Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • *Nemščina: revija GALA STYLE - odličen pripomoček za pomoč pri učenju
  • *Nemščina: revija GALA STYLE - odličen pripomoček za pomoč pri učenju

*Nemščina: revija GALA STYLE - odličen pripomoček za pomoč pri učenju

Cena
1 €
Šifra oglasa: 285714

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam odlično revijo GALA STYLE (kot NOVO - nemški jezik) za širjenje besednega zaklada. Revija je izredno debela in fantastična tudi za pomoč pri učenju nemškega jezika in za vse, ki ne marate nemščine, da boste ob vedno zanimivih temah počasi odkrivali in približali svet nemškega jezika sebi, svojim najstnikom, mami, prijateljici - komurkoli in tako dokazali, da je učenje tujega jezika lahko zabavno in izredno hitro - preverjeno :)

Odlična priložnost za odklop od mobitelov, interneta, da bodo dnevi lepši, pestrejši, bolj zabavni in predvsem stran od računalnika, da v miru preberete nekaj tudi v tiskani obliki - počitniško branje ali na poti, čakanjem na avtobus, vlak, zdravnika, sestanek, skratka kjerkoli :)

Na voljo le še 1 kos!

Cena: 1 eur

Revijo pa Vam lahko tudi PODARIM kot darilo ob nakupu odlične revije GLAMUR (nemški jezik) s številnimi članki - za vse, ki uživate v branju vedno zanimivih tem. Revija je ekstremno debela. (Cena: 2 eur + zraven PODARIM tudi darilo: 1x revija MYSELF + 1x revija STYLE)

Na voljo še nekaj drugih zanimivih nemških revij: MYSELF, HAPPINEZ (=žal že PRODANO!), GRAZIA (=žal že PRODANO!), GLAMUR! Pri nakupu več kosov, pokličite in dobite ugoden popust!

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!

Zemljevid

Oglas je objavljen
08.05.2023. ob 08:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
417 -krat