FLESHLIGHT Pink Lady (Vortex)

  • Cena: 67,95 
  • Šifra oglasa: 3110338
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Gorenjska, Kranj, Kranj

Več:

Predstavljamo vam popolnoma nov masturbator Pink Lady - Vortex, ki je novost priznane blagovne znamke Fleshlight in je namenjen zahtevnejšim uporabnikom.

 

Zunanji izgled Fleshlight izdelkov je podoben klasični ročni svetilki, vendar se v notranjosti skriva prav posebna igrača oziroma masturbator za katerega veste samo vi. Fleshlight Vortex v notranjosti vsebuje spiralasto rebrasti vložek, ki ob uporabi poskrbi za izjemne dražljaje in občutek, kot da bi imeli pravi spolni odnos. Če imate probleme s prezgodnjim izlivom, pa lahko Fleshlight Vortex uporabite kot erotični pripomoček za trening pred pravim spolnim odnosom in ga tako podaljšate. Izdelki Fleshlight Pink Lady so izdelani iz patentiranega silikona "Real Feel Superskin", ki se zelo približa strukturi prave kože oz. sponega organa.

 

 

Da bodo občutki realistični vam svetujemo, da notranji vložek pred uporabo odstranite iz ohišja in ga potopite od 15-30 sekund v toplo vodo. S tem boste dosegli, da se bo izdelek ogrel in dobil odlično prožnost, s tem pa tudi boljši oprijem penisa. Vložek vstavite nazaj v ohišje, dodajte malo lubrikanta na vodni osnovi in obeta se vam izkušnja, ki jo do sedaj še niste poznali. Na spodnji strani ohišja je dodan manjši pokrov s kateri lahko uravnavate tlak v vagini. Bolj, ko boste pokrov privili, močnejši bo vakum, posledično pa boljši sesalni učinek. Po končani uporabi vložek in ogrodje dobro operite s toplo vodo in ga dobro posušite na zračnem prostoru. Proizvajalec odsvetuje umivanje vložka z detergenti, ker ga boste poškodovali. Vedno uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi.

 

Navodilo za uporabo izdelka:

 

1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Stik

DAMJAN MUHVIČ S.P.
Naslov
Rupa 25
Mesto in poštna številka
4000 Kranj
Regija
Gorenjska
Slovenija