BOWERS AND WILKINS ORIGINALNO OBNOVLJENI ANGLEŠKI HIFI ZVOČNIKI 2x100W

  • Cena: 240 
  • Šifra oglasa: 4643210
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje: rabljeno

Več:

Odlične ter Referenčne in vrhunske Hi-Fi zvočnike Angleškega proizvajalca B&W model DM302 v barvi češnje popolnoma obnovljene prodam! Zamenjane originalne obrobe pri midbassovskih oziroma srednjenizkotoncih in pomembni elementi na kretnicah, visokotonci ali tweeterji še originalni ter nedotaknjeni ter nikoli preterani ali poškodovani in podobno. Zvočnike odlikuje zares posebna ter specijalna tehnologija Matrix Prism in spadajo v HI END kategorijo oziroma visoki HI-FI razred, skratka zelo kvalitetni z neverjetnim izkoristkom glede na velikost zvočnikov, poleg tega da imajo frekvenčni razpon od 72 Hz do 20.000 Hz pri občutljivosti 91 decibelov zmorejo 2 x 100 Wattov moči ter nudijo izjemen vrhunski HI-FI STEREO zvok nad katerim boste prijetno presenečeni. Crossover frekvency 3000 Hz in so 2 sistemske tehnike z basreflex sistemom (spredaj) tako da so neproblematični za postavitev v prostoru za optimalno in maksimalno izredno dober izkoristek pa dinamiko zvoka v vašem prostoru. Mere (dimenzije) so sledeče: višina 320 mm, širina 185 mm, globina 208 mm v barvi češnje (cherry finish) z originalnimi ter brezhibnimi mrežicami. Popolna Hi-Fi referenca v Audio zvoku ! ! ! Sedaj temeljito obnovljeni z ohranjenimi zaščitnimi mrežicami ali grili.

Telefonska številka : 040 50 21 40

* Technical highlights

- Wedge Panel Diffusor: A novel solution to the problem of coloration from resonances inside small cabinets.

Bowers & Wilkins, ali B&W, je angleško podjetje, ki proizvaja avdio opremo, najbolj znano pa je po izjemno kakovostnih zvočnikih.

Worthing je zaspano mesto na jugu Anglije, kjer ni veliko zabavnih dogodkov. Razen če obiščete eno izmed največjih tovaren zvočnikov na svetu. V tem mestu je John Bowers daljnega leta 1966 ustanovil Bowers & Wilkins (oziroma B&W Electronics) firmo, katera na leto proda rekordno število Hi-Fi opreme srednjega in najvišjega HI END razreda!

John Bowers je verjel, da bi popolni zvočniki morali biti za uho to, kar predstavlja kos popolnoma prozornega stekla za oko. Mora omogočati nemoten prehod slike, v vsaki njeni podrobnosti enaki izvirniku. Ta vizija je postala Johnov cilj, ki ga je poimenoval "True sound" in Stereo for natural sophisticated perfect sound.

OPOMBA ! Zvočniki so bili profesionalno ter strokovno servisirani pa obnovljeni . . . zamenjane original gume (obrobe) na midbasovskem področju oziroma srednje-nizkotoncih in zamenjani pomembni elementi na kretnicah tako da sedaj garantirano zvočniki delajo perfektno !

Podatki o uporabniku

Regija
Gorenjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa BOWERS AND WILKINS ORIGINALNO OBNOVLJENI ANGLEŠKI HIFI ZVOČNIKI 2x100W
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa