Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ELEKTROVZDRŽEVALEC (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJE, V ACB HRUŠICA (ACB H

ELEKTROVZDRŽEVALEC (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJE, V ACB HRUŠICA (ACB H

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9455287

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL85190

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ELEKTROVZDRŽEVALEC (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJE, V ACB HRUŠICA (ACB HRUŠICA IN IZPOSTAVA PODTABOR) - M/Ž
Naziv delodajalca: DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.
Naslov delodajalca: Ulica XIV. divizije 4 , 3000 CELJE
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE ELEKTRO
- VZDRŽEVALNIH DEL SODELOVANJE PRI OPTIMIZACIJI DELOVANJA ITS NAPRAV IN SISTEMOV VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.

UE delovnega mesta oziroma dela: JESENICE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Pogoji za zasedbo delovnega mesta: Izobrazba po Klasiusu 15001 – tehnična, 15002 – tehnična ali 15099 – tehnična, vozniški izpit B kategorije, natančnost in zanesljivost, sposobnost dela v timu, splošna telesna pripravljenost, ročne spretnosti, sposobnost za delo na višini, sposobnost logičnega razmišljanja, iznajdljivost. Želena funkcionalna znanja: dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office, vozniški izpit C kategorije. Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3 (tri) mesečnim poskusnim delom. Kraj opravljanja dela: ACB Hrušica (ACB Hrušica in Izpostava Podtabor). Ponudbe z življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in kopijami dokazil o izpolnjevanju pogojev, prosimo pošljite v petnajstih (15) dneh po objavi na naslov izpostave družbe: DARS, d. d., Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »ELEKTROVZDRŽEVALEC (m/ž), v ACB Hrušica«.
Prijava je mogoča do: 04.06.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
22.05.2022. ob 00:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
18 -krat