Pioneer DDJ 400 USB mešalnik kontrolerj nov, bonus za kupca! PRILOŽ

  • Cena: 289 
  • Šifra oglasa: 4694350
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Hrvaška
Stanje: novo

Več:

Želite odličen DJ krmilnik (mešalnik, mešalnik)? Našli ste ga!

KLIČITE ZDAJ 098 167 23 98 in naročite še zadnji kos!

DOSTAVA NA NASLOV po vaši izbiri!

UPER PONUDBA! Naročite ga zdaj in dobite zvočnike Sony za polovično ceno.

Pioneer DDJ 400 DJ krmilnik nov z garancijo in originalno programsko opremo Pioneer RekordBox!

Pokličite zdaj na 098 167 23 98 in kupite DDJ 400 po promocijskijskem naložbi od 289 evrov. Ta ponudba je omejena, priložnost izkoristi le en kos v ponudbi! Ne čakajte in zamudite to priložnost. Izkoristite priložnost, ko je aktualna!

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Tractor Pro / Virtual DJ. In dodaten bonus CD z aktualnimi klubskimi uspešnicami! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE!

DODATNI BONUS - originalno ohišje Pioneer za ta in druge modele krmilnikov dobite v promocijski ponudbi - velja 24 ur od objave!

Kakor koli že, original dobite novo embalažo.

Promocijska naložba za ta DJ kontrolor je 2199 kun in LASTS LIMITED!

Zadnji kos je prispel iz te pošiljke in vprašanje je, ali bo naslednji in kdaj. Torej, če zamudite to priložnost, je vprašanje, ali bo naslednjič in kdaj, ker je proizvajalec vedel, kako prenehati proizvajati določene modele.

DDJ 400 je resnično nov Pioneerjev hit, se sprašujete, zakaj?

DJ CONTROLLER NAKOJI IMA:

-MOŽNOST PRENOSA

-LAGA ZA UPORABO SAMO Z ENIM USB KABELOM (torej brez dodatnih adapterjev, ki jih potrebujete za elektriko

-MOŽNOST UPORABE UČINKOV, KI SO BILI USKLAJENI, DA BIJO PESMI

Naročite ga v 24 urah od objave tega oglasa in v tej odlični ponudbi boste dobili DDJ 400 ter brezplačno programsko opremo Traktor 2 in Virtual DJ ter dodaten bonus CD z aktualnimi klubskimi uspešnicami!

Z njim lahko z igranjem in mešanjem glasbe zaslužite.

Pioneer je kakovosten in zanesljiv, po dolgih letih dela na Pioneer DJ opremi deluje zanesljivo in natančno.

Pioneer kot prvo znamko za DJ-je so potrdili največji svetovni DJ-ji in producentska imena, kot so:

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar in mnogi drugi.

Nove funkcije vključujejo dodatno programsko opremo, ki je priložena temu krmilniku, pomnilniške zanke in možnost njihovega brisanja ter vizualni prikaz moči signala. Naprava ima ločene tipke za vzorčenje zvoka ter ločene tipke za predvajanje in iztočnico, kar omogoča dodatno mero ustvarjalnosti. Ta naprava ima vgrajeno zvočno kartico.

S tem krmilnikom je paket opremljen z brezplačno programsko opremo, s katero ga lahko takoj uporabite. Samo v tej ponudbi boste, če jo naročite v 24 urah po objavi, prejeli popolnoma BREZPLAČNO in Tractor 2 ter Virtual DJ ter dodaten DVD z glasbo za vaš popoln miks, tako da boste lahko izbrali programsko opremo, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam.

DDJ 400 je novi Pioneerjev krmilnik.

Je enostaven za uporabo, zato lahko z njim enostavno predvajate glasbo.

Ta odličen krmilnik ima na voljo 8 gumijastih tipk, dodatni ključi so:

Predvajaj - če želite začeti skladbo

Iztočnica - da začnete pesem z želene točke v pesmi

Sinhronizacija - za ujemanje z dvema skladbama

Shift - za odpiranje dodatnih možnosti na drugih tipkah krmilnika, na primer s pritiskom na to tipko, ima 8 tipk spuščanja še eno funkcijo, kar je skupaj 16 različnih funkcij za 8 tipk.

Krmilnik je enostaven za uporabo z enim samim kablom USB, zato ni dodatnih adapterjev za napajanje, uporabljate pa ga lahko samo z enim kablom USB.

Možnost tega krmilnika je uporaba zvočnega izhoda, na katerega lahko priključite slušalke, tako da lahko profesionalno mešate - ta zvočni izhod se imenuje MiniPin.

Ta krmilnik lahko tudi priključite in uporabite mikrofon, če želite vi ali nekdo drug med mešanjem kaj povedati drugim.

S tipko za sinhronizacijo ste lahko kreativni z učinki in sproščeni / sproščeni, ko gre za beatmaching, ker bodo skladbe usklajene (beatmachane).

Z brskalnikom in gumbom za nalaganje lahko skladbo enostavno naložite na stran A ali B za predvajanje.

4 možnosti zmogljivosti - s tipkami HOT CUES takoj dostopate do 1, 2, 4, 8, zanke: zanka v, zanka ven, izhod in na koncu še gumb za zanko v prilagoditvi in ​​prilagoditvi zanke, ki vam omogoča, da izberete želeno dolžino zanke, tj. ali daljšo zanko.

S tipko SAMPLER vnesete bazo shranjenih vzorcev in jih lahko aktivirate s pritiskom na tipko, zelo praktično in preprosto je pritisniti tipko in aktivira se določen zvok.

Neodvisne kontrole visokih, nizkih in visokih tonov na vsakem kanalu, tako da lahko skladbe nastavljate in mešate, kot želite.

Uporaba tega krmilnika je izredno enostavna, priključite ga z enim samim kablom USB in pripravljen je za uporabo.

Je zelo praktičen, ker ga lahko nosite kjer koli želite.

LASTNOSTI TEGA KRMILNIKA

Novo: gumb za urejanje in vizualni svetlobni indikatorji glasnosti - ustvarite mešanice s popolnim nadzorom glasnosti vsakega kanala in glavnim / glavnim izhodom zvoka iz krmilnika

2 enoti učinka (PAD FX 1, PAD FX 2) na kanal in izbira glavnega učinka (FX SELECTOR)

Učinke lahko kombinirate naenkrat, FX SELECTOR IS je z nastavljivim parametrom in ga aktivirate s pritiskom na osvetljeni gumb, ki je zelo privlačen za ogled, zato boste imeli, ko boste nastopili ali ste doma, števec, kjer je privlačno videti, da zasveti vaš krmilnik.

Ta krmilnik daje takojšnje rezultate v mešanici.

- Krmilnik ima vzorčevalnik

Mešane mešanice lahko ustvarite z eno roko. Tako je lažje narediti več naenkrat.

Če mešate z uporabo crossfaderja, namesto da bi zmanjšali glasnost ene pesmi navzdol, druge pesmi navzgor, lahko ustvarite neprekinjeno mešanico, ki vam omogoča, da z eno roko uporabljate učinke, drugo pa na cross fader (vodoravni drsni potenciometer).

Dodatna značilnost tega odličnega krmilnika je razširitev, ki tipkam na ploščici daje nove funkcije s pomočjo tipke Shift, tako da lahko spremenite zmožnost določene tipke spuščanja, tako da namesto enega gumba s pritiskom nanj dobite še en nadzor.

In s tem krmilnikom lahko posnamete, kaj igrate.

Na spustnih tipkah lahko dostopate do bližnjic 1-8 - tako da natančneje določeni položaji v pesmi določajo, s katerega naj se pesem začne predvajati.

Gumb za ponovni zagon / izhod vklopi in izklopi izbrano zanko

Gumb zanke za iztočnico se uporablja za samodejno izbiro dolžine želene zanke

S pritiskom gumba Shift in vzorčevalnika odprete vse točke vzorčevalnika.

Trije možni učinki.

Dodatne funkcije tega krmilnika

-ergonomski jog krogi

-vgrajena zvočna kartica s cinch izhodom in vhodom za mikrofon ter izhod za slušalke

-midi združljiv krmilnik

DDJ 400 je resen z različnimi zmožnostmi krmilnika padcev, vendar dovolj velik in dovolj praktičen. Z njim dobite vse funkcije, ki so pomembne za najboljšo ceno, zaradi česar je zelo zanimiv krmilnik.

DDJ 400 je sicer cenovno ugoden v primerjavi s konkurenco, zagotavlja profesionalno kakovost zvoka, hkrati pa ohranja zmogljivosti najpomembnejših komponent.

Odličen je za začetnike in izkušene didžeje, ki iščejo mobilno rešitev.

Za razliko od drugih krmilnikov ima ta krmilnik dovolj velik "jog" (vrtljivo ploščo), ki vsakemu DJ-ju omogoča večji nadzor in natančnost mešanja. Celoten krmilnik je dovolj velik, a hkrati prenosljiv in zelo lahek ter praktičen. Celoten krmilnik vsebuje, kar vsebujeta dva CD predvajalnika in mešalnik, + dodatne učinke in druge dodatne funkcije, kot so vhod za mikrofon in izhod za slušalke, glavni avdio izhod, nadzor glasnosti mikrofona. In še več kot to: s tem idealnim krmilnikom imate možnost snemanja zvoka, tako da lahko svoj "DJ set" posnamete na koncertu, ki ga lahko uporabite kot promo mikse ali za prodajo ali preprosto za poslušanje ali darilo nekomu.

Ali imate radi glasbo in bi jo radi igrali? Kupite si ta odličen krmilnik in z njim boste zadovoljni.

Krmilnik Pioneer DDJ deluje z računalniki PC in Mac, paket vsebuje navodila in vse, kar potrebujete za njegovo namestitev, kabel USB, programsko opremo Pioneer Recordbox kot osnovni del paketa in to je vse, kar potrebujete za predvajanje glasbe in kot dodatek bonus v tej omejeni ponudbi, če jo naročite v 24 urah po objavi oglasa, dobite tako Traktor Pro 2 kot Virtual DJ in DVD s pesmimi za mešanje.

O Virtual Dju:

Virtualni DJ program je sam po sebi izjemno praktičen in ima možnost samodejnega mešanja, kar so številni klubski DJ-ji potrdili kot odlično stvar. Noč se je začela in ljudi še ni, glasbo pa je treba predvajati, izberite seznam predvajanja in način samodejnega mešanja in glasba se bo predvajala, prehodi pa bodo takšni, kot ste izbrali in želeli. Ali ravno sredi večera je k vam prišel prijatelj, ki ga že dolgo niste videli, in morate delati, pritisniti automix in Virtual DJ bo opravil delo namesto vas. Ali preprosto klub je poln in moraš iti na stranišče, vklopiti automix in zadeva je rešena.

Odlična stvar, ki jo ponuja virtualni DJ, je "zgodovina", to je seznam pesmi, ki so bile izdane na določen datum, na primer 1.2.2012. predvajali ste nekaj pesmi in te pesmi ostanejo na seznamu in si ga lahko še enkrat ogledate in predvajate pesmi s tega seznama, kar je super za DJ-je, da služijo kot navdih za to, kaj igrati, pogledati zgodovino in rešiti.

Virtualni DJ, pa tudi traktor, ki ga lahko najdete kjer koli na internetu, ponujata možnost "autosynca", tako da, če ste začetnik in ne poznate beatmachinga, ki ustreza skladbam po beat (beat), je to idealna stvar za vas, s pritiskom na gumb in pesmi za mešanice so poravnane. Ali pa ste DJ, ki pozna sinhronizacijo pesmi beatmaching, klub pa nima ustreznega zvočnega sistema in zvok je preprosto "pozen" in nimate monitorja, pritisk na pesmi za samodejno sinhronizacijo se takoj sinhronizira.

Sposobnost uporabe zank in spreminjanja velikosti zank je izjemno praktična.

Če želite previti nazaj kot na CD-predvajalniku, pritisnite gumb "shift" in zavrtite jog, želite praskati, lahko to storite, želite izklopiti praske, lahko to storite. Na CD-predvajalniku lahko vklopite gumb, ki je enak "glavnemu tempu", ali ga izklopite.

Hkrati ima krmilnik posebno osvetlitev na "jogijih", ki jo je čudovito videti v temi, in ko se pesmi poravnajo, se luč na "jogijih" prilagodi in to možnost osvetlitve lahko izklopite.

Zaradi ujemanja barv je celoten krmilnik zelo učinkovit in praktičen za delo v temi, kar je odlično za vsak kraj, kjer DJ deluje in kjer osvetlitev ni primerna za delo, kar so v bistvu skoraj vsi klubi.

Želite ta krmilnik - KLIČITE ZDAJ 0981672398

Številni profesionalni DJ-ji z ​​dolgoletnimi izkušnjami so rekli, da je ta izdelek odličen in izjemno praktičen, delo na njem pa je kot profesionalni mešalnik in CD-predvajalniki, poleg tega pa ima učinke, snemalnik zvoka in druge dodatke, ki jih običajni mešalniki in CD-predvajalniki nimajo. je automix in samodejna sinhronizacija.

Če tega krmilnika ne kupite, izgubite veliko novih funkcij in udobja, ki jih ponuja, možnosti, kot so samodejna sinhronizacija, samodejno mešanje, osvetlitev, eleganca, nič več CD-jev in tiskanje seznama predvajanja na CD ali da ne omenjamo starih, težkih plošč. Stvar iz računalnika se naloži na krov, ki se predvaja s pritiskom na gumb, hkrati pa ima ta idealni krmilnik možnost predvajanja na 4 krovih, kar pomeni štiri skladbe hkrati, kjer je odvisno od kreativnosti in zmožnosti ustvarjanja povsem nove pesmi in novega zvoka. Ponuja možnost vzorčenja.

Pesmi je mogoče izbrati prek krmilnika s seznama predvajanja na prenosnem računalniku, tako da tipkovnice in miške na prenosnem računalniku ne morete uporabljati, vendar jih lahko uporabite, če želite.

Video prikaz krmilnika na youtubu: https://youtu.be/G1DcY3dMmsU

Opcije:

-Kontroler vzemite s seboj kamor koli ga priključite v ena vrata USB v računalniku in ga uporabite, dodatna moč za DDJ 400 ni potrebna

-Elegantna, elegantna ergonomska zasnova (ta krmilnik ima drsni potenciometer "pitch", ki se nahaja na levi in ​​desni strani regulatorja (kar omogoča dodatno udobje)

-Originalna programska oprema vključena

-Kvalitetni vgrajeni zvočni vmesnik - originalna vgrajena zvočna kartica

-vizualni znaki prek različnih vrst osvetlitve neposredno na krmilniku

-Personaliziran uporabniški vmesnik za nastavitev in nadzor avdio / video s katero koli podporno programsko opremo MIDI

Začnite predvajati glasbo s Pioneer DDJ 400 - preprost in enostaven način za vsakega DJ-ja. In ne samo, da vam bo predvajanje v veselje, ampak boste takoj lahko izkoristili priložnosti, ki jih ponuja ta krmilnik, in razvili svoje sposobnosti ter postali DJ ali postali bolj spreten DJ.

Če bi kupili profesionalni mešalnik in 2 CD predvajalnika, bi zapravili več kot 1500 evrov, možnosti, ki bi jih imeli, pa bi bile manjše od možnosti, ki bi jih imeli s Pioneer DDJ 400.

Sprašujete se, koliko je vreden ta krmilnik, tako da bi bila resnična vrednost ob upoštevanju vseh možnosti več kot 7000 kun, vendar ga lahko kupite po ceni 2149 kun in to je omejena ponudba. To je najboljša ponudba tega krmilnika na celotnem Hrvaškem, ker ga dobite tukaj le, če ga naročite v 24 urah od objave tega oglasa ter Traktor PRO 2 in Virtual DJ s krmilnikom !!!

ZA VSE, KI ŽELIJO POSTATI DJ-ji ALI SO ŽE DJ-ji, je to edinstvena priložnost, ki jo izkoristite, če je še vedno na voljo ta edinstveni krmilnik, v ponudbi pa je le še en.

Če se vam ta ponudba zdi poštena in jo želite izkoristiti, me takoj pokličite na 0981672398, da vam rezerviram DDJ 400. V prvem naročilu je samo en kos, tako da, če ne pokličete takoj in zamudite to pošiljko, boste morali počakati na naslednjo, ki lahko traja dolgo.

Krmilnik deluje z Macom in vsemi drugimi računalniki.

Za nakup pokličite ZDAJ 0981672398 in zaščitite svojo kopijo.

Poleg tega dobite dodatno popolnoma brezplačno programsko opremo Tractor Pro / Virtual DJ. In dodaten bonus CD z aktualnimi klubskimi uspešnicami! -> TRAJA SAMO 24 UR OD OBJAVE!

Promocijska naložba za ta DJ kontrolor je 2199 kun in LASTS LIMITED!

Garancija na krmilnik 12 mesecev od datuma nakupa!

Sto odstotkov varnega nakupa, če iz katerega koli razloga niste zadovoljni / zadovoljni s tem regulatorjem, ga lahko vrnete v 24 urah po prevzemu, če ste zadovoljni kot ostale stranke, ste lahko zelo zadovoljni / zadovoljni.

P. S. Pioneer Rekordbox programska oprema ima tudi krmilnik popolnoma brezplačno!

P. P. S. Dostava po vsej Hrvaški in izven Hrvaške!

V ponudbi so tudi novi Pioneer DJ krmilniki z garancijo, pokličite na 098 167 23 98

Lokacija oglasa Pioneer DDJ 400 USB mešalnik kontrolerj nov, bonus za kupca! PRILOŽ
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa