Behringer VMX 100 Professional DJ mešalnik / mešalnik in darilo strank

  • Cena: 79 
  • Šifra oglasa: 4694353
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Hrvaška
Stanje: rabljeno

Več:

Želite profesionalno DJ opremo? Našli ste jo!

Tu je visokokakovosten, profesionalni DJ Mixer Behringer VMX 100
z njim lahko takoj predvajate glasbo kot profesionalec!

Naložba za mešanico Behringer znaša 79 evrov.

ODLIČNA PRILOŽNOST! NAROČITE ZDAJ IN PRIDOBITE POL SSEJŠE SONY SS ZVOČNIKE.

Pokličite zdaj 098 167 23 98 in za darilo dobite Virtual DJ / Traktor pro DJ program za mešanje in predvajanje glasbe -
Vsekakor dobite cinch kabel (tako imenovani RCA kabel) kot DARILO, s katerim boste lahko na ta mešalnik povezali na primer predvajalnik CD-jev, mobilni telefon ali drug zvočni vir ali mešalnik priključili na določen ojačevalnik.

Na voljo je z električno vtičnico, tako da jo priključite in je pripravljena za uporabo!

O mešalniku Behringer VMX 100:
Kakovosten profesionalni DJ mešalnik Behringer z enakomernimi števci.

IDEALNO ZA ZAČETNIKE IN STROKOVNJAKE
Ta mešalnik ima števec Beat, ki prikazuje hitrost določene skladbe v utripih na minuto, kar vam lahko pomaga pri mešanju.

Na kratko
Kakovostni dvokanalni DJ Mixer z vgrajenim števcem.

Mešalnik Behringer VMX 100, lahko z mešalnikom delate kot DJ in z njimi zaslužite svoj denar.
Lahko ga uporabljate za zabavo, za predvajanje glasbe preko katerega koli vira zvoka (na primer CD predvajalnike, računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon, gramofon ...).

Dva dvojna stereo kanala z nadzorom ojačanja (glasnost glasbe vsakega kanala) in dvema pasovnima izenačevalnikoma za nadzor nizkih in visokih tonov.

YouTube video:
https://www.youtube.com/watch?v=31ZMXtynGF4

Mešalnik ima regulator glasnosti (gumb, krožni potenciometer) za uravnavanje glasnosti mikrofona.

Mešalnik ima dva kanala in vsak kanal ima dva pasova izenačevalnika (izenačevalnik), kar pomeni, da vam omogoča prilagajanje nizkih tonov (visokih tonov) in visokih tonov (visokih tonov).

Ti mešalniki lahko prilagodijo skupno glasnost zvoka, ki prihaja iz mešalnika.
Poseben nadzor glasnosti za mikrofon.

Posebna možnost "krivulje", ki omogoča drsni potenciometer vsakega kanala, da poveča glasnost, ko uporabljate drsni potenciometer kanala.

Oba kanala imata možnost uporabe "linijskega" vhoda za vaš CD predvajalnik, linijo, mobilni telefon, midi predvajalnik, mp3 predvajalnik ali kateri koli drug vir glasbene vrste vrstice ali "phono" vhod za uporabo gramofona in posebno "ozemljeno" povezavo za gramofone.
Na primer, s tem mešalnikom lahko hkrati uporabite 2 CD predvajalnika ali podobne zvočne vire ali 2 gramofona ali kombinacijo teh.

Mešalnik je opremljen z odličnimi LED diodami (tako imenovanimi lučmi), ki prikazujejo, kako glasna je posamezna skladba (tj. Signal) v posameznem kanalu, s pritiskom na gumb "PFL / MASTER" pa lahko vizualno vidite, koliko glasnosti prihaja iz mešalnika.

In tako lahko vidite natančno glasnost v decibelih, ki prihajajo iz mešalnika, zlasti na levi in ​​desni strani izhoda (stereo zvok). Ti svetlobni potenciometri so zelo praktični za sledenje glasnosti posamezne skladbe in primerjavo s skladbami na drugem kanalu.

Odlična možnost je, da ima ta mešalnik možnost »PFL« poslušanje skladbe prek slušalke, preden jo predvajate, pa tudi prilagajanje glasnosti v slušalkah, ki še ne predvajajo, ali skladbo, ki že predvaja »zunaj« na glavnem izhodu.
In ko pritisnete gumb "PFL" poleg nje, sveti rdeče, kar daje temu mešalniku še dodaten vizualni učinek, ko ga uporabljate, še posebej v temi, kar bo vašemu DJ-ju postavilo dodatno individualno noto.

Ko gre za izhode, je ta profesionalni mešalnik opremljen s kar dvema različnima zvočnima izhodoma. Prvi je "mojster" za cinch konektorje, ki je glavni izhod zvoka, drugi je tako imenovani "trak", idealen za zvočnik DJ monitorja, tretji pa "trak", na primer za snemanje zvoka na cinch. Z izhodom kasete lahko na primer posnamete glasbo, ki jo predvajate, idealno za tiste, ki želijo posneti svojo glasbo, ki jo predvajajo.
DJ je s tem mešalnikom pripravljen na profesionalno mešanico, zato pokličite 098 167 23 98 ZDAJ in naročite ta edinstven kos opreme!

Mešalnik je opremljen tudi s križnim pasom (drsni potenciometer).

Mešalnik ima na sebi vtič za slušalke in je nameščen v trdnem kovinskem ohišju. Mešalnik ima logotip Behringer.

Posebej pomembna stvar tega mešalnika, ki je morda pomembna za DJ-je začetnike, je števec BPM ali števec srčnega utripa, ki prikazuje hitrost določene skladbe v BPM-jih, kar bo izkušenim in začetnikom omogočilo, da vedo, če pesem, ki mehča, da upočasni ali pospeši.
Mešalnik ima za oba kanala števec BPM.

Na zadnji strani mešalnika je tudi "ozemljen" ozemljitveni priključek, na katerega so priključeni gramofoni.
Ta mešalnik deluje tudi z Native Instruments Tractor, Serato, Virtual DJ in številnimi drugimi DJ programi.

Mešalnik se prodaja, ker se ne uporablja.

Mešalnik je pripravljen počakati na vašo uporabo!

Crossfader pri premikanju od leve proti desni ujame nekoliko šibkejše kot pri premikanju na levo.

DODATNA DARILA
Darilni cinch kabli, s katerimi boste lahko povezali ta mešalnik, na primer z zvočnim virom, kot je CD predvajalnik ali kateri koli del opreme, ki ga boste na ta način vklopili - velja 24 ur od objave,

P. S. Dostava po vsej Hrvaški
P. P. S. Pošiljanje tudi okoliškim državam.

Lokacija oglasa Behringer VMX 100 Professional DJ mešalnik / mešalnik in darilo strank
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa