Pioneer CDJ 1000 Mk3 profesionalni CD playeri, bonusi kupcu! PRILIKA!*

  • Cena: 359 
  • Šifra oglasa: 4472173
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Hrvaška
Stanje: rabljeno

Več:

Želiš odlične CD playere? Našao, našla si ih!

Pioneer CDJ 1000 Mk3 CD playeri sa činč (RCA) kabelom!

DOSTAVA NA ADRESU po tvojoj želji!

Nazovi odmah 098 167 23 98 i kupi CDJ 1000 Mk3 po promotivnoj cijeni od 359 eura, ova ponuda je ograničena, samo je jedan par u ponudi iskoristi priliku sad! Nemoj čekati i propustiti ovu priliku. Iskoristi priliku dok je aktualna!

POKLON KUPCU
dobivaš na dar CD sa plesnom muzikom koju možeš mixati, te program Traktor Pro 2 i Virtual DJ, PLUS NA POKLON DOBIVAŠ činč (RCA) priključak za zvuk- traje 24 sata od objave oglasa
Pioneer CDJ 1000 Mk3

DODATAN POKLON
Priključak za napajanje za playere dolazi u paketu.

Pioneer broj 1 marka za DJeve potvrđena je od najvećih svjetskih DJ i producentskih imena kao što su:
Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar i brojni drugi.
Tako da su svjetski DJevi koristili ovakve CD playere kao profesionalan standard u DJ profesiji.

Ove CD playere možeš koristiti za raditi kao DJ i sa njima zarađivati tvoj vlastiti novac.
Možeš ih koristiti za zabavu, za puštanje glazbe putem CDa, kompijutera putem posebnih timecode CDa (mogu ti pojasniti kako to napraviti sa timecode CDima)

Elegantan CD player ima sve što ti je potrebno za profesionalno puštanje glazbe i lako ga možeš koristiti.
Brz je - jednostavno i lako odabiri pjesme sa CDa i kontroliraj ih pomoću ovog CD playera.
Kompaktan - odličan omjer veličine da je relativno jednostavan za prenošenje i da je relativno praktičan po pitanju veličine i da može biti užitak raditi sa njima.
Profesionalan - svjetska DJ imena su koristila ovakav model.
Kvalitetan nakon više godina rada radi pouzdano.
Praktičan CD player jednostavan je za korištenje.

Playeri imaju Pioneerovu oznaku PRO DJ što znači da su namijenjeni za profesionalnu upotrebu, isto tako mogu biti korišteni za sviranje glazbe.

VINYL (GRAMOFON) OPCIJA
Odličan CD player kojime možeš puštati pjesmu kao preko gramofona – tako da možeš scratchati (skrečati) - samo stisni "Vinyl" tipku.

JOG
Player ima osvijetljeni/interaktivni Jog kotač u sredini i pokazivač koji se okreće kako pjesma svira, a ujedno naznačuje vizualno pomoću svjetla kada si pauzirao pjesmu na tipki za play/pause.
Isto tako ima posebne digitalne značajke kao što je njegova značajka HOT CUE - možeš zabilježiti čak tri dodatne različite pozicije u pjesmi od kuda želiš da pjesma počne svirati kada ih pritisneš.
Uz to imaš i glavnu CUE tipku.
Odlično za DJa koji voli pokazati kreativnost u mixanju i "igrati" se sa tim tipkama.

USB - PUŠTANJE PREKO KOMPIJUTERA - TIMECODE OPCIJA
CD playeri podržavaju sviranje MP3 pjesama – preko CD-a,
a isto tako ove CD playere možeš koristiti tako da puštaš sa njima, a pjesma da ide preko kompijutera ili iMaca putem posebnih Timecode CD-a i određenog softvera namijenjenog za to.
Mogu ti pojasniti kako to napraviti za vrijeme od sedam dana od dana kupnje.

DODATNA POJAŠNJENJA
Potpu o besplatno stojim ti na raspolaganju za pojasniti ti kakp osnovne funkcije ovih CD playera koristiti.

Pioneer CDJ 1000 Mk3 DJ CD player koji će zadovoljiti potrebe puštanja glazbe DJa koji želi raditi s CDima kao profesionalac.

Player ima tipku “MP3 FOLDER SEARCH” koja ti omogućuje da možeš pretraživati pjesme po folderima na CDu.

Player na sebi ima priključak izlaza za zvuk činč (ili RCA), ujedno ima digitalni izlaz, te control priključak za bananica priključak za povezati dva CD playera.

NAZOVI ODMAH 00385 98 167 23 98 i kupi ih!

Video prikaz na youtubeu: https://www.youtube.com/watch?v=TU8CEseOl9E

Cd player ima "jog" (tanjur na vrhu) koji se može okretati kako bi se pjesma mogla umixavati na beat, te klizni pitch kako bi se mogla podesiti brzina pjesme i to na 6%, 10%, 16% od osnovne brzine pjesme, te čak I “wide” što znači da pjesmu pomoću “pitcha” možeš potpuno usporiti dok se ne zaustavi - ćime se stvara poseban efekt usporavanja pjesme.

Posebnost ovog Joga je da možeš regulirati jačinu kako će on se okretati, tako da možeš namjestiti da se okreće na lakše kada ga pomičeš ili da se okreće teže kada ga pomičer rukom.

Posebnost i novina je da na ovom CD playeru možeš regulirati brzinu vinyl (gramofonska ploča) načina rada. Tu reguliraš kojom će se brzinom pjesma pokretati kada pustiš jog i kojom će se brzinom pjesma zaustaviti kada dotakneš jog.

SIGURNOSNA TIPKA
CD player ima mogućnost kojom možeš zaključati i otključati tipku za izvaditi CD iz CD playera kako bi izbjegao mogućnost da tijekom sviranja slučajno pritisneš tipku za izvaditi CD.

CD player može koristiti SD kartice.

Posebnost i novina na ovom CD playeru je mogućnost odabira smjera sviranja pjesme - tako da pjesma može svirati i unatrag ako koristiš ovu opciju.

OLAKŠANJE ZA DJa
super mogućnost je što ovaj CD player u odnosu na prethodnike na kliznom "pitchu" je slobodan od prepreke na nultoj poziciji tako da ti to može olakšati mixanje kada umixavaš pjesmu na beat koja je blizu nultoj poziciji na pitchu.
A želiš li staviti pjesmu po brzini na njezinu početnu poziciju to možeš jednostavno pritiskom na tipku tempo reset.

CD player ima mogućnost master tempa što znači da prilikom ubrzavanja pjesme ili njenog usporavanja na pitchu (određuje brzinu pjesme) neće se promijeniti intonacija, što znači da vokali u pjesmi neće "zavijati".

Ima mogućnost pregledavanja vremena na zaslonu (ekranu) tako da se vidi koliko je vremena pjesme prošlo i koliko je još ostalo do kraja pjesme, idealno prilikom puštanja glazbe, dj se može orijentirati i znati kakda pustiti slijedeću pjesmu.

Tipka play i tipka cue, omogućiti će ti da namjestiš pjesmu da počne svirati od točno određenog mjesta u pjesmi koje ti odrediš.

Playeri su relativno lagani i zauzimaju relativno malo prostora, a daju visokokvalitetni zvuk, i izuzetno su precizni.
Sve na njima funkcionira u potpunosti i oni su sve što je potrebno DJu za profesionalan mix i puštanje glazbe. Isto tako ako želiš naučiti mixati ovi CD playeri mogu ti koristiti za to.

Izvrsno rade sa timecode CDovima i zvučnim karticama i današnjim softverom kao što je traktor pro 2, serato scratch, virtual DJ ili bilo koji drugi softver koji radi sa timecode CDovima.

Vrlo važno za ovaj player je to da je vrlo brz, naime prilikom premotavanja pjesme to se odvija vrlo brzo. To ti može olakšati pretraživanje u pjesmi da bi došao do pozicije od koje želiš pustiti pjesmu.

DODATAN POKLON
Priključak za struju za player dolazi u paketu.

POKLON KUPCU
dobivaš na dar CD sa plesnom muzikom koju možeš mixati, te program Traktor Pro 2 i Virtual DJ - traje 24 sata od objave oglasa

NAZOVI ODMAH 00385 98 167 23 98 i naruči svoja 2 CD playera.

P.S. Dostava po cijeloj Hrvatskoj
P.P.S. Slanje i u okolne države (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora)

Lokacija oglasa Pioneer CDJ 1000 Mk3 profesionalni CD playeri, bonusi kupcu! PRILIKA!*
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa