Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
  • Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna

Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna

Cena
4.295 €
Šifra oglasa: 8196067

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočevje
Interna številka izdelka
SH-544
Stanje
novo

Opis oglasa

Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
Dimenzije: 1800mm x 1400mm x 2000mm

V eni savni imate na voljo:

Finsko savno

Parno savno

Bio savno

Solno sobo

Solno terapijo

Aromaterapijo

Kromoterapijo
STANDARDNA OPREMA
• Les: Kanadska čuga
• Debelina plošče: 48 mm
• Steklene stene iz 10 mm kaljenega sivo obarvanega stekla
• Bluetooth radio in dva zvočnika
• Linearna LED RGB stropna razsvetljava
• Linearna LED RGB osvetlitev za naslonom
• Leseno vedro z žlico, higrometrom in peščeno uro
• Navodila za namestitev in vzdrževanje
• Barvna digitalna nadzorna plošča za nadzor zvoka in osvetlitve
• Peč Harvia Vega Combi – 6 kW / 400V - HARVIA Vega Švedska z vulkanskim kamnom
• Nadzor temperature in vlažnosti v savni SAWO Innova Classic 2.0
• Optimalna temperatura za bio savno 50 – 65 ° C in vlažnost 60-70%
PREDNOSTI SOLNIH SAVN:
Himalajska sol pomaga uravnotežiti dotok pozitivnih ionov iz elektronskih naprav, ki jih uporabljamo vsak dan. To izboljša vaše splošno duševno in čustveno zdravje ter vam pomaga, da se sprostite in razbremenite stresa.
Pomoč pri boleznih dihal. Ljudje z alergijami, astmo, alergijskim rinitisom, kašljanjem kadilcev in vrsto drugih težav z dihali poročajo o pomembnem olajšanju terapije s solno sobo.
Solni tretmaji pomagajo pri kožnih boleznih. Ljudje z ekcemom, luskavico, brazgotinami zaradi operacij in drugimi kožnimi težavami pogosto najdejo olajšanje v solni sobi.
Sprostitev / zmanjšanje stresa. Negativni ioni izboljšajo razpoloženje in spodbujajo sprostitev. Veliko ljudi obišče slane sobe samo zato, da lajša stres.
Medtem ko se sproščajo v slani jami, kupci globoko vdihnejo s soljo obogaten zrak, ki čisti pljuča, spodbuja boljše dihanje, bolj zdravo kožo, dober spanec, izboljšuje kondicijo in splošno počutje.
HIMALAJSKA SOLNA SAVNA
Solna savna je savna, ki je sestavljena iz kombinacije himalajske solne opeke in toplote, ki doseže 65 ° C.
Nežno segrevanje himalajske kristalne soli aktivira higroskopske lastnosti soli (privlači vlago), kar omogoča naravni vlagi v zraku, da se kondenzira na površini solnih blokov, kar sproži naravni ionizacijski proces. Med tem postopkom sol sprošča negativne ione, ki služijo za čiščenje zraka v obtoku in omogočajo našim telesom, da izkoristijo zdravstvene koristi, vključno z zmanjšanjem stresa, povečanjem energije in dvigom razpoloženja na biokemijski ravni. Obsežne prednosti tradicionalnih wellness savn so dobro znane, in ko dodamo učinek čiste himalajske soli, je rezultat resnično neprekosljivo doživetje savne.
PREDNOSTI OBDELAVE HIMALAJSKE SOLI:
Koristi za kožo: Poleg tega, da sol vstopi v telo skozi dihala, se skozi kožo absorbira tudi sol. Toplota savne odpira pore kože, kar omogoča enostavno absorpcijo številnih od približno 80 koristnih mineralov, ki so prisotni v soli. Solne savne povečajo pretok krvi pod kožo, podobno kot obloga pljuč, s čimer se zmanjša vnetje, rdečina, oteklina, srbenje in suhost, kar lahko zmanjša tudi pogostost in resnost ekcemov.
Dihalna pomoč: himalajski slani zrak lahko pomaga spodbuditi naravno sposobnost dihal, da zmanjša vnetje, odstrani blokade, se bori proti okužbam in zmanjša nelagodje; zaradi česar je s čiščenjem dihal izjemno koristen za tiste, ki trpijo zaradi astme, alergij, bronhitisa in kašlja.
Povečana raven serotonina, ki naj bi pozitivno vplivala na prebavo, spomin, spanje, apetit in razpoloženje.
ZAKAJ HIMALAJSKA SOL?
Pred več kot 300 milijoni let je bil ocean tam, kjer so danes himalajske gore. Ugotovljeno je bilo, da je ogromno nahajališče mineralov ostalo, ko je ocean izhlapel in presahnil. Gore so tiste, ki ščitijo in zapirajo onesnaževanje z ohranjanjem naravne čistosti soli.
Barva himalajske soli se lahko dejansko razlikuje, od kristalno bele do različnih odtenkov roza in celo temno rdeče. Odtenek je posledica visoke vsebnosti mineralov in železa. To so edinstvene lastnosti, zaradi katerih je himalajska sol ena najčistejših oblik soli, ki je na voljo.
Himalajska rožnata sol se iskri kot diamanti, kar potrjuje njeno naravno čistost. Ta povsem naravna sol vsebuje več kot 84 mineralov v sledovih, vključno z vsemi, za katere je znano, da so bistvenega pomena za dobro zdravje in vitalnost.
KAJ JE BIO SOLNA SAVNA?
Bio savna je sodobna alternativa tradicionalni finski savni in je zasnovana tako, da v savno pripelje vse tiste, ki ne prenašajo visokih temperatur ali imajo težave z visokim krvnim tlakom.
Bio savna je savna z vlažnim ozračjem z najvišjo temperaturo približno 50/65 ° C in vlažnostjo v območju od 60 do 70%.
Razlika med parno / turško kopeljo (z nasičenostjo blizu 100%) je v tem, da v bio savni sobivamo v ravnovesju temperature in vlage, in ravno ta temperatura in vlaga iz himalajske soli, ki jo damo na stene, izvleče najboljše.
AROMATERAPIJA:
Glede na to, da se nam zdi ideja, kako lahko vonj eteričnih olj tako pomembno vpliva na naše telo, nekoliko abstraktna, je povsem normalno, da se vprašamo, kako točno ta olja delujejo. Kemikalije, ki jih ta olja vsebujejo, namreč delujejo na naše organe, tkiva ter hormonski in živčni sistem. Vohalni receptorji se nahajajo v zgornji nosni votlini in jih aktivirajo molekule, ki se nahajajo v vdihanem zraku. Zanimivo je dejstvo, da ima voh najbolj neposredno povezavo z možgani od vseh čutil. Dobro je tudi vedeti, da je najboljša občutljivost med 30. in 50. letom, ženske pa so bolj občutljive na vohalne dražljaje. Potem ko receptorske celice v nosu prejmejo dražljaj, se živčni impulz s senzoričnimi živčnimi vlakni prenese v senzorični center v možganski skorji, nato pa pride do občutkov in zaznav.
Kromoterapija:
imenovana tudi barvna terapija, je uporaba barve in svetlobe za doseganje homeostaze.

RDEČA: Prinaša toplino, energijo in spodbudo; zato je dobra barva za energijo, utrujenost, prehlad, hladne in pasivne ljudi. Srcu in ožilju daje energijo ter spodbuja čute.

RUMENA: Zviša živčno-mišični ton. Prečisti kri, pomaga pri prebavi in ​​ima čistilni učinek. Močno spodbuja veselje, prinaša občutek varnosti, pa tudi močan občutek dobrega počutja.

MODRA: Je hladna, pomirjujoča barva. Stimulira parasimpatični sistem, znižuje krvni tlak in pomirja dihanje in srce. Pomaga pri zdravljenju motenj spanja in glavobolov.

ZELENA: Je hladna, sedeča barva, ki pomaga zmanjšati otekanje sklepov in tkiv; pomirja živčni sistem telesa. Je barva sproščenega srca.

VIJOLIČNA: Spodbuja zavedanje in vest. Poveča učinek zdravil. Spodbuja pravilno delovanje limfnega sistema in je zelo koristna v menopavzi. Je barva za nevtralizacijo čustvenih ran in duhovne rasti.

TURKIZNA: Poveča intuicijo in občutljivost. Miselno se sprošča in se spopada z utelešenimi psihološkimi ovirami. Deluje kot tonik in lahko pomaga uravnavati neravnovesja v pljučnem in debelem črevesnem sistemu. Turkizna spodbudi duhovno rast.

GARANCIJA: Omega SH544 - Bio zeliščna solna savna
- 2 leti
Možnost vnosa napak.
Pridružujemo si pravico da se lahko izdelek glede na specifikacije in cene razlikuje od navedenega.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
28.10.2021. ob 12:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
252 -krat