Enigmatkopedija ugankarski slovar

  • Cena: 25 
  • Šifra oglasa: 284333
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje: novo

Več:

Program Enigmatkopedija je računalniški slovar ugankarskih - križankarskih gesel. S pomočjo programa boste rešili marsikatero križanko, ki jo sicer ne bi. Program je avtorsko delo in deluje na 32 in 64 bitnih operacijskih sistemih Windows Vista in Windows 7-8-10.
Ob namestitvi vsebuje okoli 5000 gesel in ga je potrebno registrirati za polno delovanje. Ob registraciji vam pošljem svojo zbirko gesel, ki vsebuje preko 130 000 ne podvojenih gesel. Samo za primerjavo: leksikon Cankarjeve založbe vsebuje samo 55000 gesel. Več o programu si oglejte na naslovu :
http://www.ugankarski-slovar.si
Namestitvena datoteka je brezplačna tako, da ga lahko preizkusite brez stroškov. V primeru, da vam je všeč in ga želite uporabljati brez omejitev ga morate registrirati. Postopek registracije je opisan v navodilih programa.
NOVO
V program je dodana nova funkcija za sestavljavce križank, ki pri svojem delu uporabljajo Crossword Conmiler. pri tem gre za možnost izvoza podatkov iz enigmatkopedije v besedilno datoteko, ki jo nato lahko uvozite v Crossword Conmiler. Za bolj podrobne informacije si oglejte na spletni strani http://www.ugankarski-slovar.si

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Enigmatkopedija ugankarski slovar
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa