VesselView modul Mercury

  • Cena: 280 
  • Šifra oglasa: 2611532
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje: novo

Več:

Modul je nov bil je samo momtiran in takoj zaradi nepotrebe po dveh modulih snet dol z motorja , kajti en modul podpira do 4 motorje hkrati,primeren za vse Mercury motorje EFI od 40KM naprej

VesselView Mobile deluje kot nadgradnja vašega motorja, s podrobnimi informacijami o zmogljivosti vašega motorja. Lahko vas celo obvesti, če nekaj ni v redu. VesselView Mobile vam bo podrobneje prikazal, kaj se dogaja z vašim motorjem, ne le niz piskov ali številčno kodo. Ko vzamete motor za rutinsko vzdrževanje ali skladiščenje, lahko vaš prodajalec pregleda tudi ta opozorila in pomaga ohranjati vaš motor v vrhunskem stanju.

VesselView Mobile, so veliko natančnejše od večine analognih merilnikov. Z njim boste imeli veliko točnejše podatke glede dejanskih obratov motorja, porabe goriva, hitrosti, tlaka motornih tekočin – vse, kar je mogoče izmeriti na analognih merilnikih, bo bolj natančno z VesselView Mobile. Podatke, katere je možno prikazati, lahko tudi prilagodite posamezni uporabi, s pomočjo česar, imate takojšen dostop do vsega, kar želite vedeti.

Namestitev modula in povezava
VesselView Mobile modul se preko bluetootha (Plug-in-play) poveže preko pametnega telefona in omogoča hiter in enostaven dostop do podatkov vašega motorja. Montaža modula je zelo preprosta in nekompleksna, zatorej ga lahko namestite tudi kar sami.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
6000 KOPER
Regija
Obalno-kraška
Država
Slovenija
Lokacija oglasa VesselView modul Mercury
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa