

Cena
2.030,99 €
Šifra oglasa: 7591664

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Ključne funkcije
Z 6 24–70 f / 4 set
S tem vsestranskim kompletom za povečavo s polno velikostjo lahko v katero koli fotografijo in video vnesete več podrobnosti, globino in barvo. Vključuje 6 kamer in kompaktni objektiv NIKKOR Z 24-70 mm f / 4 S. Gladko in brezšumno ostrenje ter izjemno ostre slike tudi na robovih.
 
Vaša vizija. Vaš glas.
Razjasnite svoje misli. Pri fotografiranju s hitrim celozaslonskim senzorjem lahko pustite pečat.
 
Ves čas je oster
Polnozaslonski CMOS-senzor s 24,5 milijona slikovnih pik zajema podrobne, britev ostre slike s samodejnim samodejnim ostrenjem v fazi.
 
Hitreje kot hitro
Strelovodni sistem za obdelavo slik EXPEED 6 ustvarja slike z nizkim šumom in neverjetnim dinamičnim razponom pri visokih in nizkih vrednostih ISO.
 
Odličen bajonet. Odličen učinek.
Kamere serije Z z velikim premerom bajoneta 55 mm prepuščajo več svetlobe. Med bajonetom in celozaslonskim slikovnim senzorjem fotoaparata je le 16 mm, zato senzor doseže več svetlobe.
 
Navdihnila ga je svetloba
Od modre modrine do grafičnih senc. Visoko zmogljiva optična zasnova objektiva Nikon Z-mount skupaj s širokim nosilcem vam pomaga narediti čudeže s svetlobo.
 
100-51200 ISO. Navdihuje tudi po temi.
Zgodnje jutranje mestne pokrajine, portreti ob šibki svetlobi ... zajemajo podrobnosti v temi.
 
Ustvari brez meja
Bodite natančni s samodejnim ostrenjem z izjemno široko pokritostjo (AF) na več kot 90% površine slike. Objektiv Nikon Z-mount, ki zagotavlja neverjetno ostrino, zlahka meri predmete na robovih slik. In navpična fotografija je neverjetno natančna.
 
Osredotočite se prosto
Sistem AF takoj zazna gibanje. S popolno natančnostjo sledi tudi najmanjšim in najhitrejšim objektom v vseh svetlobnih pogojih. Uporabite način točkovnega ostrenja, da se osredotočite na najmanjše podrobnosti.
 
Znotraj svetlobe
Merjenje osvetlitve do -4 fps je na voljo pri fotografiranju z objektivom z največjo zaslonko f / 2 ali hitrejšo. Odkrijte podrobnosti, skrite v senci. Ne obupajte se nad bogastvom podrobnosti, tudi če je Luna edini vir svetlobe.
 
Poglej
Inteligentni procesor AF za zaznavanje obrazov meri in zajema obraze. Ta pogled. Ta izraz obraza. Bodite vsi svoji, tudi če se predmet fotografije hitro premika.
 
Čas je najpomembnejši.
Neprekinjeno fotografiranje 12 sličic na sekundo. Poiščite polnopravne manifestacije lepote na poti.
 
 
Stabilnost
Vgrajeno petosno optično zmanjšanje vibracij (VR) v kamero kompenzira učinke tresenja fotoaparata v petih smereh. Ostre fotografije. Stabilen video.
 
Na poti
Športni način zagotavlja stabilno sliko iskala pri zajemanju ali skeniranju izjemno hitrih gibov. Za snemanje videa petosni optični VR deluje z elektronskim VR za izjemno stabilne posnetke.
 
Pet korakov prednosti
Vgrajeno petosno optično zmanjšanje vibracij v fotoaparatu omogoča fotografiranje s hitrostjo zaklopa do pet stopinj počasneje, kot bi bilo sicer mogoče.² V mraku lahko posnamete jasnejše fotografije in filmi zaradi tresenja fotoaparata ne bodo uničeni.
 
Če ga vidite, ga lahko ujamete
Sestavljajte prosto. Nikonovo izboljšano elektronsko iskalo s 3.686.000 slikovnimi pikami zagotavlja gladko sliko. Izjemno svetlo in izjemno ostro elektronsko iskalo ne pušča ničesar iz slike.
 
Robustno
Asferične steklene leče in zaščitna prevleka ščitijo vaše vidno polje pred močnimi svetlobnimi viri, odsevi svetlobe in umazanijo. Vse boste jasno videli, ne glede na to, ali želite biti raziskovalec noči ali oblikovalec svetlega dne.
 
Ostro
Veliko, čisto OLED elektronsko iskalo vrne naravne barve in gladko gibanje. Ostre, stabilne slike omogočajo enostavno sestavljanje, tudi pri hitrem skeniranju ali povečanju med preverjanjem ostrine.
 
Vsestranski
Elektronsko iskalo lahko prikaže sliko iskala, kakršna bo končana slika z uporabljenimi nastavitvami, lahko pa si ogledate tudi naravno sliko, kot da bi uporabljali optično iskalo. Za lažje sestavljanje druge slike lahko uporabite prekrivanje glavnih informacij o fotografiranju.
 
Impresivno gibanje
Snemajte videoposnetke s polno sličico 4K / UHD, 30p. Posnemite osupljive posnetke počasnega posnetka s podrobnimi videoposnetki do 120p Full HD. Med snemanjem videoposnetkov 4K ali Full HD lahko enostavno fotografirate.
 
Visoka ločljivost
Preveliko vzorčenje s 6K omogoča neverjetno finost in bogastvo podrobnosti v posnetkih 4K. Hiter procesor EXPEED 6 zagotavlja čudovite, čiste datoteke, ki so presenetljivo brez šuma, moireja in nepravilnih barv.
 
Sanje enostavno upravljanje
Visoko svetli objektiv Nikon Z-mount zagotavlja tiho samodejno ostrenje in čudovito zameglitev. Vgrajena funkcija osvetlitve vam bo pomagala, ko boste med prizorom ročno prilagodili ostrino.
 
Stabilno gibanje
Hitrost AF in občutljivost naslednjega AF lahko med snemanjem filma spremenite. Objektiv Nikon Z-mount, ki zagotavlja neverjetno ostrino, zmanjšuje neželene učinke kakršne koli spremembe goriščnice in uporablja premik ostrenja pri povečavi.
 
10-bitni N-dnevnik
Ustvari nekaj unikatnega. Namesto običajnega 8-bitnega snemanja posnemite na 10-bitno globino in med urejanjem in ocenjevanjem vrnite 4-krat več informacij z največjo kakovostjo slike. Aktivirajte View Assistant, da si ogledate celotno sliko s preprosto gradacijsko kompenzacijo.
 
Aktivna D-osvetlitev
Uravnajte svetlobo. Aktivna D-Lighting, vgrajena v objektiv, uravnava svetlobo in senco v visoko kontrastnih prizorih. Idealno za posnetke, ki bi morali biti pripravljeni, ko zapustite prizorišče.
 
Snemajte s časovno kodo
Ostanite v vrsti. Zapišite časovno kodo v formatu s padajočim ali brez sličic in snemajte z 10-bitnim HMDI. 6 je združljiv s protokolom Atomic Open: lahko sinhronizirate začetek / konec snemanja videa HDMI z zunanjim snemalnikom. Ali s kamero.
 
Adapter. Neskončen navdih.
Uporabite lahko tudi obstoječe objektive NIKKOR 6 z nosilcem F z nosilcem FTZ, pritrjenim na vašo kamero 6. Ni se vam treba odpovedati veliko kakovosti slike. Še več, leče brez tresenja (VR) odpirajo novo dimenzijo ostrine z vgrajeno funkcijo VR v fotoaparat.
 
Zasnovan za vzdržljivost
Vzdržljivo, a lahko ohišje iz magnezijeve zlitine in odličen sistem za tesnjenje pred vremenskimi vplivi dajeta vaši kameri vseprisotno vozovnico. Vzdržljiv, natančen zaklop je bil preizkušen v 200.000 ciklih.
 
Glavna nastavitev kota
Nagibni LCD zaslon vam omogoča nadzor AF in sprožilca s pomočjo nadzora na dotik. Poleg tega zaslon z visoko ločljivostjo olajša ogled vaših posnetkov v kateri koli osvetlitvi.
 
Zasnovan za stabilnost
Zaradi globokega in varnega oprijema se vam zdi, da je kamera podaljšek vaše roke. Nikoli je ne boste želeli odložiti.
 
Rojen za uporabo
Zahvaljujoč priročnim glavnim gumbom in kontrolnikom bo vsaka reakcija naravna. Nimate časa za nastavitev osvetlitve ali hitrosti zaklopa? Za to vedno obstaja samodejni način.
 
Povežite se s pametno napravo
S podporo SnapBridge se lahko kamera hitro poveže s katero koli pametno napravo prek vgrajenih Wi-Fi® in Bluetooth®. Takoj dajte svoje JPEG slike v skupno rabo. Zajemite fotografije in video posnetke na daljavo.
 
Povežite se z računalnikom
Brezhibno pretakajte slike JPEG in RAW v načinu Wireless Station ali Access Point. Za žični / brezžični LAN na velike razdalje uporabite izbirni brezžični oddajnik WT-7A.
 
Navduši me
S fotoaparatom posnemite privlačne videoposnetke s kakovostjo 4K / UHD. Potapljanje skozi čas v samo nekaj sekundah.
 
Pokaži
Ponoči snemajte ostre, jasne fotografije ali videoposnetke. Ne glede na to, ali posnamete fotografijo ali video, boste dobili čim bogatejše podrobnosti z najmanj svetlobe.
 
Ustvarite enostavno
Vgrajenih je 20 kreativnih učinkov za fotografije in videoposnetke, ki jih lahko prilagodite in shranite po svojih željah.
 
Ključne funkcije
Agilen brezzrcalni fotoaparat Z 6 z najširšim nosilcem objektiva na svetu s polnim okvirjem zajema svetlobo na primere brez primere.
Izjemno široko pokritost samodejnega ostrenja. Ostrina do konca.
Zajemite vsak prizor z izjemnimi podrobnostmi s polnozaslonskim 4K videoposnetkom.
Potopite se - tako na mestu kot med urejanjem.
Poiščite več funkcij
Specifikacije
Tip
Kamera brez ogledala
Zajem leče
Nikon Z-bajonet
Dejanski kot gledanja
FX (polni posnetek)
Slikovni senzor
CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm
Sistem za odstranjevanje prahu
Referenčni podatki o odstranjevanju prahu (potrebna programska oprema Capture NX-D); čiščenje slikovnega senzorja.
Dejansko število slikovnih pik
24,5 milijona
Shranjevanje podatkov - oblika datoteke
NEF (RAW): 12 ali 14 bit (stisnjen, stisnjen ali nestisnjen brez izgub); tudi v velikih, srednjih in majhnih velikostih (zajemajte srednje in majhne slike na 12-bitni globini s stiskanjem brez izgub).
TIFF (RGB).
JPEG: Za optimalno kakovost stiskanja lahko izberete natančno (približno 1: 4), običajno (približno 1: 8) ali osnovno (približno 1:16) stiskanje, združljivo s standardom JPEG.
NEF (RAW) + JPEG: Isto fotografijo lahko posnamete v formatih NEF (RAW) in JPEG.
Sistem za nadzor slike
Samodejno, splošno, nevtralno, živo, enobarvno, pokončno, ležeče in gladko.
Ustvarjalni načini nadzora slike (sanje, jutro, pop, nedelja, turobno, dramatično, tišina, beljena, melanholična, čista, kavbojke, igrače, sepija, modra, rdeča, roza, oglje, grafit, binarni, ogljik); izbrani nadzor slike lahko spremenite; shranjevanje načinov Picture Control po meri.
Reža za kartico
1 kartica XQD
Datotečni sistem
DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Iskalnik
1,27 cm, približno 3.690.000 slikovnih pik (Quad VGA) z barvnim ravnovesjem OLED ter samodejno in 11-stopenjsko ročno nastavitvijo svetlosti
Prekrivanje slike
pribl. 100% vodoravno in 100% navpično
Približaj
pribl. 0,8 x (50 mm objektiv nastavljen na neskončnost, -1,0 m - 1)
Razdalja gledanja
21 mm (-1,0 m - 1; oddaljenost od sredine površine leče iskala)
Korekcija dioptrije
Med –4 in +2 m - 1
Senzor za oči
Samodejno preklapljanje med zasloni zaslona in iskala
Združljive leče
Leče NIKKOR z nosilcem Z. Leče NIKKOR z nosilcem F z bajonetnim adapterjem; možne so omejitve.
Tip ključavnice
Elektronsko krmiljena, navpična, mehanska ključavnica v goriščni ravnini, elektronska ključavnica prednjega zaslona, ​​elektronska ključavnica.
Hitrost zaslonke
1/8000 do 30 sekund, koraki po 1/3 ali 1/2 fps, dolga osvetlitev, časovno, X200
Hitrost sinhronizacije bliskavice
X = 1/200 sek; Sinhronizira s hitrostmi zaklopa 1/200 sek. Ali počasneje; podprta je samodejna FP sinhronizacija visoke hitrosti
Način sprostitve
Posamezen, počasen rafal, hiter rafal, hiter rafal (podaljšan), samosprožilec
Hitrost prenosa slike
Do 12 sličic na sekundo Počasen posnetek: 1-5 sličic na sekundo. Hitro neprekinjeno fotografiranje: 5,5 fps. Visoko hitrostno neprekinjeno fotografiranje (razširjeno): 12 sličic na sekundo (14-bitni NEF / RAW: 9 sličic na sekundo)
Samosprožilec
2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1-9 osvetlitev v intervalih 0,5, 1, 2 ali 3 sekunde
Merjenje izpostavljenosti
Merjenje izpostavljenosti TTL
Način merjenja
Matrično merjenje.
Sredinsko uteženo merjenje: krog s premerom 12 mm v sredini slike ima 75% teže; ponderiranje lahko temelji tudi na povprečju celotne slike.
Merjenje cilja: merilniki v krogu s premerom 4 mm (1,5% celotne slike) s središčem na izbrani točki ostrenja.
Označi ponderirano meritev.
Merilno območje
-4 do +17 EV (ISO 100, objektiv f / 2.0, 20 ° C)
Pritrditev merilnika svetlobe
CPU
Način
Samodejno, programirano s samodejnim prilagodljivim programom (P); samodejni prioritet zaklopa (S); samodejno s prednostjo zaslonke (A); priročnik (M); uporabniške nastavitve (U1, U2, U3)
Izravnava izpostavljenosti
Na voljo od -5 do +5 EV v korakih po 1/3 EV ali 1/2 EV v načinih P, S, A in M
Snemanje osvetlitve
Vrednost svetilnosti je določena na izmerjeni vrednosti
Občutljivost ISO
ISO 100–51200
Nastavljivo približno 0,3, 0,5, 0,7 ali 1 EV (enakovredno ISO 50) pod ISO 100 ali približno do naslednjih vrednosti: 0,3, 0,5, 0,7, 1 ali 2 EV (ekvivalent ISO 204800) nad
ISO 51200 Uporabite lahko samodejni nadzor občutljivosti ISO
Aktivna D-osvetlitev
Razpoložljive nastavitve: samodejno, zelo visoko, visoko, normalno, nizko ali izklopljeno
Večkratna izpostavljenost
Dodaj, povpreči, posvetli, zatemni
Druge možnosti
Način fotografiranja proti tresenju HDR (visok dinamični razpon)
Samodejno ostrenje
273 pik (fazni senzor v enojni AF) / 90% pokritost navpično in vodoravno.
Območje zaznavanja
-2 do +19 EV (-4 do +19 EV z nizko osvetlitvijo AF)
Motor leče
Samodejno ostrenje (AF):
enojni AF (AF-S); Neprekinjeno samodejno ostrenje motorja (AF-C), neprekinjeno ostrenje motorja (AF-F; na voljo samo v video načinu); napovedno sledenje fokusa.
Ročno ostrenje (M):
Uporabi se lahko elektronski daljinomer
Osrednje točke
273 (enojni AF)
Način AF območja
Spot, točkovna in dinamična AF območja (točkovna in dinamična AF območja so na voljo samo v načinu fotografiranja); AF širokega polja (S); AF s širokim območjem (L); območje samodejnega ostrenja
Zaklepanje ostrenja
Izostritev lahko zaklenete s pritiskom sprožilca do polovice (AF z enim motorjem) ali s pritiskom na sredino izbirnika
Zmanjšanje tresljajev v kameri
Odmik 5-osnega slikovnega senzorja
Zmanjšanje tresljajev v leči
Premik objektiva (na voljo za VR leče)
Nadzor bliskavice
TTL: nadzor bliskavice i-TTL; i-TTL uravnotežena polnilna bliskavica za matrično merjenje, centralno tehtano merjenje in osvetljeno tehtanje, splošno i-TTL polnilna bliskavica za ciljno merjenje
Način bliskavice
Sinhronizacija sprednjega zaslona, ​​sinhronizacija dolgega zaslona, ​​sinhronizacija zadnjega zaslona, ​​zmanjšanje učinka rdečih oči, sinhronizacija dolgega zaslona z zmanjšanjem učinka rdečih oči, sinhronizacija dolgega zaslona za zadnji zaslon, izklop
Kompenzacija bliskavice
-3 do +1 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 v načinih P, S, A in M
Lučka v pripravljenosti za bliskavico
Zasveti, ko je zunanja bliskavica popolnoma napolnjena; utripa kot opozorilo za premalo osvetlitve, potem ko utripa s polno močjo bliskavice
Flash copati
Bliskavica ISO 518 s sinhronimi in podatkovnimi priključki ter varnostno ključavnico
Nikon Creative Lighting System
i-TTL nadzor bliskavice, radijsko nadzorovana napredna brezžična razsvetljava, optični napredni brezžični sistem razsvetljave, lučka modela, snemanje vrednosti bliskavice, barvna informacijska komunikacija, samodejna FP hitra sinhronizacija, enotno upravljanje bliskavice
Ravnovesje beline
Samodejno (3 vrste), samodejna naravna svetloba, neposredna sončna svetloba, oblačno, senca, žarnica, fluorescentna (7 vrst), bliskavica, nastavitev barvne temperature (2.500 K do 10.000 K), ročna nastavitev uporabnika (lahko do 6 vrednosti shranjene), je mogoče natančno prilagoditi vse nastavitve, razen nastavitve barvne temperature
Vrste serijske proizvodnje
Osvetlitev, bliskavica, ravnovesje beline, ADL
Video merjenje
Merjenje osvetlitve TTL z uporabo glavnega slikovnega senzorja
Način merjenja videa
Matrična meritev, sredinsko ponderirana ali vršno ponderirana meritev
Video - velikost slike (v slikovnih pikah) in hitrost sličic
3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresivno), 25p, 24p.
1920 x 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p.
1920 × 1080 (počasni posnetek); 30p × 4, 25p × 4, 24p × 5.
Dejanska hitrost fotografiranja za 60p, 50p, 30p, 25p in 24p: 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 in 23,976 slik / mp; kakovost slike je na voljo za vse velikosti, razen za 3840 x 2160, 1920 x 1080 120p / 100p in 1920 x 1080 v počasnem posnetku, če je nastavljena "visoka" kakovost.
Oblika video datoteke
MOV, MP4
Video - video stiskanje
Napredno kodiranje videa H.264 / MPEG-4
Video - format snemanja zvoka
Linearni PCM, AAC
Video - naprava za snemanje zvoka
Vgrajen stereo ali zunanji mikrofon s funkcijo utišanja; občutljivost lahko prilagodite
Video - občutljivost ISO
Samodejno: samodejno prilagodi občutljivost ISO (ISO 100-51200).
P, S, A: Z zgornjo mejo lahko izberete samodejno nastavitev občutljivosti ISO (med ISO 100 in Hi 2).
M: Samodejna nastavitev občutljivosti ISO (med ISO 100 in Hi 2) z izbirno zgornjo mejo; ročna izbira (ISO 100 do 51200, v korakih po 1/3, 1/2 ali 1 EV); na voljo dodatne nastavitve: pribl. 0,3; 0,5; 0,7; Enakovredno 1 ali 2 EV (enakovredno ISO 204800) nad nastavitvijo ISO 51200.
Video - aktivna D-osvetlitev
Razpoložljive nastavitve: Enako kot pri fotografiji, zelo visoko, visoko, normalno, nizko in izključeno
Video - druge nastavitve
Časovni videoposnetki, elektronsko zmanjševanje vibracij, časovne kode, beleženje videov (N-Log)
Monitor
8 cm diagonale. Nagibljiv, na dotik občutljiv TFT LCD s 170-stopinjskim vidnim kotom, približno S 100-odstotno pokritostjo slike in barvnim ravnovesjem ter 11 stopnjami ročnih zatemnilnikov. pribl. 2.100.000 slikovnih pik.
Predvajanje
Predvajanje celotne slike in sličice (4, 9 ali 72 slik) s povečanjem predvajanja, obrezovanjem povečave predvajanja, predvajanjem videa, diaprojekcijo slike in / ali video posnetka, prikazom histograma, poudarki, informacijami o sliki, prikazom podatkov o lokaciji, oceno slike in samodejnim vrtenjem slike.
USB
Priključek tipa C (SuperSeed USB). Priporočljivo je, da uporabite vgrajena vrata USB.
HDMI izhod
Priključek HDMI tipa C
Zvočni vhod
Stereo mini vtič (premer 3,5 mm; napajanje)
Zvočni izhod
Stereo mini vtič (premer 3,5 mm)
Priključki za dodatke
Lahko se uporablja z MC-DC2 in drugimi dodatki
Frekvenca delovanja Wi-Fi (brezžični LAN)
2412-2462 MHz (kanal 11) in 5180-5320 MHz
Največja izhodna moč Wi-Fi (Wireless LAN)
2,4 GHz pas: 7,0 dBm. Pas 5 GHz: 12,1 dBm
Varnost Wi-Fi (brezžični LAN)
Preverjanje pristnosti: Odprt sistem, WPA2-PSK
Doseg Wi-Fi (brezžični LAN) (vidno polje)
Približno 10 m, brez motenj; doseg se spreminja glede na moč signala in morebitne ovire, ki so lahko prisotne
Bluetooth standardi
Komunikacijski protokoli: različica Bluetooth 4.2
Delovna frekvenca: Bluetooth: 2402-2480 MHz.Bluetooth z nizko porabo energije: 2402-2480 MHz
Največja izhodna moč (EIRP): Bluetooth: 1,9 dBm. Nizka poraba energije Bluetooth: 0,4 dBm
Podprti jeziki
Bolgarski, češki, danski, nemški, angleški, španski, grški, francoski, italijanski, madžarski, nizozemski, norveški, poljski, portugalski, ruski, romunski, srbski, finski, švedski, turški, ukrajinski, arabski
Baterija
Litij-ionska baterija EN-EL15b; Uporabite lahko tudi EN-EL15a / EN-EL15, vendar poskrbite, da bo z enim polnjenjem mogoče posneti manj slik in da se polnilni adapter lahko uporablja samo za polnjenje baterije EN-EL15b.
Napajalnik
Napajalnik EH-5c / EH-5b (potreben je napajalnik EP-5B, prodaja se ločeno)
Navoj za odre
1/4 palca (ISO 1222)
Mere (Š x V x G)
pribl. 134 x 100,5 x 67,5 mm
Množica
pribl. 675 g 7,9 oz.) Z baterijo in pomnilniško kartico SD, brez pokrovčka okvirja za približno 585 g 4,7 oz. (samo ohišje fotoaparata)
Delovno okolje - temperatura
0 do 40 ° C
Delovno okolje - vlažnost
85% ali manj (brez kondenzacije)
Vključeni dodatki
Pokrov telesa BF-N1, gumijasti okular DK-29 (nameščen na fotoaparatu), litij-ionska baterija EN-EL15b, baterija (s pokrovčkom za stike), polnilec baterij MH-25a (priložen adapter za vtičnico ali napajalni kabel, vrsta in oblika sta odvisna od država ali regija prodaje), trak AN-DC19, sponka za kabel HDMI / USB, kabel USB UC-E24, pokrov vročega čevlja BS-1.
Skupno število slikovnih pik
25,28 milijona
Velikost slike (slikovne pike)
Območje slike FX (36 x 24)
(L) 6048 x 4024 (24,3 milijona), (M) 4528 x 3016 (13,7 milijona), (S) 3024 x 2016 (6,1 milijona).
Območje slike DX (24 x 16)
(L) 3936 x 2624 (10,3 milijona), (M) 2944 x 1968 (5,8 milijona), (S) 1968 x 1312 (2,6 milijona).
Območje slike 1: 1 (24 x 24)
(L) 4016 x 4016 (16,1 milijona), (M) 3008 x 3008 (9,0 milijona), (S) 2000 x 2000 (4,0 milijona).
Območje slike 16: 9 (36 x 20)
(L) 6048 x 3400 (20,6 milijona), (M) 4528 x 2544 (11,5 milijona), (S) 3024 x 1696 (5,1 milijona).
Fotografije, posnete med snemanjem videoposnetkov, posnete v velikosti slike 3840 x 2160: 3840 x 2160
Fotografije, posnete med snemanjem videoposnetkov, posnete v drugih velikostih slik: 1920 x 1080Garancija; 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product/mirrorless-cameras/z-6.html

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
26.07.2021. ob 01:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
26 -krat