Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Casein - 100% Gold Standard Casein

Casein - 100% Gold Standard Casein

Cena
20,99 €
Šifra oglasa: 6315851

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Kupim
Da
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

100% Gold Standard Casein, 450 g
Medtem, ko so hitro absorbirajoči proteini zaželjeni pred in po vadbi, da bi se mišice "nahranile" in okrevale, je včasih bolje, da vse skupaj poteka počasneje. Počasnejše sproščanje čez preostanek dneva, še posebej pred spanjem, je koristnejše, saj je v tem primeru naše telo več ur brez hrane. Proteini kazeina so pH občutljivi in v obliki gela v okrožju kislega želodca. Kot rezultat tega je kazeinu potrebnega dvakrat več časa da se razkroji na podkomponentne aminokisline, kot pa je to potrebno proteinu whey-a ali katerimkoli drugim proteinom. Zaradi kvalitete svojega časovnega sproščanja je kazein opisan kot anti-katabolni protein ali protein, ki ščiti mišice. Z uporabo vrhunskega kazeina, kot izvora proteina v 100 % Gold Standard Casein-u, je Optimum Nutrition ustvaril formulo, katera postavlja standarde za vse počasneje sproščujoče se proteine. Gold Standard 100% Casein je najbolje prodajan micelarni kazein na svetu.

Ključne prednosti:
100% micelarni kazein
24g beljakovin po merici
10g BCCA-ja in glutamina po merici
AMINOGEN formula
Idealen za med obroki in pred spanjem
ON kvaliteta surovine

Kaj je micelarni kazein?

Micelarni kazein je oblika kazeina, ki se najpočasneje prebavlja. Pridobiva se iz mleka, s procesom ultrafiltracije. Ena od najzanimivejših karakteristik kazeina je njegova sposobnost, da se med prebavo pretvarja v gel, zaradi česar zagotavlja dotok aminokislin za več ur.

Način uporabe:
V shaker nalijte 250-300ml vode ali manj mastnega mleka ter eno merico Gold Standard 100% Casein-a (cca 32g) ter tresite 30 sekund. Gold Standard 100% Casein se uporablja neposredno pred spanjem ali med obroki, ko si želimo počasnejšega sproščanja proteinov.

Priporočilo:
Poskusite kombinirati "počasnejše" Gold Standard 100% Casein beljakovine s hitrejšimi, tako bodo poleg Gold Standard 100% Whey-a delovali v različnih časovnih obdobjih dneva. Vzamite Gold Standard 100% Casein pred spanjem ali med obrokom, ko je zaželjeno počasnejše sproščanje beljakovin. Gold Standard 100% Whey vzemite predj ali neposredno po treningu, za neposredno oskrbo z beljakovinami in potrebnimi aminokislinami.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
16.02.2021. ob 16:38
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
139 -krat