Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PROJEKTANT - SODELAVEC - M/Ž

PROJEKTANT - SODELAVEC - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9426628

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL65855

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PROJEKTANT - SODELAVEC - M/Ž
Naziv delodajalca: ELEKTRO LJUBLJANA, PODJETJE ZA DISTRIBUCIJO ELEKTRIČNE ENERGIJE, D.D.
Naslov delodajalca: Slovenska cesta 56 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SLUŽBA KADROVSKA, , kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si
Opis del in nalog: - IZDELOVANJE NAČRTOV, TRASIRANJE, SNEMANJE IN ZAKOLIČBA DISTRIBUCIJSKIH NAPRAV, PRIDOBIVANJE PROJEKTNIH POGOJEV IN SOGLASIJ H GRADNJI, PRIPRAVLJANJE IN PRIDOBIVANJE SLUŽNOSTNIH POGODB, IZDELOVANJE KALKULACIJ, VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.

UE delovnega mesta oziroma dela: DOMŽALE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Od kandidatov pričakujemo: 5. raven strokovne izobrazbe s področja elektrotehnike (elektrotehnik energetik), Alt. strokovna izobrazba: elektrotehnik, tehnik elektronskih komunikacij, tehnik mehatronike, obnavljanje obstoječih in pridobivanje novih znanj v okviru delovnega področja, osnovno znanje MS Office, vozniški izpit B kategorije, obvladovanje CAD orodij, gospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi, varno opravljeno delo v skladu z navodili in predpisi s področja VZD in VPP, strokovno, kakovostno in pravočasno izvedene naloge, natančnost in zanesljivost, komunikativnost, pogajalske sposobnosti, osebna urejenost. Želena funkcionalna znanja: strokovni izpit po ZAID ( stari naziv: strokovni izpit iz ZGO). Lokacija dela: OE Storitve na distribucijskem omrežju, DE Ljubljana okolica, Podrečje 48, 1230 Domžale.
Prijava je mogoča do: 28.05.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/elektrotehnika-elektronika-telekomunikacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
15.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
29 -krat