FARMACEVT I - M/Ž

  • Šifra oglasa: 2800032
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaFARMACEVT I - M/Ž
Naziv delodajalcaBOLNIŠNICA TOPOLŠICA
Naslov delodajalcaTopolšica 64 , 3326 TOPOLŠICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateBRGLEZ BLANKA, 03 898 77 26, blanka.brglez@b-topolsica.si
Opis del in nalog
  • KONTROLIRA IZDAJO ZDRAVIL, GALENSKIH PRIPRAVKOV IN MAGISTRALNIH PRIPRAVKOV NA NAROČILNICE, SODELUJE Z ZDRAVNIKI PRI IZDAJI ZDRAVIL, SVETUJE O UPORABI ZDRAVIL, PRIPRAVLJA MAGISTRALNE PRIPRAVKE MOČNEGA, ZELO MOČNEGA UČINKA IN NARKOTIKE,PRIPRAVLJA MAGISTRALNE ASEPTIČNE PRIPRAVKE (OČESNE KAPLJICE, OČESNA MAZILA, PRIPRAVKE ZA OPERACIJSKE DVORANE,…), SODELUJE PRI IZBORU DEZINFEKCIJSKIH SREDSTEV IN ANALIZIRA PRIPRAVO DEZINFEKCIJSKIH SREDSTEV, SODELUJE PRI PRIPRAVI PLANA NABAVE ZDRAVIL TER DRUGEGA MATERIALA, VODI IN OBNAVLJA ZDRAVILA IZ BLAGOVNIH REZERV, VODI IN OBNAVLJA ZALOGE V KONSIGNACIJSKEM SKLADIŠČU TER VODI ZALOGE ŠTUDIJSKIH ZDRAVIL, ORGANIZIRA IN VODI PRIROČNE ZALOGE ZDRAVIL, VODI POTREBNE EVIDENCE IN PLANE, IZVAJA MENTORSTVO PRIPRAVNIKOM, DRUGA DELA IN NALOGE PO NAVODILU DELODAJALCA
UE delovnega mesta oziroma delaVELENJE
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje2 leti
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogojiStrokovni izpit za zdravstvene delavce in sodelavce, obvladovanje dela z računalnikom, aktivno in pasivno znanje slovenskega jezika, aktivno znanje enega tujega jezika (angleščina, nemščina,…). Za opravljanje dela je potrebno znanja pogosto obnavljati in nadgrajevati ali pa se zahtevajo dodatna formalna usposabljanja. Znanje je potrebno pogosteje obnavljati in nadgrajevati oziroma se zahtevajo dodatna formalna usposabljanja.
Prijava je mogoča do25.01.2020
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.