Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zvočniki GB intro
  • Zvočniki GB intro
  • Zvočniki GB intro

Zvočniki GB intro

Cena
350 €
Šifra oglasa: 6898397

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Trebnje, Dolenje Medvedje Selo
Stanje
novo

Opis oglasa

Širokopasoven zvočnik ustvarjen z enim samim ciljem: sproščen in prijeten zvok visoke resolucije za manjše sobe in namizno okolje.

ZVOK
Z eno besedo: sproščujoč. Zvezda večera so nedvomno vokali, ki s posebnim žarom sežejo poslušalcu do srca, ostali instrumenti pa sliko dopolnijo in poživijo. Membrana iz magnezijeve zlitine reproducira zvok vse do zgornje meje slišnega območja, zaradi relativno majhnega premera (3") pa je omejena v področju basa. Čeprav je spodnja meja 55 Hz v primerjavi z večjimi zvočniki precej visoka, zna bas še vedno presenetiti, za popolno glasbeno izkušnjo pa priporočam uporabo subwooferja.

PRIPOROČENI OJAČEVALCI
Tranzistorski ali lampaški ojačevalniki v razredu A so po dozdajšnjih izkušnjah najboljši par za GB intro, predvsem pa ojačevalniki visokih moči niso potrebni.

ZGRADBA
Srce GB intro je širokopasovna enota Markaudio z membrano iz magnezijeve zlitine, amplitudni odziv pa je prilagojen s pasivnim filtrom, sestavljenim iz visoko kakovostnih komponent. Notranjost škatle, narejene iz bukove vezane plošče, je obložena z izbranimi absorbcijskimi materiali, zunanjost pa krasi furnir evropskega oreha. Terminali na zadnji strani zvočnika so narejeni iz čistega bakra za kar se da najbolj neoviran prenos signala, sprejmejo pa vse standardne 4mm banana konektorje. Izdelava je popolnoma ročna, v pomoč pri uglaševanju pa je bil uporabljen merilni mikrofon.

TEHNIČNE PODROBNOSTI
Nazivna moč: 7 W
Impedanca: 4 Ω
Frekv. odziv: 55 (-10 dB) - 20000 Hz
Občutljivost: 85 dB (1 W/1 m)
Masa: 2,1 kg
Dimenzije (višina*širina*globina): 21,6 cm * 13,6 cm * 18,0 cm

Zemljevid

Oglas je objavljen
17.09.2021. ob 22:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
270 -krat