Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • TAOI vaginalne kroglicei + DARILO 75ml lubrikant
  • TAOI vaginalne kroglicei + DARILO 75ml lubrikant

TAOI vaginalne kroglicei + DARILO 75ml lubrikant

Cena
16,99 €
Šifra oglasa: 3783228

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
novo

Opis oglasa

Intimni masažni darilni set TAOI z vaginalnimi kroglicami in lubrikantom!

To je edinstveno darilo za posebne priložnosti in za vse vaše čute. Vsebuje vse, kar potrebujete za pričaranje romantične in intimne atmosfere, vaginalne kroglice in intimni lubrikant. Intimni lubrikant je edinstven zaradi naravne formule s čisto Aloe vero za sproščen užitek. Uživajta v intimnem setu skupaj in obdržite vaš odnos strastno!
Vaginalne kroglice za krepitev mišic medeničnega dna in zanimiva igračka v predigri pred seksom, med njim in po njem TAOI intimni masažni darilni set

Pure Plesaure lubrikant gel (DARILO)
Edinstven zaradi naravne formule s čisto Aloe vero za sproščen užitek. Vsebuje 18 % čiste, vlažilne Aloe vere, je narejen na vodni osnovi in zato ni lepljiv. Gel ne pušča madežev, je brez vonja in ne vsebuje parabenov.
Vsebuje 75 ml.

Darilni set vsebuje:
- intimne vaginalne kroglice iz stekla in silikona
- vrečkica za higienično shranjevanje
- DARILO 75ml Pure Plesaure lubrikant gela

Nagajivo in zelo zapeljivo ... a hkrati tudi dobro za vaše fizično počutje!

Vaginalne kroglice lahko uporabljate na vse mogoče načine. Kot zanimivo igračko v predigri pred seksom, med njim in po njem, lahko pa jih uporabljate kot vadbene kroglice za krepitev mišic medeničnega dna. Zelo natrenirane vaginalne mišice lahko vašega ljubimca pripravijo do neverjetnih užitkov.

Vaginalne kroglice so narejene iz stekla in silikona. So enostavne za uporabo in imajo obroček za lažjo odstranitev, so hipoalergene in vodoodporne. Ne vsebujejo lateksa in ftalata. Kroglice se po uporabi preprosto očisti z milom in vodo. Kroglice lahko uporabljate z lubrikantom. Priložena je tudi torbica za shranjevanje kroglic.

Navodilo za uporabo: Uležite se, nanesite malo lubrikanta na kroglice in počasi vstavite eno kroglico za drugo. Mišice medeničnega dna se bodo začele avtomatično krčiti z namenom, da preprečijo zdrs kroglic. Krčitev teh mišic pripomore tudi k zmanjšanju inkontinence.

Vaje: krčenje in sproščanje mišic medeničnega dna. Po navodilih Keglovih vaj poskušajte podaljšati čas krčenja. Sproščajte mišice dvakrat dlje, kot jih krčite. Vadite v različnih položajih: leže, stoje, sede. Priporočeno je 3x dnevno po 1 vaj. Da bi odstranili kroglice se sprostite in povlecite obroček za odstranitev.

Taoi intimni lubrikant gel je edinstven zaradi naravne formule s čisto Aloe vero za sproščen užitek. Lubrikant gel vsebuje 15% čiste, vlažilne aloe vere, je narejen na vodni osnovi in zato ni lepljiv, ne pušča madežev, je brez vonja in ne vsebuje parabenov.

Zemljevid

Oglas je objavljen
23.09.2020. ob 22:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
303 -krat