Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Casein - Micellar Casein

Casein - Micellar Casein

Cena
21,99 €
Šifra oglasa: 6315925

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Kupim
Da
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Micellar Casein, 1000 g, brez okusa
Kaj je micelarni kazein?
Micelarni kazein je beljakovina s počasnim sproščanjem, ki jo pridobivamo iz mleka. V telesu se absorbira počasi, tako da vašim mišicam dlje časa postopoma zagotavlja vir aminokislin. Ravno zaradi te lastnosti je micelarni kazein idealno proteinsko dopolnilo, ki ga lahko zaužijete med obroki in pred spanjem. Med spanjem telo ne dobiva vseh potrebnih hranilnih snovi, saj takrat ne jemo, zato so beljakovine s počasnim sproščanjem idealen način za zagotavljanje regeneracije čez noč.

Koristi micelarnega kazeina
Ta oblika beljakovin ima popoln profil aminokislin z razvejanimi verigami (BCAA). Micelarni kazein ima v enem odmerku kar 24 g beljakovin, ki ugodno vplivajo na rast in ohranjanje mišične mase.

Prispeva k nastajanju mišične mase
Pred spanjem ali med obroki
Beljakovine s počasnim sproščanjem
Za koga je micelarni kazein primeren?
Micelarni kazein je idealen za vsakogar, ki se dlje časa redno ukvarja z vadbo, saj je prehransko ravnovesje takrat ključnega pomena. Je tudi odlično dopolnilo, ki vam pomaga zagotoviti večji vnos beljakovin. Priporočamo vam, da ga zaužijete pred spanjem ali med obroki, do 3 odmerke na dan.

Uporaba:
V shaker nalijte 200-300 ml vode ali mleka (z manj tekočine bo napitek gostejši). Dodajte 30 g izdelka, pretresite in izpijte. Za najboljše rezultate izpijte pred spanjem, lahko pa ga pijete tudi med obroki do 3x na dan.

Pakiranje:
Odmerek: 1 merica (30g)
Število odmerkov: 33 (1kg)

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
16.02.2021. ob 16:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
123 -krat