Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn
  • Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn
  • Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn
  • Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn
  • Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn

Xiaomi Mi Električni Skiro M365 PRO Črn

Cena
519 €
Šifra oglasa: 2041345

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Solkan
Stanje
novo

Opis oglasa

Xiaomi Mi Električni skiro M365 PRO

Električni skiro je zabaven in varen način prevoza, v svoji minimalistični obliki združuje široko paleto varnostnih funkcij in ponuja do 45 km vožnje z enim samim polnjenjem. Upravljanje je preprosto in intuitivno, zadnje zavorna luč izboljša varnost tako podnevi kot ponoči. Skiro lahko enostavno zložite in shranite v samo treh preprostih korakih.

Zelo hiter tudi pri daljšem dosegu

Motor z močjo 300 W poganja skiro do največje hitrosti 25 km/h. 474Wh visoko zmogljiva baterija zagotavlja doseg do 45 km.

Prenosne zložljive oblike

Stabilen okvir je izdelan iz lahkega aluminija, ki je namenjen za izdelavo letal in tehta le 14,2 kg. Prenosna zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje ali ročno prenašanje kadar je to potrebno.

Sprednja in zadnja 8,5-palčna pnevmatika

Sprednja in zadnja napihljiva pnevmatika dimenzije 8.5" iz gume zagotavlja dobro blaženje udarcev in popolno prilagoditev cestišču.

Dvojni zavorni sistem

Zadnja kolutna zavora in prednja električna zavora z sistemom E-ABS proti zdrsu zagotavlja efektivno in nadzirano zaviranje.

Multifunksicjski LED zaslon in osvetlitev

LED zaslon prikazuje vse najpomembnejše parametre vožnje: trenutna hitrost, osvetlitev , bluetooth povezava, stanje baterije. Električni skiro M365PRO ima prav tako vgrajene LED luči za boljšo osvetlitev vozišča.

Prejemnik prestižne RedDotAward nagrade

Električni skiro M365PRO je izboljšana različica najbolje prodajanega modela M365, oponaša se z izboljšano baterijo, močnejšim motorjem, boljšim pospeškom ter višjo končno hitrostjo in daljšo avtonomijo z enim samim polnjenjem ter elegantnim LCD zaslonom.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
09.07.2020. ob 08:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2615 -krat