Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Olympus OM-D E-M5 Mark II (z objektivom 12-40 mm f2.8 PRO)
  • Olympus OM-D E-M5 Mark II (z objektivom 12-40 mm f2.8 PRO)
  • Olympus OM-D E-M5 Mark II (z objektivom 12-40 mm f2.8 PRO)

Olympus OM-D E-M5 Mark II (z objektivom 12-40 mm f2.8 PRO)

Cena
1.349 €
Šifra oglasa: 7608171

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

 
 
Vrhunska sistemska kamera
E-M5 Mark II
Bodite previdni, pripravljeni - čisti in ostri! Z najmočnejšim stabilizatorjem slike * na svetu je idealen za kristalno jasne slike in videoposnetke - tudi pri šibki svetlobi, brez stativa. Naprej, nazaj, navzgor, navzdol, vstran, nagnjeno, poševno ... ne glede na to, v katero smer gre, vgrajeni 5-osni stabilizator slike odpravlja vse možne učinke gibanja. Omogoča tudi stabilnost slike iskala in olajša iskanje natančne sestave.
* Standard CIPA, ki temelji na podatkih iz januarja 2015
 
 
Izjemna zmogljivost v velikosti dlani
Z E-M5 Mark II dobite popolnoma profesionalno obleko v popolnoma prenosni velikosti. Ne samo, da tehtale 417 g , ampak je tudi gradbena kakovost gradnje izjemna. Ker je mati narava odporna na kapljice, prah in zmrzal , vam ne more stati na poti, če želite posneti zares kreativno fotografijo ali video. Olympus OM-D E-M5 Mark II se s svojo kompaktno velikostjo zlije z okolico, njegova prisotnost moti motive, tako kot pri velikih fotoaparatih D-SLR.
 
 
Snemanje filmov je enostavno
Znebite se težav okorske uporabe stabilizatorja kamere, ki je običajno potreben za snemanje filmov kakovostne kinematografije. E-M5 Mark II je najmočnejši 5-osni stabilizator slike * z vsem, kar potrebujete za ročne posnetke. Omogoča vam stabilno snemanje dogodkov, tudi ko ste na poti. Z visokimi bitnimihitrostmi do 77 Mb / s in večkratnimi hitrostmi snemanja lahko posnamete zgodbe v osupljivi kakovostiFull HD .
 
 
Posodobitev vdelane programske opreme
 
 
Odslej: Focus Stacking
Zahvaljujoč optimizirani pomnilniški funkciji je funkcija Focus Stacking zdaj na voljo tudi v E-M5 Mark II. Povečajte globino slik, hkrati pa ohranite enako jasnost in umetniške izreke. *
Novi umetniški filter Bleach Bypass
Umetniški filter Bleach Bypass, ki se spominja na dobo barvnega filma, ustvari toplo, mistično vzdušje za vsak predmet - hkrati pa poudari kovinsko iskrico avtomobilov in strojev.
 
* Združljiv z naslednjimi lečami: M.Zuiko Digital ED 12-100mm 1: 4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7-14mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150 mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1: 1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1: 3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1: 2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1: 4.0 JE PRO 
 
 
Lastnosti
Snemanje iz novih perspektiv
Ker je LCD zaslon na dotik mogoče zasukati v vse smeri, lahko snemanje filmov s posebnega vidika poteka na zelo ustvarjalne načine. Nadzirajte mikrofon in sistem časovne kode na zaslonu ali pa enako enostavno uporabite digitalni merilnik nivoja.
 
 
Turbopolnite ločljivost
Če je cilj zajeti drobne podrobnosti: večja je ločljivost, boljša. Zato je bila nova funkcija snemanja z visoko ločljivostjo 40 milijonov dodana E-M5 Mark II . Ta način posname 8 slik v seriji in nato strne posnetke v eno sliko. Tako ustvarjeno sliko z ločljivostjo 40 milijonov slikovnih pik lahko na primer uporabite za umetniška dela ali pokrajinsko fotografijo.
 
 
Odkrijte priročnost brezžične povezave
Nadzirajte fotografiranje - na daljavo s pametnega telefona, brezžično. Zahvaljujoč vgrajeni funkciji WiFi E-M5 Mark II lahko zaslonko in hitrost zaklopa ter druge nastavitve nadzirate, ne da bi se dotaknili stroja.Aplikacija OLYMPUS Image Share, nameščena v vašem telefonu, vam pomaga tudi enostavno deliti svoje posnetke na spletnih mestih za družabna omrežja.
Slika je samo za ponazoritev.
 
 
Več vrst leč
Odkrijte sistem kompaktnih leč, ki vas osvobaja! Več kot 40 leč v sistemu OLYMPUS Micro-Four-Thirds - več jih je v oblikah, odpornih proti prahu, kapljanju in zmrzali - ponuja impresivno paleto, ki v celoti ustreza potrebam umetniške vizije, makro, širokokotnega in telefoto. Njihova visoka raven kakovosti dopolnjuje napredne tehnološke rešitve OM-D za zajem briljantnih fotografij in video posnetkov. 
Dodatna oprema: 12–40 mm f2,8 PRO objektiv. Dodatne leče lahko kupite ločeno.
 
 
Dodatne lastnosti
Funkcija tihe osvetlitve
Bodite v središču dogajanja, vendar ne bodite v središču! V načinu tihe osvetlitve sprožilec ne oddaja zvoka - zato lahko posnamete posnetke v popolnem načinu brez beleženja zgodovine.
Kompozitni način v živo
Posnemite eno osupljivo sliko predmetov z dolgo osvetlitvijo, na primer fotografiranje zvezd.Način Live Composite zagotavlja popoln učinek s posebnim nadzorom svetlosti. Odlična pomoč za ustvarjalne slike: pred rezultatom si oglejte rezultat!
 
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.olympus.si/site/en/c/cameras/om_d_system_cameras/om_d/e_m5_mark_ii/index.html?icid=WinterBonus-2017-ClaimLP-Link-Product5ii

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
28.07.2021. ob 01:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
48 -krat