Tradicionalna savna Skyline XL BIG s kristalno steno

  • Cena: 2.449,96 
  • Šifra oglasa: 2055845
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Posavska, Dobova, Dobova
Interna številka izdelka: 535281
Stanje: novo

Več:

Naš svetlobno prepustni Highlight za tisti posebni užitek: Serija-Skyline

Imate radi moderno in futorističnio? Potem najdete perfektno savno znotraj naše Skyline-serije! Dizajn te serije je domači luksuz na vrhuncu. Posebnost te edinstvene serije je steklena prva stran, ki poda čisto nov občutek prostora znotraj savne. Se morda počutite v običajnih savnah malo utesnjeni? Potem se boste zagotovo zaljubili v to odprto in transparentno obliko. Dodatek k temu je to, da se optično prostor le minimalno zmanjša in pridobi posebno estetsko obliko, ki skrbi za božansko atmosfero. Posebnost savne so tudi 3 LED svetila, ki so namenjena povzdigniti estetski videz kristalne stene. Dodatna Led svetila se nahajajo v stropu savne, tako da se boste počutili, kot pod zvezdnatim nebom. Poleg vsega zunanjega luksuza boste ob enem krepili dušo in telo ter dokazano izboljšali vaš imunski sistem.

Srce te savne je visokozmogljiva 8 kW peč priznanega finskega proizvajalca "Harvia". Ne samo, da je grelnik savne najvišje kakovosti, tudi stene so narejene iz našega kakovostnega Hemlock-jelkovega lesa. To je posebna zvrst lesa, ki ga za naše potrebe uvažamo iz Kanade. Premišljena obdelava tega plemenitega izhodnega materiala, ne poskrbi le za eleganten videz, temveč vam zagotovi tudi ekstremno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vaše savne. Ta zvrst lesa je s svojo gosto notranjo strukturo ena najboljših opcij, katere obstajajo na svetovnem merilu. Zaradi svoje naravne zgradbe premore vzpostaviti zelo visoko raven toplotno izolacijske kapacitivnosti in je prav zaradi tega najboljša izbira pri izdelavi savn. Toplota se enakomerno vzdržuje v samem prostoru savne, med tem, ko se temperatura v zunanjem prostoru le minimalno spremeni. Zaradi te lastnosti uporabljenega materiala ne prihaja do nepotrebnih toplotnih izgub. Ravno to vam zagotavlja, da bo vaš grelec res opravljal svoj namen in to brez nepotrebnih energetskih izgub. Zaradi teh razlogov zaupamo poleg vseh ostalih kakovostnih materialov v Hemlock- les, kateri se pojavi pri vseh naših ostalih savna sistemih. Daljšo življenjsko dobo od konkurence, zagotovimo tudi s dvojnim slojem osnovnega ter glavnega premaza. Les v notranjem prostoru savne smo namensko izdelali bred dodatnih obdelav. V notranji sistem savne smo dodali dodatne zračne reže v dno in strop savne. S tem zagotovimo, da se lahko savna po uporabi sama izsuši. Plesen s tem sistemom ni težava! Samoumevno je da je možno reže na stropu zapreti.

V notranjosti savne se nahajata dve klopi. Te zagotavljajo s svojo široko površino udobno savnanje. Dve ambientalne luči skrbita za primerno razsvetlitev. Vse skupaj zaokrožimo z našim setom savna potrebščin, ki je seveda vštet v ceno. Mere ( 210 x 200 x 200 cm ) te kotne konstrukcija zagotavljajo da bo savna Skyline maksimalno izkoristila vaš prostor. Prestopna višina vhoda znaša 15,5 cm. Sama širina vhoda pa 60cm. Trudimo se svoje izdelke vedno bolj izboljševati, tako da smo sedaj namestili še večji leseni ročaj na vhodna vrata savne. Z lesenim ročajem je zagotovljeno tudi to, da se ne rabite obremenjevati z možnostjo opeklin. Saj les ne prevzema temperature okolice. Gledano na vse skupaj je Skyline XL BIG odličen welness tempel, ki nudi zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Izboljšave na novi savna kolekciji: ( notranje stikalo za razsvetljavo, steklena vrata brez okvirja, nova stena s kristali)

Lastnosti izdelka:
- 8 kW peč tradicionalnega Finskega proizvajalca Harvia Vega
- Jelkin les- Hemlock iz kanadskih gozdov
- Izdelava stranskih sten v sistemu sendvič: Masivni leseni paneli, ki imajo znotraj in zunaj izolativne komore
- Kompletna prva plošča izdelana iz 8 mm varnostnega stekla
- Inovativna Eck- konstrukcija
- 3 nadstropja
- Vključuje vzglavno naslonjalo iz pravega lesa
- Trpežne površine
- Pošiljka z vso pripadajočo opremo za savnanje ( vedro, zajemalka, peščena ura in termometer )
- Enostavna menjava posameznih komponent v primeru obrabe
- Enostavna montaža z novim klik-kontakt sistemom
- Pakiranje: v štirih priročnih kartonih, ki so bili vsi pregledani na pravilno vsebino
- Mere pošiljke: Karton 1 205 x 200 x 20 cm; Karton 2 200 x 150 x 25 cm; Karton 3 210 x 210 x 25 cm; Karton 4 70 x 60 x 40 cm
- Garancija: 12 mesecev

Tehnični podatki:
- Prosimo da preverite, če savna ustreza vašemu prostoru
- Idealno za postavitev so ploščice, s tem da je to samo priporočilo in ne potreba
- Primerno mesto za priklop
- Moč: 8000 W
- Napajalna napetost: 400 V
- Frekvenca: 50 Hz
- Varovanje: 3 x 20 A
- Minimalna višina za postavitev je 220cm
- Mere: 210 x 200 x 200 cm (V x Š x G)
- Prestopna vhodna višina: 15,5 cm
- Vhodna širina: 60 cm
- Debelina hrbtne stene: 5 cm
- Debelina stranske stene: 4,2 cm
- Kot odpiranja vhodnih vrat: 100 stopinj
- Mere klopi:
1 (D xŠ): 189,5 x 44,5 x 45 cm
2 D xŠ): 189,5 x 84,5 x 45 cm
3 (D xŠ): 144,5 x 84,5 x 45 cm ( D x V x G)

Za več informacij nas pokličite (07) 555 03 40 ali pišite na email: info@paketko.si

BREZPLAČNA DOSTAVA PO CELOTNI SLOVENIJI PRI NAKUPU NAD 39€

Možnost nakupa na obroke do 24 mesecev!

Spletna povezava:

Spletna povezava

Lokacija oglasa Tradicionalna savna Skyline XL BIG s kristalno steno
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa