FLESHLIGHT Pink Lady - Stamina

  • Cena: 67,95 
  • Šifra oglasa: 2838938
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj

Več:

Fleshlight Pink lady je ena izmed najbolje prodajanih igračak za moške na svetu. Ima super ribbed notranjost, ki ponuja še večje in boljše užitke kot kadar koli prej.

 

Zunanji izgled Fleshlight izdelkov je podoben klasični ročni svetilki, vendar se v notranjosti skriva prav posebna igrača oziroma masturbator za katerega veste samo vi. Super ribbed vložek vsebuje rebrasto notranjo teksturo, ki ob uporabi ponuja izjemne dražljaje in občutek, kot da bi imeli spolni odnos z pravo žensko oz. ženskim spolnim organom. Fleshlight izdelki spadajo med najbolj prodajane erotične pripomočke za moške, saj so občutki ob masturbaciji fenomenalni, ki se jih prav gotovo ne boste naveličali.

 

 

Da bodo občutki realistični vam svetujemo, da notranji vložek pred uporabo odstranite iz ohišja in ga potopite od 15-30 sekund v toplo vodo. S tem boste dosegli, da se bo izdelek ogrel in dobil odlično prožnost, s tem pa tudi boljši oprijem penisa. Vložek vstavite nazaj v ohišje, dodajte malo lubrikanta na vodni osnovi in obeta se vam izkušnja, ki jo do sedaj še niste poznali.Na spodnji strani ohišja je dodan manjši pokrov s kateri lahko uravnavate tlak v vagini. Bolj, ko boste pokrov privili, močnejši bo vakum, posledično pa boljši sesalni učinek.Po končani uporabi vložek in ogrodje dobro operite s toplo vodo in ga dobro posušite na zračnem prostoru. Proizvajalec odsvetuje umivanje vložka z detergenti, ker ga boste poškodovali. Vedno uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi!

 

Navodilo za uporabo izdelka:

 

1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!Več podatkov si oglejte na tej povezavi...