HD VIDEO NADZORNI KIT 4 BREZŽIČNE kamere + SNEMALNIK

  • Cena: 320 
  • Šifra oglasa: 4410732
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Izven Slovenije - Hrvaška, Kontinentalna Hrvaška, Medžimurska
Stanje: novo

Več:

Zaščitite svoj dom z brezžičnim IP nadzornim sistemom.

OGLED SLIK ALI VIDEA NA TELEFONU ALI RAČUNALNIKU KJER KOLI.

Ta profesionalni WIFI HD NVR komplet podpira snemanje in predvajanje v visoki ločljivostI 1080 slikovnih pik.
Komplet vsebuje vse kar potrebujete da nastavite popoln brezžični varnostni nadzorni sistem.
Prednost brezžičnega sistema je ta, da ne rabite napeljevati povezovalnih kablov od kamer do snemalnika, da enostavno pregledujete posnetke kar na mobilnem telefonu ali računalniku in da lahko posnetke v najboljši kakovosti iz snemalnika pregledujete kar na svojem TV sprejemniku ali monitorju z HDMI vhodom.

PODROBEN OPIS:

Za razliko od večine sistemov je ta varnostni nadzorni sistem opremljen z štirimi zunanjimi Wi-Fi kamerami z zasnovo IP66, odpornimi proti vremenskim vplivom. Kamere so odporne na najbolj ekstremne vremenske razmere in se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem. Zahvaljujoč slikovnemu senzorju s postopnim optičnim branjem lahko te kamere prikažejo prave barve pri slikah do ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik. Kamere so opremljene z modulom Wi-Fi za nastavitev brezžične povezave. Namestitev je Plug and Play.

- Na omrežni video snemalnik (NVR) lahko priključite do 4 IP kamere. NVR podpira snemanje / predvajanje videa v ločljivosti 1080p pri 15 sličicah na sekundo. S priloženo miško je DVR enostaven za uporabo.
- Snemalnik ima napredno spletno funkcijo P2P za oddaljeno gledanje v živo preko brskalnika in v aplikacijah za pametne telefone. Pri kateri ne boste potrebovali statičnega IP naslova ali kateri drugi poseg v obstoječi internetni priključek.
- Snemalnik podpira HDD SATA in z največjo zmogljivostjo shranjevanja 4 TB. Z vmesnikom VGA in HDMI lahko preprosto priključite LCD / LED zaslon ali televizor (LED TV).

DVR SNEMALNIK:
Snemalnik lahko posnetke shranjuje neprekinjeno, ali z zaznavo detekcije premika in to naredi v najboljši kakovosti slike. To je 4-kanalni snemalnik, na katerega lahko priključite do 4 nadzornih kamer. Kamera CCTV je opremljena z napajalnikom in WIFI anteno.

SNEMANJE:
Snemalnik podpira do 4 TB trdega diska, pri 4 TB imate veliko snemalno zmogljivost. Snemalnik podpira do 4 kamer in hkrati lahko posname vse posnetke. Snemalnik lahko nastavite tako, da se starejši posnetki samodejno prepišejo z novejšimi. Želite snemati le premike? Potem lahko, natančno nastavite občutljivost. Na ta način prihranite še več pomnilnika in posnetke hranite več mesecev. Trdi disk ni vštet v ceno.

HDMI HD IZHOD:
Ker ima video snemalnik izhod HDMI ga enostavno priključite kar na TV sprejemnik ali monitor z HDM vhodomI. Na ta način si lahko posnetke ogledate v najboljši kvaliteti!

Z digitalnim video snemalnikom se lahko priključite na internet, lokalno omrežje in mobilni telefon, tako da si lahko videoposnetke ogledate prek brskalnika kjerkoli na svetu.

PAKET VSEBUJE::
- 1 X 4CH 1080P HDMI WIFI DVR SNEMALNIK
- 4 X Wireless 720P zunanje kamere
- 1 X Napajalni kabel za snemalnik
- 4 X Napajalni kabel za kamere
- 1 X USB miška
- 2 X Navodila
- 1 X Mrežni kabel


POPOLNOMA NOVO IN PAKIRANO!
RAČUN IN GARANCIJA!

PREVZEM:
1. POŠILJANJE PO POŠTI SLOVENIJE IN PLAČANJE PO PREVZEMU
2. PLAČILO PO PONUDBI IN POŠILJANJE PO POŠTI
(v tem primeru je poštnina brezplačna)
3. OSEBNI PREVZEM (možnost plačanja v obrokih

Stik

PremiumShop - Radoprom d.o.o.
Naslov
Ivana Mažuranića 2
Mesto in poštna številka
40000 Čakovec
Hrvaška
E-pošta
premiumshopSLO@gmail.com
Lokacija oglasa HD VIDEO NADZORNI KIT 4 BREZŽIČNE kamere + SNEMALNIK
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa