Detektor kovin GARRETT AT Pro Internation

  • Cena: 440 
  • Šifra oglasa: 3741671
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Breg pri Kočevju
Stanje: rabljeno

Več:

Zaradi pomanjkanja časa prodam detektor kovin v nižjem profesionalnem razredu.

Povišana delovna frekvenca (15kHz) združujeta izjemno občutljivost tudi na drobne predmete in maksimalno globino. Sonda je na sprednji strani oblikovana tako, da omogoča iskanje tudi ob zidovih ali ograjah.
Razširjen zvokovni meni – standardni binarni ali “ProAudio” s katerim še lažje razlikujete med predmeti blizu površine ali globoko ležečimi, razločite ali je pod sondo en, dva ali več predmetov… Nova funkcija “IronAudio” omogoča dodatno diskriminacijo železa, pri iskanju na onesnaženem področju boste s to funkcijo uspeli najti vredne predmete tudi, če so pomešani med neželene železne predmete. Nova “Tone Roll Audio” funkcija pomaga z variacijo tonov pri razlikovanju predmetov in prihrani nepotrebno kopanje npr. pri pokrovčku steklenice odda vrsto tonov (nizek/visok/nizek) i s tem jasno loči npr. kovanec od smeti.
Na velikem, v vseh pogojih dobro čitljivem displeju je novost izpopolnjen prikaz različnih vrst kovin z digitalnim prikazom prevodnosti predmeta – od 1 za železo do 99 za debelo srebro, prikaz globine v cm in stalni prikaz stanja baterij.

Kontaktirate me lahko na e-pošto: tadejbalig@gmail.com ali napišete sporočilo na Bolho.
Na GSM 070 315 617 mi napišite SMS, če se ne javim.

Lep pozdrav.

Lokacija oglasa Detektor kovin GARRETT AT Pro Internation
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa