Pioneer DDJ 400 DJ kontroler/mikseta nov, bonusi kupcu! PRILIKA!**

  • Cena: 289 
  • Šifra oglasa: 4264311
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Hrvaška
Stanje: novo

Več:

Želiš odličan DJ kontroler (miksetu, mikser)? Našao si ga!

Pioneer DDJ 400 DJ kontroler nov sa garancijom i originalnim softverom Pioneer RekordBox!

DOSTAVA NA ADRESU po tvojoj želji!

Nazovi odmah 098 167 23 98 i kupi DDJ 400 po promotivnoj cijeni od 2149 kuna, ova ponuda je ograničena, samo je jedan komad u ponudi iskoristi priliku sad! Nemoj čekati i propustiti ovu priliku. Iskoristi priliku dok je aktualna!

Plus dobivaš dodatan potpuno besplatan Traktor Pro softver/Virtual DJ. Te dodatan bonus CD sa aktualnim klupskim hitovima! -> TRAJE SAMO 24 SATA OD OBJAVE OGLASA!

U svakom slučaju sa ovom mixetom možeš koristiti DJ softver DJAY by Algoriddim.

DODATAN BONUS - dobivaš originalnu Pioneerovu torbu (case) za ovaj i druge modele kontrolera po promotivnoj ponudi - vrijedi 24 sata od objave oglasa!

U svakom slučaju dobivaš originalno novo pakiranje.

Promotivna investicija za ovaj DJ kontroler je 2149 kuna i TRAJE OGRANIČENO!

Iz ove pošiljke stigao je zadnji komad i pitanje je hoće li biti sljedeće i kada. Tako da propustiš li ovu priliku pitanje je hoće li biti slijedeće i kada, jer proizvođač je znao prestajati proizvoditi određene modele.

DDJ 400 pravi je novi hit iz Pioneera, pitaš se zašto?

DJ KONTROLER NAKOJI IMA:

-MOGUĆNOST PRENOŠENJA

-JEDNOSTAVNOG KORIŠTENJA PUTEM SAMO JEDNOG USB KABELA (dakle bez dodatnih adaptera koji su ti potrebni za struju

-MOGUĆNOST KORIŠTENJA EFEKATA KOJI SU USLAĐENI NA BEAT PJESME

Naruči ga u roku od 24 sata od objave ovog oglasa i u ovoj odličnoj ponudi dobivaš uz DDJ 400 i gratis Traktor 2 i Virtual DJ softver te dodatan bonus CD sa aktualnim klupskim hitovima!

Pioneer je kvalitetan i pouzdan, nakon više godina rada na Pioneer DJ opremi ona radi pouzdano i precizno.

Pioneer kao broj 1 marka za DJeve potvrđena je od najvećih svjetskih DJ i producentskih imena kao što su:

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar i mnogi drugi.

Nove značajke uključuju bonus softver koji dobivaš s ovim kontrolerom, memoriranje loopova kao i mogućnost njihovog brisanja te vizualni prikaz jačine signala. Na uređaju su tipke za sempliranje zvukova, kao i play i cue tipka koje su zasebne što omogućuje dodatnu razinu kreativnosti u mixanju. Ovaj uređaj dolazi s ugrađenom zvučnom karticom.

Sa ovim kontroleromu paketu dolazi besplatan softver s kojim ga možeš odmah koristiti. Samo u ovoj ponudi, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave oglasa dobiti ćeš POTPUNO BESPLATNO i Traktor 2 i Virtual DJ, te dodatan DVD sa glazbom za tvoj savršeni mix, tako da možeš odabrati softver koji najviše odgovara tvojim željama i potrebama.

DDJ 400 je novi Pioneerov kontroler.

Kompatibilan je za jednostavno korištenje tako da ćeš s njime moći lagano puštati muziku.

Ovaj odličan kontroler ima 8 gumenih tipki za uporabu, dodatne tipke su:

Play – za pokrenuti pjesmu

Cue – za pokrenuti pjesmu sa željene točke u pjesmi

Sync – za usklađivanje otkucaja (beata) dvije pjesme

Shift – za otvaranje dodatnih mogućnosti na drugim tipkama kontrolera, tako na primjer pristiskom na ovu tipku, 8 pad tipki imaju drugu funkciju, što je ukupno 16 različitih funkcija za 8 tipki.

Kontroler ima mogućnost jednostavnog korištenja putem samo jednog USB kabela, dakle bez dodatnih adaptera za struju, i možeš ga koristiti sa samo jednim USB kabelom.

Mogućnost na ovom kontroleru je korištenje izlaza za zvuk na koji možeš spojiti slušalice kako bi mogao profesionalno mixati - taj zvučni izlaz se zove MiniPin (bananica).

Isto tako u ovaj kontroler možeš uključiti i koristiti mikrofon ako poželiš ti ili netko drugi nešto reći i drugima za vrijeme svog miksanja.

Koristeći tipku sync možeš biti kreativan/kreativna sa efektima i opušten/opuštena po pitanju za beatmachinga, jer pjesme će biti usklađene (beatmachane).

Tipkom browser i load možeš jednostavno učitati pjesmu u A ili B stranu za sviranje.

4 performans mogućnosti – sa tipkama HOT CUES odmah pristupaš 1, 2, 4, 8, loopovima: loop in, loop out, exit, i na kraju tipka za loop in adjust i loop out adjust čime možeš birati željenu dužinu loopa, to jest kraći ili duži loop.

Sa tipkom SAMPLER ulaziš u bazu spremljenih sampleova i možeš ih aktivirati pritiskom na tipku, vrlo praktično i jednostavni stisneš tipku i aktivira se određen zvuk.

Neovisne visoke, niske i srednje regulatore tonova na svakom kanalu kako bi mogao/mogla podesiti pjesme i umixati ih kako ti želiš.

Iznimno je jednostavno koristiti ovaj kontroler uključiš ga jednim kabelom na USB i spreman je za korištenje.

Vrlo je praktičan jer možeš ga nositi gdje ti poželiš.

ZNAČAJKE OVOG KONTROLER

Novo: trim regulator (knob) i vizualni svjetleći pokazivači glasnoće - napravi mixeve sa potpunom kontrolom glasnoće svakog kanala i master/glavnog izlaza zvuka iz kontrolera

2 jedinice za efekte (PAD FX 1, PAD FX 2) po kanalu i glavni odabir za efekte (FX SELECTOR)

Možeš kombinirati efekte odjednom, FX SELECTOR JE sa podesivim parametrom i aktiviraš ga pritiskom osvjetljene tipke, što je vrlo atraktivno za vidjeti, tako da kad nastupaš ili si kod kuće imati ćeš pult u kojem je atraktivno za vidjeti tvoj kontroler kako svijetli.

Ovaj kontroler daje trenutne rezultate u mixu.

-Kontroler ima sampler

Možeš stvarati ukomponirane mixeve sa jednom rukom. Na taj način jednostavnije je raditi više toga odjednom.

Mixanje korištenjem krosfejdera, umjesto fejdanja glasnoće jedne pjesme dolje, druge pjesme gore, možeš stvoriti kontinuirani mix što omogućuje korištenje jedne ruke na efektima, a drugu na cross faderu (vodoravni klizni potenciometar).

Dodatna mogućnost koju ima ovaj odličan kontroler je proširivanje čime pad-tipke dobivaju nove mogućnosti korištenjem shift tipke, dakle možeš promijeniti mogućnost određene pad tipke, tako da ona umjesto jedne kontrole pristiskom na nju dobivaš drugu kontrolu.

I ovim sa ovim kontrolerom imaš mogućnost snimanja onoga što puštaš.

Na pad-tipkama možeš pristupiti hot cues 1-8 – dakle više točno određenih pozicija u pjesmi odrediti od koje želiš da pjesma počne svirati.

Reloop/exit tipka isključuje i uključuje odabrani loop

Cue loop tipka služi za automatsko odabiranje dužine željenog loopa

Pristiskom na tipku shift i sampler da pristupiš svim točkama samplera.

Tri mogućnosti efekata.

Dodatne karakteristike ovog kontrolera

-ergonomski jog krugovi

-ugrađena zvučna kartica sa činč izlazom i ulazom za mikrofon te izlazom za slušalice

-midi kompatibilan kontroler

DDJ 400 je ozbiljan sa različitim mogućnostima pad kontroler, ali dovoljno velik i praktičan. Sa njime dobivaš sve mogućnosti koje su važne za najbolju cijenu što ga čini vrlo zanimljivim kontrolerom.

Iako je povoljan cijenom u odnosu na konkurenciju DDJ 400 daje profesionalnu kvalitetu zvuka sa zadržavanjem mogućnosti na najbitinijim komponentama.

Odličan je za početnike i iskusne DJeve koji traže mobilno rješenje.

Za razliku od drugih kontrolera ovaj kontroler ima dovoljno velik "jog" (tanjur koji se okreće) što omogućuje svakom DJu veću kontrolu i preciznost u mixanju. Cijeli kontroler je dovoljno velik, a opet prenosiv i vrlo lagan, te praktičan. Cijeli kontroler sadrži ono što sadrže 2 CD playera i mixer, + dodatne efekte, i druge dodatne mogućnosti, kao što je ulaz za mikrofon i izlaz za slušalice, master zvučni izlaz, regulaciju glasnoće mikrofona. I puno više od toga: ovim idealnim kontrolerom imaš mogućnost snimanja zvuka, tako da na gaži možeš snimiti svoj "DJ set" koji možeš koristiti kao promo mixeve ili za prodaju, ili jednostavno za slušanje ili kao poklon nekome.

Voliš li glazbu i želio bi ju puštati? Kupi si ovaj odličan kontroler i biti ćeš zadovoljan s njim.

Pioneer DDJ kontroler radi sa PCom i sa Mac kompijuterima i u paketu dolaze uputstva i sve što ti je potrebno za njegovu instalaciju, USB kabel, Pioneer Recordbox softver kao osnovni dio paketa, i to je sve sto ti je potrebno za puštanje glazbe, a kao ekstra bonus u ovoj ograničenoj ponudi, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave oglasa dobiti ces i Traktor Pro 2 i Virtual DJ i DVD sa pjesmama za miksanje.

Video prikaz kontrolera na youtubeu: https://youtu.be/G1DcY3dMmsU

O Virtual Dju:

Virtual DJ program sam po sebi izuzetno je praktičan i ima mogućnost "automixa" što su mnogi klupski DJevi potvrdili kao odličnu stvar. Počela je noć i još nema ljudi, a muzika treba svirati, odaberi playlistu i način automixa i muzika će svirati, a prijelazi će biti onakvi kakve ti odabereš i želiš. Ili baš usred večeri došao ti je frend kojeg nisi dugo vidio, a moraš raditi, pristisni automix i Virtual DJ će odraditi posao umjesto tebe. Ili jednostavno klub je pun, a ti moraš do WC-a, uključi automix i stvar je rješena.

Odlična stvar koju nudi virtual DJ je "history" to jest popis pjesama koje su puštane na točno određeni datum, primjerice 1.2.2012. puštao si neke pjesme i te pjesme ostaju na popisu i možeš opet pogledati taj popis i svirati pjesme s tog popisa, odlična stvar za DJeve da im posluži kao inspiracija što pustiti, pogledaju u history i rješeno.

Virtual DJ, kao i traktor, koji možeš naći bilo gdje na internetu nude opciju "autosynca" tako da ako si početnik i neznaš beatmaching to jest usklađivanje pjesama po beatu (otkucaju), ovo je idealna stvar za tebe, pritiskom na tipku i pjesme za mixanje su usklađene. Ili si DJ koji zna beatmaching usklađivanje pjesama, a u klubu nije prikladno ozvučenje i zvuk jednostavno "kasni", a ti nemaš monitora, pritiskom na autosync pjesme su odmah usklađene.

Mogućnost korištenja loopova i mijenjanja veličine loopa iznimno je praktično.

Želiš premotavati kao na CD playeru, pritisni tipku "shift" i okreći jog, želiš scratchati, možeš i to, želiš isključiti scratch, možeš i to. Možeš uključiti tipku koja je jednaka "master tempu" na CD playeru, ili isključiti.

Ujedno kontroler ima posebno osvjetljenje na "jogovima" koje je predivno za vidjeti u mraku i kada su pjesme usklađene, svjetlo na "jogovima" se usklađuje, a ta se opcija za osvjetljenje može i iskljičiti.

Zbog usklađenosti boja cijeli kontroler je vrlo efektan i praktičan za rad u mraku, što je odlično za bilo koje mjesto gdje DJ radi, a gdje nije rasvjeta prikladna za rad, što su u biti gotovo svi klubovi.

Želiš ovaj kontroler - NAZOVI ODMAH 0981672398

Mnogi profesionalni DJevi s dugogodišnjim iskustvom rekli su za ovaj proizvod da je odličan i izuzetno praktičan, a rad na njemu je kao na profesionalnom mixeru i CD playerima, plus što ima efekte, snimač svuka i ostale dodatke koje običan mixer i CD playeri nemaju kao što je automix, te autosync.

Ako ne kupiš ovaj kontroler gubiš mnoge nove mogućnosti i praktičnosti koje ti on pruža, opcije poput autosynca, automixa, rasvjeta, elegantnost, nema više CDa i ispisivanja popisa pjesama na CDu ili da ne govorimo o starim, teškim pločama. Stvar iz kompijutera pritiskom na tipku učitavaš na deck koji svira, a ujedno ovaj idealan kontroler ima mogućnost sviranja na 4 decka, znači četiri pjesme istovremeno, gdje ovisno o svakome dolazi do izražaja kreativnost i mogućnost da u mixu stvoriš potpuno novu pjesmu i novi zvuk. Nudi mogućnost samplera.

Pjesme se mogu birati putem kontrolera sa playliste na laptopu tako da tipkovnica i mouse na laptopu mogu biti neupotrijebljeni, no ti ih možeš koristiti, ako to želiš.

Video prikaz kontrolera na youtubeu: https://youtu.be/G1DcY3dMmsU

Mogućnosti:

-Ponesi kontroler sa sobom bilo gdje uključi ga u jedan USB priključak na kompijuteru, I koristi ga, dodatna struja za DDJ 400 nije potrebna

-Dotjeran, stilski ergonomski dizajn (ono što ovaj kontroler ima je je "pitch" klizni potenciometar smješten na pozicijama s lijeve i sa desne strane kontrolera (što omogućuje dodatnu praktičnost)

-Uključen originalni softver

-Visoko kvalitetno ugrađeno audio sučelje – originalna ugrađena zvučna kartica

-vizualne znakove preko različitih tipova osvjetljenja direktno na kontroleru

-personalizirano korisničko sučelje za podešavanje i kontrolu audia/videa sa bilo kojim MIDI podržavajućim softverom

Počni puštati glazbu sa Pioneer DDJ 400 - jednostavan i lak način za svakog DJa - I ne samo da će puštanje biti uživanje za tebe već ćeš odmah moći iskoristiti mogućnosti koje ovaj kontroler pruža i razvijati vještine i postati DJ ili postati vještiji DJ.

Da kupuješ profesionalni mixer i 2 CD playera potrošio bi preko 1500 eura, i mogućnosti koje bi imao bile bi manje nego mogućnosti koje bi imao sa Pioneer DDJ 400.

Pitaš se koliko vrijedi ovaj kontroler, pa prava vrijednost s obzirom na sve mogućnosti bila bi preko 7000 kuna, no ti ga možeš kupiti po cijeni od 2149 kuna i ovo je ograničena ponuda. Ovo je najpovoljnija ponuda ovog kontrolera u cijeloj Hrvatskoj jer samo ovdje dobivaš, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave ovog oglasa i Traktor PRO 2 i Virtual DJ uz kontroler!!!

ZA SVE ONE KOJI ŽELE POSTATI DJevi ILI VEĆ JESU DJevi ovo je jedinstvena prilika, koju iskoristite odmah dok još postoji ovaj jedinstveni kontroler u ponudi, a samo je još jedan ostao u ponudi.

Čini li vam se ova ponuda fer i želite li je iskoristiti, nazovite me odmah na 0981672398 kako bih vam rezervirao DDJ 400 . U prvoj narudžbi nalazi se samo jedan komad, stoga ako ne nazoveš odmah i propustiš ovu pošiljku, iduću ćeš morati čekati što može trajati dosta vremena.

Kontroler radi sa Mac i svim drugim računalima.

Za kupnju NAZOVI ODMAH 0981672398 i osiguraj si svoj primjerak.

Plus dobivaš dodatan potpuno besplatan Traktor Pro softver/Virtual DJ. Te dodatan bonus CD sa aktualnim klupskim hitovima! -> TRAJE SAMO 24 SATA OD OBJAVE OGLASA!

Promotivna investicija za ovaj DJ kontroler je 2149 kuna i TRAJE OGRANIČENO!

Garancija na kontroler 12 mjeseci od dana kupnje!

Sto posto sigurna kupovina ako iz bilo kojeg razloga nisi zadovoljan/zadovoljna ovim kontrolerom možeš ga vratiti u roku od 24 sata od preuzimanja, ako budeš zadovoljan kao ostali klijenti mogao bi biti vrlo zadovoljan/zadovoljna.

P. S. U paketu sa kontrolerom dolazi i Pioneer Rekordbox softver potpuno besplatno!

P. P. S. Dostava u cijeloj Hrvatskoj I izvan Hrvatske!

Ujedno u ponudi su i novi, zapakirani s garancijom Pioneerovi DJ kontroleri, za to sad nazovi 098 167 23 98

Još oglasa pogledaj ovdje

https://www.njuskalo.hr/korisnik/Alexius1000

Lokacija oglasa Pioneer DDJ 400 DJ kontroler/mikseta nov, bonusi kupcu! PRILIKA!**
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa