• FULL METAL PIŠTOLA ZA PU PENO – PURPEN PODALJŠANA 550MM
  • FULL METAL PIŠTOLA ZA PU PENO – PURPEN PODALJŠANA 550MM
  • FULL METAL PIŠTOLA ZA PU PENO – PURPEN PODALJŠANA 550MM
  • FULL METAL PIŠTOLA ZA PU PENO – PURPEN PODALJŠANA 550MM
  • Ne zamudite priložnosti

FULL METAL PIŠTOLA ZA PU PENO – PURPEN PODALJŠANA 550MM

Cena
39,99 €
Šifra oglasa: 5321337

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam Full Metal pištolo za PU peno – Purpen Podaljšana 550mm. Ta visokokakovostna pištola je zasnovana za natančno in enostavno nanašanje PU pene na različne površine. S svojo robustno kovinsko konstrukcijo in podaljšano dolžino 550 mm je ta pištola idealna izbira za profesionalne obrtnike in domače mojstre, ki potrebujejo zanesljivo orodje za izvajanje tesnilnih in izolacijskih del.
Full Metal pištola za PU peno je izdelana iz trpežnega kovinskega materiala, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na obrabo. S svojo ergonomsko obliko in gumiranim ročajem omogoča udobno in stabilno držanje med uporabo, kar zmanjšuje utrujenost in povečuje natančnost pri nanašanju pene.
Ena od ključnih prednosti te pištole je njena podaljšana dolžina 550 mm, kar omogoča dosego težko dostopnih mest in natančno nanašanje pene tudi na oddaljenih površinah. S tem orodjem boste lahko enostavno in učinkovito izvajali tesnilna dela na oknih, vratih, strehah, stenah in drugih površinah.
Pištola je opremljena z mehanizmom za enostavno in natančno doziranje pene. S pritiskom na sprožilec lahko enostavno nadzirate količino pene, ki jo želite nanašati, kar omogoča natančno delo in zmanjšuje odpadke.
Poleg tega je Full Metal pištola za PU peno enostavna za vzdrževanje. Po uporabi jo lahko enostavno očistite s čistilom za purpen pištole, kot je naš čistilo za purpen pištole – odstranjevalec PU pene. Redno vzdrževanje bo zagotovilo, da bo pištola vedno pripravljena na uporabo in da bo delovala brezhibno.
Ne zapravljajte več časa in energije z nezanesljivimi orodji. Full Metal pištola za PU peno – Purpen Podaljšana 550mm je vaša rešitev za natančno, enostavno in učinkovito nanašanje PU pene. Naročite jo še danes in izkusite vrhunsko kakovost in zmogljivost pri vaših tesnilnih in izolacijskih delih.
Pištola za PU peno s cevjo dolžine 500 mm. Telo iz litega aluminija. Ima velik, za uporabo priročen gumb za nastavitev pretoka pene. Ročaj je obdelan z dvokomponentnim materialom.

Glavni ventil s ptfe kroglico, ki zagotavlja tesnost in življenjsko dobo pištole. Sulica dolžine 500 mm olajša nanos pene na težko dostopna mesta.
Za natančen nanos pen, predvsem na težko dostopnih mestih.

Pištola ima gumb, ki omogoča natančno dovajanje pene.

Z nameščeno posodo s peno gumb omogoča tudi ponovno uporabo pištole do 30 dni brez čiščenja.

Idealno za gradbena, izolacijska in zaključna dela; za vgradnjo oken, vrat, okenskih polic, pa tudi za zapolnitev lukenj in razpok.

kovinsko telo pištole
prilagojen za delo z vsemi pritrdilnimi penami s standardnim navojem
bakrena šoba za praznjenje
gumb za natančno odvajanje pene
ergonomski, udoben plastični ročaj

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2024. ob 13:05
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1012 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija