Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MAGISTER FARMACIJE Z LICENCO (FARMACEVT III) - M/Ž

MAGISTER FARMACIJE Z LICENCO (FARMACEVT III) - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9805873

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OP16949

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: MAGISTER FARMACIJE Z LICENCO (FARMACEVT III) - M/Ž
Naziv delodajalca: Lekarna San Simon, lekarniška dejavnost, d.o.o.
Naslov delodajalca: Morova ulica 26 , 6310 IZOLA - ISOLA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VIVODA MIHA, 056400031, info@lekarnasansimon.si
Opis del in nalog: - V LEKARNI RAZŠIRJAMO SVOJ STROKOVNI KOLEKTIV, ZATO IŠČEMO MAGISTRO ALI MAGISTRA FARMACIJE Z LICENCO. DELA IN NALOGE: CELOSTNA OBRAVNAVA POTREB PACIENTOV S POUDARKOM NA STROKOVNEM SVETOVANJU IN PRESKRBO S ŠIROKO PALETO NAJSODOBNEJŠIH LEKARNIŠKIH STORITEV (HOMEOPATSKO SVETOVANJE, PREGLED UPORABE ZDRAVIL, PRIPRAVA OSEBNE KARTICE ZDRAVIL).

UE delovnega mesta oziroma dela: IZOLA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dvoizmensko
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: italijanski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje zadovoljivo, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogoji: Od kandidata pričakujemo strokovnost, prijaznost in veselje do dela s strankami ter sodelovanje pri vzdrževanju prijetnega vzdušja med zaposlenimi. Nudimo široke možnosti za strokovno rast in razvoj kompetenc iz različnih strokovnih področij delovanja lekarne. Kandidati morajo imeti ustrezno izobrazbo (magister farmacije z licenco), aktivno znanje slovenskega in italijanskega jezika, izpit kategorije B, samostojnost, natančnost in odgovornost ter komunikativnost.
Prijava je mogoča do: 08.11.2022

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/farmacija-kemija/vse-regije).
Oglas je objavljen
12.08.2022. ob 00:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
202 -krat