Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer
  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer
  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer
  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer
  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer
  • Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer

Capital Sports Helix Star UP Crosstrainer eliptični trenažer

Cena
1.499 €
Šifra oglasa: 6912544

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Eliptični kros trener: s 25-kilogramskim vztrajnikom in 50 cm optimizirane dolžine koraka
Visoki cilji: 3-stopinjska funkcija vzpona za večjo intenzivnost zahvaljujoč mehanizmu InclinePro
Multimedialni trening: Kinomap integracija z 12 vnaprej nameščenimi programi, smermi hoje in večplastnimi funkcionalnostmi
HELIX STAR UP, KROS TRENAŽER, JERMENSKI POGON, 25 KG VZTRAJNIK
Doživite vadbo na nov način! S kros trenažerjem CAPITAL SPORTS Helix boste prinesli HiLevel fitness tehnologijo direktno domov. Zahvaljujoč njej je kros trenažer primeren za vsako vadbeno zahtevo. Ni pomembno, ali gre za motiviranega začetnika ali športnega navdušenca, ki potrebuje vaditi tudi potem, ko je fitnes center že zaprt.
Dobrodošli v 21. Stoletju: Fitness vadba mora biti danes multimedialna z mnogimi priključki. Za ta namen se Helix Star UP kros trenažer nasloni na popolno integracijo aplikacije Kinomap. Nudi dostop do več kot 100 000 km pešpoti in je priključen direktno preko Bluetooth kot sistem s povratno povezavo z eliptičnim trenažerjem: Ne samo, da so podatki o zmogljivosti, kot je hitrost, srčna frekvenca ali razdalja vključeni in ovrednoteni v aplikaciji, ampak tudi direktno upravljajo virtualno vožnjo.
Če ste izbrali pot v hrib, upor kros trenažerja se avtomatično nastavi, kot bi resnično šli v hrib. Ta učinek vzpona je mogoče fizično izboljšati tudi z mehanizmom InclinePro za še intenzivnejše vadbe. Preprosto aktivirajte gumb na spodnji strani konstrukcije in ga dvignite na eno od treh stopenj vzpona - višina prečkanja bo tako resnična, da se gorski zrak lahko dobesedno počuti na vašem obrazu. Tako lahko raziščete oddaljene turistične poti, ali tuja mesta brez tega, da bi zapustili stanovanje. Če to za koga ni dovolj, naj se enostavno udeleži na številnih dogodkih za več igralcev: Testirajte svojo kondicijo v primerjavi s tisočimi tekači - občutek kot na Berlinskem maratonu. Ali pustite ostale igralce na vaših poteh. Dovolj je snemati z ActionCam, posneti v aplikacijo Kinomap in takoj lahko fitnes navdušenci po celem svetu tečejo na vaših progah.
Poleg številnih možnosti multimedialnih treningov prepriča Helix Star UP kros trenažer naravno s svojo visokokakovostno tehnologijo: Z ekstremno visoko težo vztrajnika do 25 kg vam lahko ponudi masiven vadbeni upor, če ga hočete! Sistem MagResist reagira na skoraj kakršnokoli vadbeno zahtevo v 32 nivojih. S štirimi vadbenimi programi, za začetnike, boljše tekače in eksperte ke naprogramiran za takojšnjo uporabo. Ploščata elipsa z optimalizirano dolžino koraka zagotavlja prijeten tekaški trening. Za razliko od navadnih kros trenažerjev je naprava Helix MR eliptični kros trenažer, kar pomeni, da se njegov vztrajnik nahaja pred tekačem, ki zaradi tega dosega izredno naravno gibanje z veliko elipso, ki varuje sklepe. V kombinaciji z maksimalno teža uporabnika 150 kg igra v najvišji ligi domačih trenažerjev.
Dolgčas pri vadbi z lahkoto odpravite z vgrajenim držalom za tablice. Odlično se lahko namestijo pametni telefoni, tablice ali elektronski čitalci, ki se lahko uporabljajo z aplikacijo Kinomap, ali enostavno za gledanje filmov, poslušanje glasbe ali branje med treningom. V vadbenem računalniku se nahaja polnilni USB priključek, ki zagotavlja nemoten trening. Če kdo nima na razpolago smart napravo, lahko gleda svoje vadbene vrednosti na domačem trenažerju Helix Star UP vsak dan preko vgrajenega vadbenega računalnika. Ta prikazuje zahvaljujoč ročnim vgrajenim snemalcem poleg pretečene razdalje , vadbenega časa in porabe kalorij tudi srčno frekvenco. Poleg tega zagotavlja izredno tihi sistem SilentBelt, da tvoj trening ne bo motil nobenega.
Kros trening 21. stoletja: kros trenažer Helix Star UP od CAPITAL SPORTS naredi iz domačega treninga multimedijsko doživetje.
Opozorilo: Aplikácia Kinomap je prosto dostopna in se lahko uporablja brezplačno. Nekatere druge funkcije so pa dostopne samo z online registracijo in so lahko delno plačljive.
Navodila za uporabo PDF
 PODROBNOSTI O IZDELKU
Vrhunske lastnosti:
* Eliptični kros trener: s 25-kilogramskim vztrajnikom in 50 cm optimizirane dolžine koraka
* Visoki cilji: 3-stopinjska funkcija vzpona za večjo intenzivnost zahvaljujoč mehanizmu InclinePro
* Multimedialni trening: Kinomap integracija z 12 vnaprej nameščenimi programi, smermi hoje in večplastnimi funkcionalnostmi
* Posebej trpežen: z največjo nosilnostjo 150 kg
* Optimalni trening: ploščata elipsa za naravno tekaško gibanje in posebej stabilen s sistemom DubleRaill
* Kakovosten in tih: Sistem SilentBelt za zahtevni, tih jermenski pogon
Podrobnosti o artiklu:
* vadbeni računalnik, ki se enostavna upravlja
* 12 vadbenih programov
* kolesa za enostaven transport
* bluetooth
* optimálna dolžina koraka (50 cm)
* držalo za steklenice
* maks. teža uporabnika: 150 kg
Vsebina pošiljke:
* 1 x kros trenažer
* navodila za uporabo v nemščini (naslednji jeziki: angleški, francoski, španski, italijanski)
Dimenzije:
* dimenzije: približno 73,5 x 170,5 x 185 cm (Š x V x D)
* teža: približno 86 kg
Obsežna ponudba produktov Capital Sports nudi konkretne rešitve za vaš individualni trening. Izboljšajte svojo vztrajnost, moč, gibljivost, hitrost ali koordinacijo – izdelki Capital Sports optimirajo vsako vadbo, primerni pa so tako za profesionalne kot rekreativne športnike. V produktih Capital Sports so se združile izkušnje in znanje trenerjev, športnikov in oblikovalcev. Poleg vadbene opreme za močnostne in vztrajnostne športe (npr. vadbene klopi, tekalne steze …), boste v bogati ponudbi Capital Sports našli tudi funkcionalno opremo kot so škatle za skakanje in medicinske žoge. Športno opremo navedene znamke lahko že danes vidite v veliko fitnes in crossfit centrih.
Garancija: 36 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.capitalsports.de/Helix-Star-UP-Crosstrainer-Riemenantrieb-25kg-Schwungmasse.html?userInput=Helix%20Star%20UP&ignoreForCache[]=userInput&queryFromSuggest=true&ignoreForCache[]=queryFromSuggest

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
16.04.2021. ob 00:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
59 -krat